Huhh....igen, sajnos jócskán 4 számjegy felett.....horror árak. (nomeg ideér -e egyben...)

Huhh....igen, sajnos jócskán 4 számjegy felett.....horror árak. (nomeg ideér -e egyben...)

Olyan nagyon nem, ez olyan 11 kHUF tajan van (ami egyebkent tenyleg nem sok, ha belegondolsz, hogy kell valami elektronika, ami fogadja a HDMI jelet, feldolgozza, general belole analog kepet meg hangot), a postaval meg nem szokott gond lenni, csak kell hozza nemi turelem, mert idonket 3-4 hetig is eltart, mire ideer.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok, ezért kérdezek
)
Adott egy LG 47LK530 TV és egy Sony HX100V fényképező, ezeket szeretném összekötni, jó minőségű átvitel céljából. (a fényképező kimenete HDMI C-s)
A Sony videója 1920x1080, 50p-re képes, ezt szeretném átvinni a TV-re.
Milyen HDMI kábelt javasoltok, ami biztos tudja ezt kezelni, kb 2 m-es már elegendő lenne.
Olvastam CAT1 meg CAT2-ről, nekem az jött le, hogy CAT2 kellene, de a webáruházak listájában nem igen tüntetik ezt fel....szóval nem szeretnék melléfogni a vásárlásnál.
Köszi előre is ha tudtok linket adni, webáruház kellene, mert vidéki vagyok.
[ Szerkesztve ]

Ez vajon jó lehet nekem? (#504hsz)
[link]

Sziasztok!
A következő a problémám: A tévét használom monitorként, de sajnos csak a gép indításakor hajlandó csatlakozni, ha pl átkapcsolom a kábeltévére és visszakapcsolom hdmi-re, akkor kiírja, hogy nincs jel, de továbbra is érzékeli a hdmi eszközt, különben nem lehetne átkapcsolni rá. Mi lehet a gond, mit csináljak? Alaplapi és diszkrét videokártyával is csinálja.
LG 42LF2510, asrock h61m-hvs, x700, olcsó hama kábel, a core2-es gépen még hibátlan volt.
Képernyővédő? 

sziasztok
összekötöttem a számítógépemet a TV-vel HDMI-n keresztül.hang kép átmegy de olyat csinál a TV hogy egyszercsak fogja magát és elmegy róla az egyik szín, ilyen lilás rózsaszínes lesz a kép.csak akkor javul meg ha ki- majd újra bekapcsolom, nagyritkán villan még egyet és visszajön magától kb 1 másodperc múlva.
hiába kapcsolom be a TV menüjében a HDMI vezérlést de az eszközlistában nem talál semmit.igazából nemtudom h ez jelent -e valamit.
Catalystban is próbálkoztam mindenféle beállítással HDTV támogatás meg ilyenek de semmi.
próbáltam az összes HDMI-t a TV-n.mindegyikkel ez van.
először arra gondoltam h a videokártya lehet az oka de azóta ez már a 3. és ezzel is ugyanaz. igaz másik kábellal nem próbáltam még az még hátravan de gondoltam talán felesleges vennem újat és tud valaki segíteni.
TV: SONY BRAVIA KDL-37P5500
Monitor: LG W224S
Videókari: MSI 6870 1GB HAWK
előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]

Üdv!
Frissen vett notebookomat kötném össze egyenlőre samsung monitorral, majd később esetleg nagy tv -vel, vagy hasonló nagy monitorral. A notebook topikban már kaptam pár nagyon hasznos tanácsot és sok segítséget, látom itt is vannak hozzáértők. Nem is nagyon szeretnék belemászni a témába, csak szimplán szeretnék tanácsot kérni, hogy pontosan milyen hdmi kábelt vegyek, melyik lenne a legmegfelelőbb, és esetleg tippet még mielőtt rákeresnék, ha tudtok valahol ahol jó áron kapható.
A notebook: [link]
A jelenlegi monitor:
[link]

Szerintem bármilyen, 1.3-as szabványnak megfelelő, "nem tyúkbél érzésű" kábel megteszi. Ha minőségibbet szeretnél, akkor ne párszáz forintért keress, párezer forintért pl HAMA minőségi kábeleket lehet venni. Speciális illetve drága kábel inkább csak a 3D-hez kell.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

Köszönöm.

sziasztok kérdésem az hogy , az Ati 5770 video kariböl a Hdmi csatlakozobol egy Hdmi elosztóval összekötöttem a monitort és a Tv-t de a felbontás full hd bol lett 640/ 735 a kép teljesen széteset mindkét helyen... ez miért van.
köszi

Sziasztok!
Kérdezni szeretnék:
Panasonic TX-P50GT30 tv-t igyekszem venni.
Mivel jelenleg nem lesz több pénzem pl. egy médialejátszóra, eleinte úgy szeretném használni, hogy ha full hd filmet szeretnék nézni (és ugye pl. mkv-t vagy lejátszik a médialejátszója vagy nem), akkor össze szeretném kötni a számítógéppel a TV-t.
Ezt meg tudom tenni egy HDMI kábellel (videókártyám Gigabyte HD 6850, van HDMI kimenet).
Na most két kérdésem lenne:
amint lesz 3d szemüvegem, szeretnék majd 3d filmeket is lesni. Hogy tényleg fasza legyen a képminőség milyen HDMI kábelt kellene vennem (5 méteres kell kb.)? (előbb írták, hogy 3d esetén lehet érdekes drágább kábelt venni, de milyet)
Köszi szépen a válaszokat:
Gábor
Semmi extra nem kell 3D-hez, amin megy a PC desktopja 60 Hz-en, azon siman menni fog a 3D is.

Sziasztok!
Nos, Panasonic TX-P50GT30E TV-t igyekszem venni, amihez vettem előre egy KCS-HH5 HDMI kábelt.
http://www.kacsa-audio.hu/webshop/kacsa.b.6/home_audio__video.c.20/szerelt_kabel.c.153/hdmi_kabel.c.111/kcshh5.p.820
Kipróbálásként gondoltam letesztelem a jelenlegi monitor/tv-men, de se kép, se hang.
Konfiguráció:
Gigabyte HD6850 videokari
Samsung P2270HD monitor.
DVI-I D kábellel szépen működik (elvégre most is ezen gépezek), de ha csak a KCS-HH5 HDMI kábellel csatlakoztatom a monitort a videokártyához, akkor se kép, se hang.
Ami fura, hogy a monitor azt írja ki, hogy nincs csatlakoztatva kábel, amikor a source funkcióval kiválasztom a HDMI forrást (egyébként az összes létező lehetőséget kipróbáltam mikor a HDMI-vel kötöttem össze, nehogy csak elírás legyen, de egyik sem ad képet). Ami még fura, hogy ha nincs csatlakoztatva semmi, a tv/monitoron a PC, DVI, TV, Külső források fehérek, míg a HDMI forrás szürke, mintha nem is lenne aktív...
Frissítenék én firware-t is a SAMU tv-n (mert a monitorra gyanakszom), de a hivatalos honlapon sem találtam semmilyen újabb firmware-t, mint amivel anno megkaptam.
Jelenleg ugyebár 3 esélyes a dolog: nem jó a videókari HDMI csatlakozója, nem jó a TV HDMI csatlakozója, vagy nem jó a HDMI kábel.
+1 opció, hogy valamit nem jól csinálok.
Ötletek?
Köszi:
Gábor