Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah ez hátha elterjeszti a Blúúúréjt és így az árak is normalizálódnak :D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) Simi2000 válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

Simi2000
(tag)

Az árak normálisak, csak a magyar fizetés nem az.....

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#3) AXisBOLD válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ettől én nem félek. eddig a blu-ray nem igazán ismert az átlag(többség) vásárló számára, most a 3D-vel együtt fosni fogják a gyártók és az üzletek az új termékeket, de úgy hogy eladják a blu-rayt is újdonságként és ugyan úgy magas árral :C.

Simi2000: egyik se :) :((( .

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#4) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

korai

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#5) _Voyage_

_Voyage_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Panasonic őrületes energiákat mozgat meg annak érdekében, hogy a kibontakozóban lévő 3D-piac meghatározó résztvevője legyen.

Kár.
Ebbe fog belerokkanni a Pana. :(
Samsung csuklóból lenyomja, mert sokkal több pénze van, sokkal jobb a marketingje, nagyobb a gyártókapacitása, olcsóbban el tudja adni, a gagyit is.

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#6) kisninja

kisninja
(őstag)
LOGOUT blog

Ha egyszer lesz annyi zsém biztosan benevezek egy szettbe. Engem érdekel a 3d újabban egészen jó minőségű már.

powered by: ®MAJORMÜVEK®

(#7) jones965

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Vártam már, hogy mikor jönnek elő ezzel az újítással.
Kiváncsi leszek, hogy ehhez megfelelő megjelenítő mellé más szabványú lejátszó is párosul-e, vagy a meglévők firmware frissítéssel megoldják a lejátszást.

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#8) k. válasza jones965 (#7) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Új lejátszó kell hozzá. Kivétel a ps3 azt frissitéssel 3dsítik.

DANSZ!!

(#9) AXisBOLD válasza k. (#8) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez egy igazán jó hír, akkor már csak tv-t kell vennem milliókért :D

de egyébként tényleg örülök neki.

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#10) k. válasza AXisBOLD (#9) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Ha igazán nagy e-penist akarsz akkor azt tanácsolom hogy ilyet vegyél:
Sony Trimaster
Ugyan nem 3D-s de a quadhd-t azt tudja. Viszont laza 15 milla. Nya kell egy?:D

DANSZ!!

(#11) AXisBOLD válasza k. (#10) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem rossz...csak kicsi :DDD

PS3 meg nem tudna mit kezdeni vele.

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#12) k. válasza AXisBOLD (#11) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

.. A pénztárcád hozzá:D
Egyébként a ps3 ugyanúgy ellenne vele mint egy vhs. Rákötöd, adja a jelet és csá:D

DANSZ!!

(#13) AXisBOLD válasza k. (#12) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

PS3 "csak" FullHD-t tud max, ha jól tudom. ezen a brutális felbontáson nem nézne ki deformáltan az 1920x1080?

monitoroknál, TV-knél mindig azt mondják hogy a natív felbontás a legcélszerűbb.

Aurea mediocritas

(#14) k. válasza AXisBOLD (#13) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Nemhiszem. Gyakorlatilag fogná a kijelző és feltolná a képet a saját felbontására. Tuti van benne spéci elektronika direkt erre-a promoban is kiemeli hogy felnagyitja a a fullhdt- hiszen a bd és tsai miatt ezt illik tudni.

DANSZ!!

(#15) AXisBOLD válasza k. (#14) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

huh, akkor lehet mégis veszek egyet... :D

Aurea mediocritas

(#16) anulu válasza AXisBOLD (#13) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

volt errol mashol is cikk. 4 hdmi bemenet van rajta, es Sony. kombozd ossze :D

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#17) Pulsar

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kíváncsi leszek ezekre... meg arra, hogy ez megint mennyire öli meg majd amozit. Jelenleg én úgy érzem, hogy az egyetlen dolog amivel az embereket most a mozikba lehet csalogatni a 3D! Ha otthon is elterjed ez, ismét bajban lesznek a mozik...

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#18) jones965 válasza k. (#8) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Amennyiben a sony ad ki frissítést a ps-re, gondolom a nagyobb gyártók (Pioneer) sem marad adós a vevőkörének ilyen téren. Személy szerint rosszul érintene.

(#19) k. válasza jones965 (#18) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Hát a probléma ott van hogy a sima bd lejátszók hardvere nem birja el a 3D-t. A ps3 az egyetlen ami. Ez ugyan olyan hogy a profile 1es blu-ray lejátszó sosem fogja tudni a profile 2őt(a 3D a profile 3) mivel nem tud annyit a hardvere-nincs elég memória stb-.
Tehát valószínüleg nem fog a pioneer kiadni frissitést rá lévén a termék nem fogja birni. Ez van kivan ez találva....
Nembaj én elvagyok a 2D-s Blu-rayel is:)

DANSZ!!

(#20) jones965 válasza k. (#19) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Igen, így teljesen érthető a felvázolt képlet.
Szomorú vagyok, de nem elkeseredett. A látvány azért még most is kárpótol a hagyományos dvd-vel szemben.

(#21) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Szemüveget le, máris jöhet nekem.

(#22) AXisBOLD válasza k. (#19) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó tudni hogy ilyet is tud a ps3, azért nem lenne rossz, ha pár éven belül ki lehetne ezt használni normál áru TV-kel és lemezekkel.

Aurea mediocritas

(#23) dezz válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez épp fordítva van. A Blu-ray magától is terjedőben van. A hátszelén próbálják elterjeszteni a 3D-t az otthonokban. De szerintem ez a Blu-ray piacon belül is egy kisebb hányad lesz. Bár ki tudja.

(#3) AXisBOLD: Magyarországon biztos így van, világszinten viszont minden 6. eladott filmes lemez Blu-ray. Vagy most már minden 5.

(#5) _Voyage_: Miért pont ebbe? Miért nem bármi másba, amiben a Samsung csuklóból lenyomja?

AXisBOLD: Miért, hány méteres tévét szeretnél? A "kisebbek" nem kerülnek milliókba.

(#24) AXisBOLD válasza dezz (#23) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

66-82 között már jó lenne egy 3D-s.

egy cikket olvastam ezzel kapcsolatban és ott milliót súrolták alulról. de annyira nem vagyok tájékozott :B, ha te mondod biztos van olcsóbban is, jártasabb vagy a témában!

egyelőre meg elégedett vagyok a mostanival, maximálisan kiszolgál.

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#25) dezz válasza AXisBOLD (#24) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A shutteres 3D-re szánt 120 Hz-es monitor is 100k alatt van (23"), és a tévék többsége is ezt a technikát fogja használni. Bár az utóbbiakban 32"-től fölfelé nem TN panel van, mint az említett monitorokban, de már most is 200k alatt vannak a 120Hz-esek, csak nem tudnak fogadni stereo-3D képet.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.