Szép darab, egy fekete LCD mellett jól mutat, bár LaCie, úgyhogy biztos nem lesz olcsó.
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.
Szép darab, egy fekete LCD mellett jól mutat, bár LaCie, úgyhogy biztos nem lesz olcsó.
250 dollár... nem olyan kevés az!
Bár tetszik, s egész sokféle formátummal megbirkózik, ahogy nézem.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

1.3as hdmi van rajta?
Eladó: PS3-ra ME, Yakuza 4, FF13, RDR goty ||| >> PSN: geneMTS <<
a lacie asus o'play cuccokat tud?
az milyen hülyeség már, hogy hd-s cuccra 100 megás ethernetet raknak... jóhogy nem 2.5 megás arcnetet...
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

"A távirányítóval is rendelkező médialejátszó az alábbi táblázatban összefoglalt formátumokat támogatja:
Asus O!Play Air HDP-R3 HD Media Player"

Jó, hogy mindegyikhez odaírják, hogy mindenféle 1080p-s formátumot kezel, de valójában? No meg a 10/100 Eth. is...
Én is ezt írtam, nem kevés. 
USB-n kezel N-es WiFi adaptert. 
DTS: Multichannel decoding via Optical SPDIF and HDMI to digital home amplifier
Output: Video: HDMI 1.3, Composite (CVBS) | Audio: Optical, Stereo
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
engem ez megmosolyogtatott:
"...melynek fekete színű külsejét Neil Poulton tervezte."
hatalmas tervezőmunkát igényelt biztos a külső megtervezése
rajzolt egy fekete kockát és már ment is a gyártósorra a "terv" 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Én akkor dobtam egy hátast, amikor nemrég a már besárgult, lakótelepi ocsmányadék kaputelefonon megláttam ezt: Designed by Giugiaro 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
De hiszen ez nem kocka, hanem téglatest! 
Mikor mennek ki a divatból a kék LED-ek? Itt egy minimalista lakkfekete tégla, amire mindenképpen rakni kellett egyet.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Ő legalább tudta, hogy milyen egy kocka és inkább téglatestet tervezett 
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)
És a lakkfekete mikor megy ki végre a divatból?
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Mondjuk nem néz ki rajta rosszul. Illik a két szín egymáshoz.
"USB-n kezel N-es WiFi adaptert."
Az vegul is majdnem van olyan gyors, mint a 100-as ethernet 
Falsus in uno, falsus in omnibus.

micsoda okádék nagy gagyi logo van az oldalán...

ha kb. ezért az árért még felvenni is tudna akkor szerintem vevő lennék rá
Vegyen fel a gyárba igazgató úr! Meglátja milyen kevés munkával beérem...
Na ja, de a sok méter tyúkbél nagy különbség, és nem is annyira szokványos, hogy ezek a ketyerék kezelnek külső hardvert (mármint háttértárt kivéve).
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Ha lehetne a hazai 75 ohmos kártyával kérném.......
(Azt hittem, már csak én emlékszem ezekre.....)
Szerk: Még van itthon kártya is, meg parallel-archet átalakító is azt hiszem. 
[link] Ilyenem a polcon van.
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

Esküszöm azt hittem először, hogy "LaCie" egy PH! tag 
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
Neil Poulton tervezte
Gondolom hetekig nem látta a gyerekeit a nagy munkában 
Viccet félretéve: ha már annyi megerőltetéssel járt a designing, mint egy új Porsche lerajzolása, akkor legalább a front panel usb-t eltakarhatták volna. Alapban piszok gusztustalan a lyuk, de majd amikor a szép zongoralakk felület megtörik a mindenképpen porosodó nyílás miatt, na az aztán dejó.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies

De szép nagy porfogó 
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
szerintem nem gusztustalan a lyuk... csak nem szabad hagyni porosodni
gyakran kell bele dugni valamit és nem lesz ott gond...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
volt arcnetem is, pont 10 éve, meg volt 75 ohmos koaxon 10 megás ethernetem is, évekig
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
Hát nemtom.
Szerintem úgy, hogy egyébként semmi a világon nem töri meg a felületet, úgy elég gázos az a port.

Sectumsempra - For Enemies
Jól néz ki.
Milyen vinyó lesz benne?
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.
Nagyon szép.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

És hogyan tudom megtölteni azt az 1 esetleg 2 TB-ot ha nincs még egy usb-s vinyóm? a 100-as etherneten keresztül? hahhahhahhaaa
és mellesleg tényleg ocsmány az az usb csati az elején, amúgy jól nézne ki,meg a tudása is rendben van,de hát...
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO
Szgépre kötöd.
Külső vinyóként nagyon szépen fog futni.
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.