A Via Nano mikor jelenik már meg? Jobb lenne ha már azt pakolgatná a Via a cuccaiba
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák

Kai Hansen
(lelkes újonc)

Devid_81
(PH! kedvence)
Milyen kis mütyür, milyen "nagy" az a DVI csatlakozó a cucchoz képest 
.::www.megadanceradio.hu::.
a rendszermemória pedig DDR2 szabványra épülő SO-DIMM modulokból áll.
szám szerint 1 modul megy bele, ennek fényében furcsa a többes szám.
a c7 valóban eléggé zsenge manapság, különös tekintettel arra, hogy már van nano, ami leválthatná. valszeg népszerűbb lenne.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
(#4) Depression
Ezzel a SUMIT-tal ugye párhuzamosan helyezkednek el a kártyák. Ha ezt a videókarit odarakjuk, akkor a második meg az alaplap alá kerül?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
nofene, már a Via-nál is van dx 10.1?
a hd gyorsítás speciel nem értem, a dx10.1 fontosságát sem vállalati környezetben
True Success is Blonde
Eddig is volt.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
az nvidia Ion mikor jelenik meg végre?
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
a kimenetek közül pedig két darab DVI, egy HDMI és egy S-Video kapott helyet rajta
Lehet én vagyok vak, de én csak egy DVI csatlakozót látok.
Valoszinuleg
Az also kepen pont szemben van a HDMI csatlakozo, a tuloldalon az a kocka meg minden bizonnyal az s-video hatulja.
ste: lehet belole pl. medialejatszot epiteni, ott eleg fontos a HD videok lejatszasa 
leviske: Chrome9 csak DX9-et tudott es az volt eddig a legmodernebb grafikus chip, nem?
Hunter2: nyaron jon az atomos Ion, ev vegen meg lesz Nanoval is.
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.
a másik valszeg csak tüskesor, amit kivezethetsz oda, ahova kell. a px10kg-n is így van megoldva.
médialejátszónak lehet nem a legjobb választás az ára és a 2 nyák miatt szvsz
True Success is Blonde
Nem lett volna egyszerűbb egy nyákra tenni az egészet? Vagy ez már nagyon izmos? (pl ionhoz képest) 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
(#13) TESCO-Zsömle válasza Kai Hansen (#1) üzenetére
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Így már érthető 

nyunyu
(PH! kedvence)
Mar megint az elavult C7, meg a semmivel sem kompatibilis VX800 paros, ahelyett hogy valami piackepeset mutatnanak. 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
A Chrome 400-asok már DX10.1-esek voltak.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Sogron
(lelkes újonc)
Asrock-féle "integrált" megoldás:[link]

kagyula
(fanatikus tag)
Fealdtad a leckét, nem értem a hsz-od . 
Legyen minden, sokszor.

Billu
(fanatikus tag)
Sajnos postával már nem egy díjnyertes ajánlat.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu
Ez hogy jön ide? 
különvonattal, nehogy felismerjék 
[ Szerkesztve ]

bit_vector
(tag)
Tessék mondani, ezen is fut a dúm ? 
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/