Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Így elsőre korrektnek tunik, bar CD/DVD nyomtatást nem olvastam és a HP tinták elég drágák... :U

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#2) twollah válasza wwenigma (#1) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Utangyartott, sufni toltesu nem jo?

(#3) IDM válasza twollah (#2) üzenetére

IDM
(kvázi-tag)

Ha nem kéne rá a gari és szeretném az oroszrulettet...persze :U

(#4) Gabesz84 válasza IDM (#3) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

na ezert hasznalom en meg mindig a 10 eves epson tintasugarasom.
nem sajnalom, megveszem bele a legolcsobb szutyok patront es megy vele :DDD
Igaz hogy nem nyomtatok vele olyan szep kepeket mint pl ezzel lehet, de legalább olcsón teszem.

(#5) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nagyon tetszik, kár hogy karácsonykor még nem volt elérhető.
Így egy IP4500 lett.

"Csak úgy mondom"

(#6) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Most is egy 7260-as HP-m van, lehet megérne lecserélnem, fényképet többet nyomtatok, mint A4-es lapot :) és legalább a hálózatra is rátudom kötni.

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#7) glutamin válasza IDM (#3) üzenetére

glutamin
(őstag)

Én már sok éve egy HP 710c-t használok. A gyári patront 2-4x tudom utántölteni látvánbyos minőségromlás nélkül töredék költségen. (inkTec). Ha már látszik, hogy romilk a minőség, akkor meg veszek egy új gyári patront és kezdődik előlről a móka. Ebben a típusban még a patron és a nyomtatófej egy egység, vagyis ha tönkreteszem akkor egy patroncserével megúszható adolog. (próbáltam emiatt pl forró vízben kifőzni patront - nem csípte)

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.