Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Vihar a biliben?

(#2) Jester01

Jester01
(PH! addikt)

Vajon ez az álhír álhíre? :DD

Jester

(#3) Narxis válasza Jester01 (#2) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem igen, ez már komiszabb. :D

No Antivirus

(#4) geezer

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én meg egy kiló kenyeret készülök venni ma délután, és engem is felháborított a hír.
Remélem részemre is írtok egy helyesbítést! :((

(#5) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

most jól értem, hogy a Google akarja megvenni az iWiWet? vagy ez is álhír?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#6) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

nem mintha vicces lenne/lennének ezek a hírek,hirdetések....

(#7) h_rowley

h_rowley
(tag)
LOGOUT blog

lol :DDD

Acer Travelmate 5530G > AMD Turion x2 , 2gb ram, 250gb hdd, hd3200+hd3470 vga,bt, W I N D O W s 7 Pro, enny..

(#8) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

jóvót :DDD

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#9) floatr válasza Lenry (#5) üzenetére

floatr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak Pali nem bírja abbahagyni a hülyeséget. :)

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"

(#10) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na, most erre varrjunk gombot!

Vagy 3 hülye céggel állunk szemben, és akkor mindhárom magyar menedzsmentje leírta magát teljesen, vagy a tréfa következő szintjére léptünk, és a tréfából is tréfát csinálnak (Inception II forgatókönyvét írják :K ).

Holnap minden kiderül. Ha az első, akkor :((( Habár, ez végtelenül valószínűtlen :D

[ Szerkesztve ]

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#11) Protezis

Protezis
(őstag)
LOGOUT blog

Utálom ezt a napot.

The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

(#12) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

hát pedig ez jó volt, touché! :)

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#13) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

LOL. Nemsokára az MS fog helyreigazítást kérni.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#14) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Na ze már kemény volt, kicsit emlékeztet egy filmre. Álom az álomban, álhír az álhírben. :C

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#15) ÉM

ÉM
(fanatikus tag)

"Jön a farkas! Jön a farkas!"

(#16) WonderCSabo válasza ÉM (#15) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ehh, most pont nekem is ez jutott eszembe! :C

(#17) avman

avman
(őstag)

ezek nagyon hülyék. :DDD

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#18) Brown ügynök

Brown ügynök
(senior tag)

Basszus, először elhittem. :C

"hacsak nem jön a jó tündér break utasítás képében..."

(#19) rt06

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pedig epp ideje lenne, hogy valaki(k) leszoktassak az ujsagirokat (magyart es nemzetkozit egyarant) ezekrol a (tobbnyire gyenge es meg annal is eroltettebb) aprilisi trefakrol
en legalabbis rendkivul unom, hogy ilyenkor kotelezo jelleggel ki akar talalni valami poent, meg akkor is, ha nem megy az neki

Artus58: ne, ne menjenek a hircsardara, ott jo poenok vannak

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#20) Artus58

Artus58
(újonc)

Szeretném megragadni a lehetőséget és elküldeni a p*csába a Tisztelt Szerkesztőséget, az összes olyan hírportállal együtt aki viccesnek találja a kamu hírek irkálását, ezen az istenverte napon. Aki poénkodni akar az menjen hírcsárdára. :((

(#21) WonderCSabo válasza rt06 (#19) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én meg azt unom, hogy vkinek mindig el kell rontani az ilyen hszekkel mások jókedvét.

(#20) Artus58: Jujj, ezzel a hírrel aztán Neked mi a franc bajod lett? Egyik ismerősőd Dunába ugrott miatta vagy mi?

[ Szerkesztve ]

(#22) rt06 válasza WonderCSabo (#21) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem allt szandekomban senki jokedvet elrontani (abban tobb resze van annak, aki elkezd porogni a fenti post-omon, mint nekem annak megirasaval), de engedtessek meg nekem, hogy leirjam a velemenyem, megha az esetleg utkozik is masokkeval

szer.: latom kurvajokedved lehetett, en leirom a velemenyem, erre nekemjosz, a forumtars leirja, vele meg egybol szemelyeskedsz
respekt

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#23) geezer válasza WonderCSabo (#21) üzenetére

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ő akarta megvenni az iWiW-et, és most elrontották a kedvét. :D

(#24) Narxis

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szomorú, hogy ennyi karót nyelt kocka van 0 humorérzékkel. Ez is csak azt bizonyítja, hogy szükség van egy ilyen napra.

No Antivirus

(#25) rt06 válasza Narxis (#24) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

oszinten sajnalom, hogy elszomoritottalak

hoho, nem is, ez csak egy aprilisi trefa
hudejopofa vagyok, hohoho

es nehogy rosszat merj erre szolni (vagy akar csak gondolni), mert az csak azt mutatja meg, hogy egy karotnyelt kocka vagy 0 humorerzekkel

(#26) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most én értelmezem félre a google levelét, vagy tényleg azt sugallják, hogy ők kezdtek tárgyalást a Magyar Telekommal az IWIW felvásárlásáról és ők akarták bejelenteni a közeljövőben, hogy felvásárolják? ;]

(#27) Namelesske

Namelesske
(senior tag)

Kicsit unalmas már. Utálom ezt a napot.

|| I'm not lazy, I’m energy efficient. || http://www.dirtywindows.hu/ ||

(#28) WonderCSabo válasza rt06 (#22) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Valóban derültem a dolgon, ez a második poén még jobb volt. Már megbocsáss, de sztem egyáltalán nem volt eltúlzott a hszem a kollégáihoz képest, aki elküldte a picsába a szerkesztőket, stb...

Mellesleg irigylem az olyan embereket, akiknek olyan jó dolguk van, hogy az április 1-et tudják utálni. :)

dbius: aha. ;)

[ Szerkesztve ]

(#29) UnSkilleD

UnSkilleD
(tag)

április elsején kerülöm az egész PH lapcsaládot, csak átb*sznak :D

(#30) rt06 válasza WonderCSabo (#28) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

maradjunk annyiban, hogy ez a masodik poen eppen hatareset volt (az elso emlitesre sem melto)
de csak hogy legyen osszehasonlitasi alapod, nezz fle a korabban mar emlitett hircserda oldalara

(#31) avman válasza rt06 (#25) üzenetére

avman
(őstag)

ez szőőőőrnyűűű. álhírek jelennek meg itt és máshol, egy évben egyszer. hellonvínkor meg tök van. ezismilyenmá. meg ez a valentin nap. és ez a pizza, hát van nekünk lángosunk.
holott. pedig. de. ellenben. hanem.
és természetesen a picsába is.
szerk: szerintem a hírcsárda egy erőltetett hígfos. felnéztem megint, de arczizmom sem rezdült tőle. megint. és akkor mi van. nem olvasom, nem írok oda. nem érdekel.

[ Szerkesztve ]

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#32) WonderCSabo válasza rt06 (#30) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ismerem az oldalt, az teljesen más stílus, mint ez. Abban az a vicc, hogy már a címben teljes képtelenségek vannak, ebben meg az a vicc, hogy akár még igaz is lehetne.

(#33) Comrade92

Comrade92
(fanatikus tag)

Kösz srácok, imádom ezt a napot:)

(#34) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

:C :DD

alba gu brath

(#35) janos1988 válasza Artus58 (#20) üzenetére

janos1988
(őstag)

En meg szeretnem felhivni a figyelmed, hogy ez a bolondozas (bolondok napja) es ha nem tetszik menjel a picsaba.

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#36) johny dragon

johny dragon
(senior tag)
LOGOUT blog

Ennyi beszűkült embert! Április elseje a bolondok napja, ilyenkor szokás bolondozni egy picit, pl. napi egy vagy lettő kamuhírrel. Karácsonykor pedig fát szokás állítani, Valentin-napon randizni vinni a barátnődet, nemzeti ünnepen kimenni tüntetni kokárdát viselni.

(#37) Thome válasza janos1988 (#35) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD

A cikkhez: :DDD

Trolololololol | Steam: thomahu

(#38) Artus58 válasza janos1988 (#35) üzenetére

Artus58
(újonc)

Kedves János (ha már személyeskedünk), kérlek hagy fejtsem ki miért is bassza a csőrömet egy kitalált hír, mert látom téged nagyon zavar hogy nem értünk egyet. Olyan területen dolgozom ahol bizonyos gazdasági hírek kurvamód nagy hatással vannak a munkámra, még ha konkrétan ez az április elsejei "tréfa" nem is. Így amikor ellátogatok egy híroldalra akkor elvárom hogy valós híreket olvassak. Ha viccelődni akarok akkor vicclapra megyek. Ha kamuhíreket akarok olvasni akkor olyan oldalra megyek ahol kamuhírek vannak. Mindennek meg van a helye. Ide azért járok mert az év 364 napjában hiteles, jól megírt hírek/cikkek vannak az oldalon, és szeretek az anyanyelvemen olvasni. És igenis megrendíti a hitemet hogy évente egy napon hülyeségeket írnak. A New York Times talán ír kamuhíreket? Vagy a Guardian? Vagy a Welt? Hát nem. Úgyhogy ezen a napon az oldal a szememben lesüllyed azon blogok közé ahol minden sorban van legalább egy ikszdé szmájli, egyszerűen komolytalan az egész. Április elsejének semmi keresnivalója ott ahol tényeket közölnek.

Ha továbbra is zavar a véleményem akkor menjél tudod hova.

(#39) tocsa

tocsa
(senior tag)

:DD
Kibújt a szög a zsákból?
:DDD
Vagy belenyúltatok a darázsfészekbe?

Clevo P180HM: 18.4", GTX560M SLI, i7 2670QM, 12GB 1600MHz RAM, 750GB 16MB HDD

(#40) Geller_1972

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt a másodikat beszoptam..:DDD. Már az elsőhöz be akartam írni, hogy mikor várhatóak a fenyegető mailek Nem lennék meglepve, ha ez a második kamu hír mégsem kamu lenne..:DDD. Ha mégis, akko rrespect :R :C

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#41) tocsa

tocsa
(senior tag)

Úgy látszik akkor nem tudom meg venni az iWiW-et. A Google-el nem hiszem, hogy versenyre tudnék kelni.
:DD :))

(#42) phaet0n válasza Lenry (#5) üzenetére

phaet0n
(tag)

Nem. Pletyka szinten olyasmit hallottam, hogy a T-Com akarja megvenni a Google-t. De lehet, tévedek.

(#43) tocsa válasza Geller_1972 (#40) üzenetére

tocsa
(senior tag)

Ja vagy úgy! Még mindig bolondok napja van, igazad van.
IT café: Jól nyomjátok! :D

[ Szerkesztve ]

(#44) hunfatal

hunfatal
(PH! nagyúr)

Ez nagyon komisz, de továbbra is boldog április elsejét. :D

(#45) rii válasza Jester01 (#2) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

"beszarsz befosol" kategória :))

akárkivót'tevótá

(#46) johny dragon válasza Artus58 (#38) üzenetére

johny dragon
(senior tag)
LOGOUT blog

Azok a lapok azért nem írnak, mert egy cikkük "kissé" több hatással lehet egy gazdaságra, illetve a nyomtatott sajtóból semmit se lehet törölni.
tocsa: Öt forintra (annyit ér az az oldal) csak rá tudsz licitálni! ;]

[ Szerkesztve ]

(#47) Geller_1972 válasza Artus58 (#38) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Guardian April Fools'. Gondolom, most egy világ omlott össze benned b+. :DDD. Vegyél be pár szem "béhatot" Az nyugtat.
"Olyan területen dolgozom ahol bizonyos gazdasági hírek kurvamód nagy hatással vannak a munkámra"..Kinéztem az ablakon és a Spar előtt áll a sor, akiket ez érdekel..Elolvastad, naon fontos ember vagy, nem tetszett, kész.."I tak dase..". Naon savanyú életed lehet..vagy csak túlságosan munkamániás vagy.

(#48) Artus58 válasza Geller_1972 (#47) üzenetére

Artus58
(újonc)

Nem konkrétan neked fejtettem ki a véleményemet, arról pedig hogy nem bírod megérteni az álláspontomat nem én tehetek. Nagyon savanyú életed lehet ha zavar hogy leírom mit gondolok.

(#49) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kajak bevettem. Sokan mondták már, hogy túl naiv vagyok. :D

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#50) Geller_1972 válasza Vasinger! (#49) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

..ahogy a hirdetéseid nézem, tényleg..:DDD. (Vicc vót'!..:D)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.