Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Integra

Integra
(Jómunkásember)

akkor ezúton szeretném a szájtot megkérni, hogy egy matx lapos barbone pc házat is szállítsanak 12 centis venti megoldással, megköszönném:)

(#2) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Korrekt. Szép. Bár gyanitom nem kelet európai user bukszájához lesz igazitva az ára. :(

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#3) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Pofás ház. Eccerű és naccerű.

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#4) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Akkor ide is beírom, hogy a megjelenése nagyon tetszik, s az is, hogy egész mély, így kényelmesen be lehet lakni ahhoz képest, hogy a tornyok között átlagos méretű.

Viszont úgy látom, az ajtót nem lehet átszerelni, hogy a másik irányba nyíljon (Lian Li-nél ez pl. alap), illetve a kivezetések kábeleit nem tudom le lehet-e húzni, mint pl. a Stackernél. Kényelmes lenne, mert akkor nem kell dugdosni / levágni a nem használt kábeleket. Egy ilyen házban főleg jó lenne ez a megoldás, mert az látszik, hogy a kábeleket nem igazán lehet hová elrejteni.

Kerék még jól jött volna rá, de befejezem, mert még úgy tűnik, hogy kötözködöm. :)

(#5) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szép, de mégsem tetszik. Nem értem miért kell kilyukasztani az egész ház elejét... A por bemegy (akkor is ha porszűrő van rajta), a zaj meg kijön... Csendes ház biztos nem lez belőle.

sálálé

(#6) old gray

old gray
(PH! addikt)

Tetszik! De miért csak Slipstream és nem S-Flex ventikkel szerelték? :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#7) Balika911 válasza old gray (#6) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Gondolom így olcsóbban tudják adni. Viszont akkor meg azt nem értem, hogy a tápjaikban miért Kama FLEX ventilátorok lesznek. :)

[ Szerkesztve ]

(#8) ígyvanferi válasza Balika911 (#7) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Talán, mert abban nehezebb cserélni ventilátort. (Legalábbis az egyszeri felhasználó nem fogja szétkapni a tápot.) Viszont, a házat inkább adják az olcsóbbal, hogy ha igényled, meg kelljen venned a komolyabb légkavarókat.

(#9) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

:Y

nemcsak a külsejét, de a belsejét is matt feketére festették Szuper! :)

(#10) Pecc

Pecc
(őstag)

Kár volt azt az ajtót rátenni, kapósabb lenne ha egyszerűbben lenne megoldva. A ház többi része szvsz, hibátlan és szép.
Jó ötlet, hogy mattra van fújva a belseje.

"Mindent megcsinálunk, csak sokáig tart, meg sz.r lesz."

(#11) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tök jó hogy az egész fekete. Csak nemvágom minek kell az elejét szitává lőni az összes mostanság megjelenő háznak. Semmi értelme, az alján ott a 12-es venti, az korrektül tolja be a hüsit, de felette csak a por száll be és képtelenség csendes gépet összepakolni belőle.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#12) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Miért jó ha egy ház alumínium?
Előállítása drágább, környezetkárosítóbb. Kevésbé stabil, mint acél társai. Mégis mindenhol azt sulykolják az emberekbe, hogy az alumínium ház sokkal jobb, magasabb kategóriájú, mint egy acél. De miért?

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#13) Shodan

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

Az első képből úgy látom Bennynek is köze van a házhoz, úgyhogy olyan nagyon rossz nem lehet.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#14) Balika911 válasza jerry311 (#12) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Elég stabilak ezek is, s bár drágábbak, egyben könnyebbek is a házak. Meg jobban néznek ki. :)

Shodan: Ilyen híres ez a Benny? :B

[ Szerkesztve ]

(#15) CounterBoci válasza Balika911 (#14) üzenetére

CounterBoci
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért is néz ki jobban? Le van festve.

D-Link nyomtatószerver áron alul eladó! http://hardverapro.hu/apro/d-link_dp-301u_nyomtatoszerver/friss.html

(#16) jerry311 válasza Balika911 (#14) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Stabilitásra végül is azt mondom, hogy anyagvastagság kérdése és ugyanolyan stabil lesz mindkettő. Egyezzünk ki egy döntetlenben.

Oké, hogy könnyebb, de hát asztali gépnek lett tervezve, nem? Azt meg nem cipelgeti az ember naponta. :F Vannak ugyan asztali PC házak, amikre fület is szerelnek, de ezen nincs.

A "jobban néz ki" meg egy olyan érv, amit nem tudok elfogadni. Festés, kezelés kérdése az egész, na meg persze leginkább a tervezésé. Egy ház nem attól fog jobban kinézni, hogy a (fekete) festék alatt alumínium van. Ha csak erről a házról beszélek és nem általánosságban, akkor még kevésbé számít az alumínium, hiszen ennek mindene feketére festett, még a belseje is.

(#17) Thrawn válasza Shodan (#13) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt jól látod :)

Different songs for different moods.

(#18) Balika911 válasza jerry311 (#16) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem cipelgeti, de szerelésnél csak jól jön, ha könnyű a ház.

Stabilitást nézve az anyagvastagságnál többet számít a megfelelő merevítés. Ennél a háznál ezt nem feltétlenül látom megoldottnak, de csak nem fog rezonálni, az égő lenne. :)

Az aluházak általában szálcsiszolt lemezből készülnek, ami nagyon jól mutat. Acélnál még nem láttam ilyet.
Ez a Scythe lehet, hogy éppen nem szálcsiszolt.

[ Szerkesztve ]

(#19) Balika911 válasza jerry311 (#12) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Már nem tudtam beleszerkeszteni, de az, hogy sokkal jobb az alumínium ház így szerintem sem igaz. Úgy már igen, hogy egy ilyen ház drága, ezért általában csak a neves gyártók vállalják be. Így aki ilyen házat vesz, az nem csak az anyagot fizeti meg, hanem az összeszerelési minőséget és a gyártó nevét is. Az alu inkább a krémje az egésznek, azzal együtt is, hogy van néhány vitatható fontosságú előnye. :)

(#20) csabooooo válasza jerry311 (#12) üzenetére

csabooooo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pont azért, amiért egy alufelni magasabb kategóriájú az acélfelninél. :)

www.fordfocus.hu

(#21) [CM]Crusher válasza Balika911 (#14) üzenetére

[CM]Crusher
(senior tag)
LOGOUT blog

Benny nagyon híres modder. Ő tervezte az egész házat.

Egy kis tanulmány Bennyről:

- German Casemod Master (PC Games KESUMODIFAI Germany)
Winner → 3 times

- German Casecon Master (Germany PC Case Contest)
Winner → 1 times

- Games Convention Casemod Master (PC game tournament KESUMODIFAI Convention)
Winner → 2 times

Munkái:

(#22) Balika911 válasza [CM]Crusher (#21) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem követem az ilyen eseményeket, de ezek a gépek bár nem az én ízlésem szerint készültek, le a kalappal előttük! Látszik, hogy mindegyik nagyon igényes munka, meg persze teljesen egyedi! A másodikban azért a befigyel a jó öreg Mugen! :K

[ Szerkesztve ]

(#23) Egzee válasza Skizz (#11) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Igen? Akkor miért érzem a gagyi CM háza sz@r lyukacsos elején, hogy szívódik be a levegő??? Lehet, hogy jól van az úgy?

(#24) Balika911 válasza Egzee (#23) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Skizz is éppen azt írta, hogy ez így valószínű zajos lesz.

További képek a házról. Tervezett megjelenés az első negyedévben, várhatóan 100-120 Euro lesz az ára.

(#25) Hulk24 válasza Balika911 (#24) üzenetére

Hulk24
(senior tag)

Akkor még annyira nem is magas az ára. De azért azt az ajtót lekaptam volna! Nem rossz kis ház!

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#26) jerry311 válasza csabooooo (#20) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Szvsz az alu/acél felni a PC házakkal kapcsolatban ugyanúgy összehasonlíthatatlan, mint egy tojás vagy egy alma...

(#27) Vitus válasza jerry311 (#26) üzenetére

Vitus
(őstag)

Pedig nem esik messze a tojás a fájától! :DDD Vagy nem? :DD

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#28) Majstor

Majstor
(senior tag)

Szerintem nagyon pofás lett. :C
Előlap miatt, hogy hangos lesz e... az csak attól függ mit rak bele az "emberfia". :U

http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

(#29) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

De ha ez egy űber-giga ház, akkor miért nem alul van a táp? Mostanában ez a menő, nem?

[ Szerkesztve ]

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#30) Balika911 válasza sanzi89 (#29) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Mert Benny felülre álmodta meg. :))

(#31) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

Első ránézésre az F-et P-nek láttam az r-et pedig nem vettem észre.
Hát úgy elég érdekes névválasztásnak tűnt. :U

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#32) Skizz válasza rup1u5 (#31) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D

(#33) Skizz válasza Egzee (#23) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Magától nem fog "beszívódni" a levegő, csak mert lyukacsos. Nyilván a huzatot érzed a gépben, vagy nagy erővel fújatod ki a hátulján. A por ettől függetlenül beszáll és a zaj is kiszűrődik...

(#34) Vassili válasza sanzi89 (#29) üzenetére

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

[link]

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.