Ez a Toshiba Qosmio X500 nem drága egy pöppet? Végül is nem mert nem láttam a procit 
A körkép pedig mint mindig kiváló
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Ez a Toshiba Qosmio X500 nem drága egy pöppet? Végül is nem mert nem láttam a procit 
A körkép pedig mint mindig kiváló
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Jó kis írás.
Főleg a Connectland USB-s ventilátorai tetszettek.
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

Az MSI GX640 nem is rossz gép ennyiért 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
Fél év múlva a feléért megveheted 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
ugy máris jobb ajánlat lesz

Az Asus M4A87TD/USB3 alaplapnak semmi értelme sincs... 90%-ban megegyezik az EVO változattal és az áruk között sincs számottevő különbség.
Vagy benéztem valamit?
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"

Már van egy tucat médialejátszó (Asus Oplay, WD TV live, AC Ryan, Hunday 110...) kb. ezen az áron. Melyik a legjobb? Vagy egyforma mind?
A Qosmio X500 kicsit jól néz ki.. Csak egyszer lenne 5-ösöm

C:\Privátot előbb észreveszem!...
Bezony ám 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Kb. ugyanaz az IC van bennük, kb. ugyanaz az op. rendszer fut rajtuk. Leginkább külsejük és távirányítójuk különbözik.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Acer cuccok azok jól néznek ki...
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

A kicsi Asus noti még tetszene is, ha mondjuk lenne hozzá ennyi pénzért win7, vagy olyan 180-körül adnák, akkor még fel is merülne trónkövetelő szerepben a mostani gépem helyett.
Így egy picit drága. Ja és érdemes lenne megfogdosni, hogy mennyire stabil. A mostani notimmal még embert lehet ölni, de azért egy simizést megérne 

nekem is egy olyanra kezdett fájni a fogam 
[ Szerkesztve ]

az nekem is bejövös
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

250eFt-ért nem asztali Acert vennék, hanem egy hasonló felszereltségű lapost, akár az Acertől.
Persze ahhoz nincs 23"-os kijelző.
Hmm tetszik ez a Toshiba, lehet lecserélem az x300 asomat egy x500asra

A lapoknál megemlített CF-támogatás, biztosan úgy van?
Én úgy emlékszem, hogy
- 890FX: x16 + x16
- 890GX: x8 + x8
- 880G: x16 + x4
- 870: nincs
Persze lehet, hogy tévedek, már rég láttam a diasort; de nem ártana, ha odaírnátok, hogy melyik lap milyen CF-t támogat, úgy egyértelműbb lenne.
---
Én maradtam le, vagy mióta kerülhet közel 30k-ba egy "Value" lap? Nem is olyan rég a felső-középkategóriás lapok voltak ennyiért, míg a value kategória szigorúan 20k alatt volt... Kissé már megint elfutott velük az a bizonyos ló...

meddig akarják még a gyártók az apple által levedlett dolgokat felhasználni?
akárkivót'tevótá

huuu kezdődne az Uborka szezon? Ez most elég unalmas összeállítás volt.
a személyi számitógép csak a kezdet..... (honlapom http://dyra.eu/)

Köszönjük a cikket 
Az alaplapoknál kissé olyan érzésem van, hogy "szándékosan" akarják növelni a típusokat, lényegi különbségek nélkül...
A venti meg gigalol 
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick
Kissé, sőt nagyon kezd elegem lenni az AMD-ből, és a gyártókbol. Nemigaz, hogy nem lehet normális áron normális nvidia chipsetes lapokat gyártani. Teljesen kiszerettem már az amd-ből, pedig elég nagy fan voltam.... Csak megsúgom. Vannak olyan elvetemült gazember AMD-sek is, akik SLI-re vágynak...
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
Kéne az a Asus UL30 
Kezd iPon szint lenni...

A Toshiba X500 elég vadul néz ki...

Ez az Intel SSD (65.000 Ft, 80 GB) már már közelít az elvárásaimhoz!
(50.000 Ft, legalább 100 GB, márkás, gyors)

Azért az Acer nem csúnya! 

Mi köze van az AMD-nek ahhoz, hogy az nV már nem képes versenyképes chipsetet gyártani?? Illetve egyértelmű, hogy CF-et terjesztik a saját platformjukon, nem pedig az SLI-t, gondolkozz már egy kicsit. 
Persze elvétve lehet találni nV-s lapot semmivel sem drágábban (sőt ez 100 Euro-ért kifejezetten olcsó), mint egy hasonló kategóriás AMD-s deszkát. De igény sincs rá igazán, amit nem lehet eladni, nem érdemes gyártani.
Mindenesetre ha valaki mindenáron SLI képes AM3 lapot akar, be tudja szerezni, kérdés, hogy tényleg akarja-e vagy csak siránkozik, hogy a csúnya AMD így meg úgy...
"Vannak olyan elvetemült gazember AMD-sek is, akik SLI-re vágynak..."
Azok vegyenek Intel-t. 
Elég drágák ezek az ASUS lapok, az ilyen chipkészletű MSI és Gigabyte alaplapok sokkal olcsóbbak.
[ Szerkesztve ]
Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!
550 nem is sok érte ha azt nézzük én 416 ért vettem az x300asomat

"Az Intel nagyszerű, X25-M SSD-jének 80 GB-os változatát most 65 990 forintos áron kínálja."
Micsoda akció...szinte mindenhol olcsóbb ennél.
A toshiba noti naggyon ott van! Elfogadnám 
Üdv: Csabee.
Vagy nincs raktáron...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Asztali gép--> egy 4650 miben előnyösebb egy 4200-as IGP-nél.
Ezeket az 1,6-os atomokat miért teszik asztali gépbe, ahol mind a hő elvezetése, mind a fogyasztás kérdés megoldott. 
rudi: akkor is vicces. Valaki hazudik.
[ Szerkesztve ]

Az Acer gépek egész jók.
Csak nekem tűnt most túl marketing szagúra a cikk? 
.::www.megadanceradio.hu::.
hazudik? az árgép. mint általában 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

nincs nagy tapasztalatom az árgéppel, de ha az összes bót olcsóbban adja az már több mint érdekes. engem nem érdekel annyira, de valaki csinálhatna egy próbavásárlást.
Az Intel SSD 80 GB 65ezer Ft.
Megér ennyit, hogy gyorsabb legyen a bootolás ? (meg halkabb, meg zaj- és rezgésmentes, tudom.)
Egy Cf kártyás -adapteres megoldás kijön ennek a feléből is, igaz az csak 16 GB.
Nem tudom észrevehető-e, hogy általánosságban gyorsabb lesz tőle a számítógép.
És egy kicsit még szkeptikus vagyok a megbízhatóságot illetően is.
Cáfoljon meg valaki, pls 
üdv
Attila
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
ez az EH-MP5-FHD jó vételnek tűnik,lassan át kéne gondolni hogy milyet vegyek vagy még várjak? 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
fLeSs tudna neked mesélni arról, mennyit gyorsít egy jó SSD a bootoláson, alkalmazások indításán. A legjobb vétel (neki is olyasmi van) az Intel M25-V 40 GB-os változata. Nem a legcsúcsabb SSD-de 30k körül megkapható, oprendszernek bőven elég, olvasási tempója szuper. Biztos, hogy én is SSD-re telepítek majd oprendszert az új gépemben, igaz én csak összek készülök összerakni valamit.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Nekem a 40gb -os Intel SSD megért 40et. 64-öt már nem adnék érte. Megbízhatóság?! Sztem ahhoz még kell 1-2 év, amíg érdemben valami kiderül.

Drága helyen 65ezer. Én ugyanezt 51ezerért vettem garanciával, számlával.
Ez inkább annak az üzletnek a reklámja, mint az SSD-é.
TRON addict

Jó kérdés, de ez akkor sem jó ár érte.
Tetszik az UL30-as, de nem értem, miért kell belőle kispórolni a 3G modemet és az eSATA csatolót 
Akár a legújabb játékok futtatása.
800x600-ban low grafikán (y)
Nocsak. Ez az LC-MP5-FHD nem is rossz! Wifi is van benne ennyiért. Kár, hogy csak USB-n fogad háttértárat. De azért határozottan elgondolkodtató....
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Még mindig nem értem miért nincs könnyen elérhető Mini-ITX AM3-hoz 

Az a HD PC tetszik. 
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<
Jók ezek az Asus lapok.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"