tehát semmi...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

tehát semmi...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Megakadt a szemem a Choplifter nevű játékon. Mekkorát játszottam anno a C64-es verzióján... 
És ha azt mondom, hogy az AMY annak Paul Cuisset-nek a játéka, aki anno a Flashback-et is készítette?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" - (GitS) - 'Te Milyen Gamer Vagy?' FreePlayer & IndieGamer

Nem jön PC-re (most), így az nem létezik, vagyis "semmi". Eu-ban is lesz természetesen, de mindegy.

Nekem is a =C64 verzió jutott rögtön eszembe, és még talán Amiga verzió is volt?
Nem értem a csalókat ! Tényleg csak pár ezer forintot ér a bőrük ??? Pirospontot adni nem szégyen,és viszonozni sem az !

Flashback-et a maiak már nem ismerik 
Nem értem a csalókat ! Tényleg csak pár ezer forintot ér a bőrük ??? Pirospontot adni nem szégyen,és viszonozni sem az !

És, ha azt mondom a Rage-et az a Carmack készítette, aki a Doomot? 

Ezen a héten sem terem babér számomra.
Válszolni luxus?