Ugyanúgy maradt 4,8kg.. pedig rakhattak volna bele kicsivel több anyagot is, nem lenne csúnya ház, csak lenne kicsit stabilabb
De az mondjuk nem rossz, hogy a gyártók felfrissítik a régi házaik usb3.0-val.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] HDD dokkolóval érkezik a Thermaltake V3 BlacX Edition házaHozzászólások

T_Stark
(senior tag)
Az biztos hogy jót tesz a HDD-nek ha úgy függőlegesen áll? 
Az USB3 jó ötlet, de a dokkoló helyett inkább azzal foglalkoztak volna hogy ne papírvékony legyen az oldala, meg az egész olyan gyenge...
Semmi baja nem lesz a HDD-nek... teszteken ha megnézed fejjel lefelé van. Egyébként meg nem vágódom hanyatt ettől a gépháztól. Még mindig nem találom meg a TT Armor Jr.-om méltó utódját.
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
Volt szerencsém egy sima V3-hoz... Jól néz ki, de kartonpapírból masszívabb házat lehet csinálni. Most ezzel a dokkolóval a tetején legalább már csúnya is.
Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!

Gude
(senior tag)
Anyaghiányban szendved a házikó,pedig jól néz ki 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

PCrevRM
(kvázi-tag)
Na, végre be lehet szerelni a felső ventillátorhelyekre is valamit, hurrá. Ehhez kellett nekik ~1 év, hogy ráeszméljenek.
A sima v3-ban 1500-rpm-es venti volt porszívó hanggal, erre is rájöttek, hurrá.
Végre nem csak 1 db hdd/odd rögzítő műanyag izét adnak, hurrá.
Porszűrőből +1, de még így is kevés.
Ha már anyag nincs benne, legalább ezeket a filléres műanyag kiegészítőket ne sajnálnák.
Ezekért az újításokért +5e huf ártöbbletet sejtek megjelenni a sima v3-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
We are Outcast Consensus 1
(#7) tupacamaru

tupacamaru
(PH! addikt)
Az oldallapban léva hatalmas plexi ablak azért nagyot üt.
Viszont ez a dokkolós megoldás tetszik. 
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

Taragas
(kvázi-tag)
Hátul elvezethetős kábel mangement nincs, winyó tálca nincs beforgatva.... csak annyi kéne... 
[ Szerkesztve ]
Hiába lennének benne lyukak a kábelelvezetéshez- nem tudnád hova elvezetni őket annyira kicsi a ház. Megaztán ha mégis, akkor egy minőségi táp kábelei kinyomnák az oldalát amilyen papír anyagból van 
Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!

M@trixfan
(őstag)
Már majdnem azt írtam, hogy gyerekszobába való ház. Viszont utána rájöttem, hogy úgyis elbeszélgetnék a majdani fiammal/lányommal, hogy helyretegyem az ízlését. ![;]](/dl/s/v1.gif)
twitter: MatrixfanLive

nicu71
(senior tag)
nagyon frankó ház.már az elődje is megdobogtatta a szivem
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

Fr3eWar
(senior tag)
Birom ezeket az elképzel légáramlati irányokat.. Valójában úgy kavarog benn a meleg levegő, hogy el sem lehet képzelni..
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

bolic
(senior tag)
Ugye tisztában vagytok azzal hogy nem kéne hozzáadni a HDD dokkolóhoz a portakaró fedőt? Előbb-utóbb kontakthibás lesz az interfész csatlakozó a páratartamától és a lerakodó porrétegtől...
Már szívtam korábban hasonlóképpen a takarófedő hiánya miatt, pl. eSATA csatlakozó a ház tetején van és felmondta a szolgálatot, használhatatlanná vált.
Néha az USB is döglödik, de már stabil.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)
(#16) dying_star válasza headhunter (#12) üzenetére
Elég giccses 
https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/
Még hagyján a többi Thermaltake házhoz képest. 

Tibl
(kvázi-tag)
Tt az Tt.! Rossz nem lehet.
Hardstyle i's my style ! Feel the beat !

3.Aragorn
(őstag)
"vagyis 15,6 mm-rel lett magasabb az elődhöz viszonyítva, de tömege változatlanul 4,8 kg."
Ez úgy hangzik, mintha előny lenne, hogy kispórolták belőle az anyagot...
Közeleg a Tél...
Garanciális ügyintézés keretén belül ezt választottam ... megbántam 
Vicc az egész ház és még visszataszító is ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™