Esetleg közvélemény kutatást nem végeznek az AMD-nél ?
2 magos max. 20W fogyasztású procit szeretnék ! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Sandormaster
(fanatikus tag)
Szerintem nem talál ki az amd az útvesztőből
Tuningot a népnek és magas órajeleket kedves amd!
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

Fáraó
(őstag)
Sztem ez a 1X4 magos technológia még nincs a csúcson, de ebből majd könnyen lehet pl. 2 v. 3X4, s ez jobb lehet, mint az Intelnél pl 3 v. 4X2. Lehet, hogy később jobb lesz ez.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
Vegyél BE-t.
Sajnos 2x annyit fogyaszt , mint szeretném ...

Sandormaster
(fanatikus tag)
Még arra kíváncsi lennék mit tudna az amd ezzel az új architektúrával mondjuk egy 2 magos esetén, Phenom X2 vagy a fene tudja mi is lenne a neve, de van egy érzésem ha a 3 meg a 4 magosok se naon tuningolhatók és nem tudnak velük magas órajeleket elérni, valszeg a 2 magos se sokkal lenne jobb 
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...
ha lenne vmi jó kis X3 ami alapfeszen vinné a 2.8GHz-et, menten mennék lecserélni a c2d-met 
extra

anulu
(PH! nagyúr)
kezdetnek nem rossz.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
9850 Black Edition 235 dollár 
Mai állás szerint 163 forint 1 USD. ~39.000 HUF. Mielőtt még valaki azzal jönne hogy itt az EU-ban USD=EUR és hasonló okosságok, annak javaslom az eBay-es vásárlást.
spirit007: Vegyél olyan lapot ami engedi az alulfeszelés és vedd le a V_Core -t.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Bici
(PH! kedvence)
Most olyasmi a helyzet, mint annak idején az 1GHz körüli Athlonok korában.
Zabálja az áramot, húzni nem lehet. Akkoriban viszont - ha emlékeim nem csalnak - legalább gyorsabbak voltak az intel prociknál.
Remélem nem kell sokat várni arra, hogy újra erőre kapjon az AMD, mint ahogy a K8-as esetében!
[ Szerkesztve ]

]Phobos[
(senior tag)
Kezdetnek? Még mindig csúnyán le vannak maradva!
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
Nálam 50 fok fölé nem megy 2.8GHz-en (1.35V) 100%-os terhelés mellett sem. A bordán egy 1200RPM-es venti van és nem egy turbina.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Elég kedves ára van
tesztek vannak róla?
mod: van ám [link]
egy kis ismertetőanandtechen
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Bici
(PH! kedvence)
Ok, javítottam a kifejezést áramzabálásra... A TDP alapján...
[ Szerkesztve ]

Sandormaster
(fanatikus tag)
Az ííííígen gyengén megzuhant a dollár árfolyama, kíváncsi leszek mit tud majd tuning terén a 9850-es x4-es 
az semmi, nézd meg a fontot 
extra

Sandormaster
(fanatikus tag)
No tessék már meg is van mit tud a kicsike LINK
Akárhogy is nézzük játékba még mindig gyenge az amd [link]
És még mindig a X2 6400+ muzsikál a legjobban
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Sandormaster
(fanatikus tag)
Legalább ebben 4 mag van, meg elvánszorog tuningal a 3G-ig....lassan halad az amd is..........naggggyon lassan 
LOL krájziszba milyen jól teljesít már link
[ Szerkesztve ]
Mert még nem sok játék van ami kihasználja a kettőnél több magot. Sőt még sajnos a 2 magot sem használja ki az összes.
Nézegesd: [link]
[ Szerkesztve ]
Crysis elméletileg kihasználja a 4 magot(tuttom szerint), az intel 4 magosain pl szépen megy.(meg ez előbb lineklten) Crysis CPU teszt sztem már felismeri a 4 magosat
Vagy ez csak azért van mert az intelé nem nativ 4 mag?!...nem értem 
[ Szerkesztve ]

sNORh
(PH! addikt)
Valóban elég gyenge játékban, 3ds max rendernél meg szinte megsem tud moccanni..
De az árához képest mondjuk akkoris jó 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

g@bo
(PH! kedvence)
ebay... vám áfa ki a kutya fizeti ki?
38ezer teszel vársz még a köv fizetésedre és melléteszel 10ezret már bőven ott van egy E8200 v E8400

g@bo
(PH! kedvence)
off. megzuhant az eurón kivül minden... 330 ft a font, ami cefet olcsó, vásároljatok be, amig lehet... mert ez nem az erős gazdaságunk jele. 

g@bo
(PH! kedvence)
mármint a 6400+ ra +10 ropi? 8xxx széria elég jó lett, csak az árazása cudar.

Sandormaster
(fanatikus tag)
Jajjjjjjj ne csináld már, nem látod hogy próbálunk az amd-be valami kis életet lehelni, tudom hogy a végén úgyis az lett volna a konklúzió hogy intel, de hogy estig nem bírtunk vele várni?!

Nem hanem #9hszhoz viszonyítva

nLali
(fanatikus tag)
2-3 hét az új gép összeállításáig..Nem tudom még mindig eldönteni,hogy melyik éri meg..Phenom, vagy 8XXX..Mindegyik mellett és ellen vannak érvek. 
Szerk : B3 lenyomja majd a régiek árát?
[ Szerkesztve ]
Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.
Köztes átmenet: Q6600 (65nm, 4mag) 
szerk: Valószínűleg nem nyomja le túlzottan, hisz B2-ből lesz az újak közt is.
[ Szerkesztve ]

nLali
(fanatikus tag)
Vegyes, de játszok.Fogyasztás miatt húz a szívem Intel felé ( meg nyáron nem kell fűtés
).Hosszabb távon meg passz..Bocs,az offért 
Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Árat és tuningot jó lenne tudni élesben 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Noi88
(tag)
Kíváncsi vagyok ennek lesz-e valamilyen hatása az Intel árakra. Bár a 8200-esek ára már így is alakul, 37K-ért lehet kapni.

Turmoil
(senior tag)
Hol láttál ennyiért? Nagyker? 
Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.

glutamin
(őstag)
Hosszabb távon... Ilyet ne is emlegess! Mire beérne a 4 magosok előnye,addigra fillérekért vehetsz olyat. Nyugodtan dönts az alapján, hogy most melyik a jobb neked.
Nekem közel 2 éves Pentium D 805-öm van, ami a vételkor nagyon jó ár/teljesítményű volt. Most egy E2140 picit megrántva röhögve elveri br15 ropiért. Szóval hosszú távra nem érdemes a számtechben tervezni.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
Teljesen igazat adok! 4 magosra már nem érdemes beruházni.
Én 4éve használom a configomat és minden elfut rajta (crysist kivéve) akkor még fel lehetett mérni a fejlődést de mára én se vennék bivaly gépet
[ Szerkesztve ]

.mf
(PH! addikt)
Az AMD mindig gyengélkedett új architektúrák első szériáival; a tuning és a magasabb órajel csak a későbbi, javított verziókkal jöttek. Talán az év végére várható 45nm-es Phenomok már jók lesznek e téren is.
A 9100e-ről olyanokat hallottam, hogy nagyon olcsó lesz - $130-150? 
Meg a mostani Phenom 9500 és 9600 lassan de biztosan el is tünik...

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Egyetértek. A 45nm-es processzoraira leszek kíváncsi. 9100e annyiért egész jó alternatíva lehet.
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

.mf
(PH! addikt)
He?
Már? Még, nem?
Akár hiszed akár nem, egy kétmagos sokat tud a teljesítményen dobni egy egymagoshoz képest is. A négyéves konfigodon kiváncsi vagyok, hogy hogyan "futnak el" a dolgok - 800*600, minden low és jó napokon épp eléred a 20FPS maxt?
(A Barton + 6800GS@U konfigom után óriási volt a különbség, érezni lehetett, hogy az egymagos mennyire megfogta a teljesítményt).
Én a 250 forintos dollár idejében gondolkoztam azon, hogy na, most esett sokat, be kéne vásárolni belőle. Most mennyi is? 165 ft? 
[ Szerkesztve ]

Zso2
(őstag)
Te álommanó, várd meg hogy itt mibe kerül aztán lehet beszélgetni... mert ugye az emberek 99%-a nem külföldön vásáról.....
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Zso2
(őstag)
akkor csak várjatok, csak várjatok....
ilyen duma sztem volt a 90 vs 65 nél is
majd a 65...
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

yakuza.tora
(PH! addikt)
Nem akarok bunkó lenni, de fél évvel ezelőtt ugyanezt mondtuk, csak a 65nm-es Phenomra...Mondván hogy az nem barkácsolt 2x2 magos, hanem natív négymagos! 
Alléz Olympique de Marseille!
Azért amikor megjelent a K7-es akkor nagyot csattant a konkurencia pofája az aszfalton. Az volt az első AMD, ami első széria létére szénné alázta a Pentiumokat, ráadásul olcsó volt. Ott a bibit a beszerezhetetlen és drága alaplapok jelentették.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Zso2
(őstag)
De ba milyen hütővel , ami legalább 1x k forint
[ Szerkesztve ]

daa-raa
(MODERÁTOR)
Az 1%-nak? Az nem lesz kiút.
Si vis pacem, para bellum.