Nem újdonság egyik sem,de tény,hogy hasznos.Bár ezek valamiért a hazánkba sosem jutnak el ... 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

Nem újdonság egyik sem,de tény,hogy hasznos.Bár ezek valamiért a hazánkba sosem jutnak el ... 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!
akinek nagyon kell, az megrendeli webshopból 
http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

Hasznos dolgok??
Szerintem pénzkidobás. Nálam a wii komponens kábellel van osszekötve a full hd lcd-vel, az ára kb 3000 ft volt ami mondjuk 15 dollár nem 50 (pláne nem 70)
A jel felkonvertálása pedig nem tudom szebbé teszi -e a képet, a gyanúm az hogy nem, de mivel nem láttam, nem akarom leszólni.
"Az élet szép, csak drága. Persze lehet olcsóbb is, de akkor nem lesz olyan szép."

Na nálunk minden ilyennel van össze kötve a WII a Fantec minden és sokkal de sokkal szebb a kép mint egy HDMI kábellel. Legalábbis mi ezt figyeltük meg. 

"További érdekesség, hogy a kézikonzol hagyományos 480p-s felbontását 720p-re konvertálja az eszköz, ami természetesen jobb képminőséget eredményez."
Szerintem a gyakorlatban inkább ront egy kicsit. A lapos TV-k fix fizikai pixelszámmal rendelkeznek, ezért ha 1080p TV-re kötöd, akkor az még felkonvertálja a 720p jelet 1080p-re. A "720p" TV-k felbontása meg nem kerek 720p hanem általában 1366*768, amire ugye szintén fel kell konvertálnia a TV-nek, és egy átméretezésnél biztos rosszabb minőségű lesz a kettő. Persze jelentős minőségromlásról valószínűleg nincs szó, de azért hogy jobb lenne tőle az szerintem túlzás.

És mégis hogyan sikerült egy Wii-re HDMI kábelt csatlakoztatni? 
Egy digitális-analóg-digitális átalakítás után a kép biztos nem lesz szebb, legfeljebb egy kevés elmosódás miatt kevésbé látszik, hogy eredetileg mennyire ronda volt 
Üdv! CyberDragon

Ezek a felkonvertalos dolgok nekem soha nem tetszettek... (fuggetlenul az algoritmustol ami oda-hazudja a pixeleket nekem)
Szoval nem sok ertelmet latom 

WII-re sehogy...
Nem ronda azokkal a kábelekkel kipróbáltak minnél drágább HDMI kábellel is alap tescossal és a nem tudom már hányszorosan borkolt drága kábelig és mindig azokkal volt szebb a kép.

Mivel a HDMI digitális, ezért egy darab rozsdás vasdróton is ugyanazt fogod látni, mint egy hiperszuper aranyozott csodakábelen.
Üdv! CyberDragon
a hdmi-hdmi konverter meg ránagyít a képre?
psp nem a teljes képet tölti ki? talán alapból van underscan rajta, hogy az overscan-t használó tv-ken (ez gondolom ki/be kapcsolható) is teljes legyen a kép és ne lógjon ki.
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Lesz azért ennek piaca, még ha kicsit el is késtek a dologgal.
Abu:
Nem akarok grammar nazi lenni, de pár hiba belecsúszott:
"főleg kábelek és átalakítők"
"teljes skáláját támogató eszköz,"
"azt is megoldotta, hogy a megjelenő két a teljes képernyőt lefedje"
Nem zavarja annyira a szemet, jó ez így is, csak szólok, hátha javítani akarod.
nem-nem ... ez nem grammar naziság. Ezek súlyos hibák, még félálomban is. 
Köszönöm, hogy szóltál. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Csak egy kérdés: MInden cikkedben megszoktad nézni, hogy találnak e a kollágák hibát vagy az egyes moderátor látogatok szólnak, hogy üzenetett kapott a cikkírója? 
``Mivel a HDMI digitális, ezért egy darab rozsdás vasdróton is ugyanazt fogod látni, mint egy hiperszuper aranyozott csodakábelen.``
Jolvan fiam, ulj le egyes... Facepalm...
Azert szivesen megneznem, hogy mit csinalnak ezek a kepbol egy normalis kabellel... Mondjuk engem szerintem az zavarna a PSP-nel, hogy azert azt is kirakod egy nagyobb kepernyore akkor megjobban latszik a grafika elavultsaga... Mondjuk en mar ha ulve jatszok valahol akkor inkabb massal jatszok, PSP-vel otthon jatszast csak fetrengve talalom ertelmesnek.
[ Szerkesztve ]

Szép estét!Én az ügyben érdeklődnék ,hogy olyan TV-t amin jelenleg szabadon csak SCART-csati van azt HDMI vel összelehet e kapcsolni a videokarival illetve ha igen hol vásárolható ilyen kábel? Üdv.
Chuck Norris egyszer olyan korán kelt, hogy látta aludni saját magát!! :D

illetve az a módszer is érdekelne,hogy SCART-VGA! Nem fontos nekem a hdmi-re csatalakoztatnom a tv-t! ha nem igényel túl sok tapasztalatot ez efféle kábel összekötése akkor az a módszer érdekelne,ha vmkinek persze sikerült valaha ilyen kábelt készítenie házilag 

illetve az a módszer is érdekelne,hogy SCART-VGA! Nem fontos nekem a hdmi-re csatalakoztatnom a tv-t! ha nem igényel túl sok tapasztalatot ez efféle kábel összekötése akkor az a módszer érdekelne,ha vmkinek persze sikerült valaha ilyen kábelt készítenie házilag