Nah ez hátha elterjeszti a Blúúúréjt és így az árak is normalizálódnak 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Nah ez hátha elterjeszti a Blúúúréjt és így az árak is normalizálódnak 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Az árak normálisak, csak a magyar fizetés nem az.....
Jól érzed magad? Majd elmúlik.....
ettől én nem félek. eddig a blu-ray nem igazán ismert az átlag(többség) vásárló számára, most a 3D-vel együtt fosni fogják a gyártók és az üzletek az új termékeket, de úgy hogy eladják a blu-rayt is újdonságként és ugyan úgy magas árral
.
Simi2000: egyik se
.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
korai
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
A Panasonic őrületes energiákat mozgat meg annak érdekében, hogy a kibontakozóban lévő 3D-piac meghatározó résztvevője legyen.
Kár.
Ebbe fog belerokkanni a Pana. 
Samsung csuklóból lenyomja, mert sokkal több pénze van, sokkal jobb a marketingje, nagyobb a gyártókapacitása, olcsóbban el tudja adni, a gagyit is.
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
Ha egyszer lesz annyi zsém biztosan benevezek egy szettbe. Engem érdekel a 3d újabban egészen jó minőségű már.
powered by: ®MAJORMÜVEK®
Vártam már, hogy mikor jönnek elő ezzel az újítással.
Kiváncsi leszek, hogy ehhez megfelelő megjelenítő mellé más szabványú lejátszó is párosul-e, vagy a meglévők firmware frissítéssel megoldják a lejátszást.
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
Új lejátszó kell hozzá. Kivétel a ps3 azt frissitéssel 3dsítik.
DANSZ!!
ez egy igazán jó hír, akkor már csak tv-t kell vennem milliókért 
de egyébként tényleg örülök neki.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
Ha igazán nagy e-penist akarsz akkor azt tanácsolom hogy ilyet vegyél:
Sony Trimaster
Ugyan nem 3D-s de a quadhd-t azt tudja. Viszont laza 15 milla. Nya kell egy?
DANSZ!!
nem rossz...csak kicsi 
PS3 meg nem tudna mit kezdeni vele.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
.. A pénztárcád hozzá
Egyébként a ps3 ugyanúgy ellenne vele mint egy vhs. Rákötöd, adja a jelet és csá
DANSZ!!
PS3 "csak" FullHD-t tud max, ha jól tudom. ezen a brutális felbontáson nem nézne ki deformáltan az 1920x1080?
monitoroknál, TV-knél mindig azt mondják hogy a natív felbontás a legcélszerűbb.
Aurea mediocritas
Nemhiszem. Gyakorlatilag fogná a kijelző és feltolná a képet a saját felbontására. Tuti van benne spéci elektronika direkt erre-a promoban is kiemeli hogy felnagyitja a a fullhdt- hiszen a bd és tsai miatt ezt illik tudni.
DANSZ!!
huh, akkor lehet mégis veszek egyet... 
Aurea mediocritas

volt errol mashol is cikk. 4 hdmi bemenet van rajta, es Sony. kombozd ossze 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
Kíváncsi leszek ezekre... meg arra, hogy ez megint mennyire öli meg majd amozit. Jelenleg én úgy érzem, hogy az egyetlen dolog amivel az embereket most a mozikba lehet csalogatni a 3D! Ha otthon is elterjed ez, ismét bajban lesznek a mozik...
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...
Amennyiben a sony ad ki frissítést a ps-re, gondolom a nagyobb gyártók (Pioneer) sem marad adós a vevőkörének ilyen téren. Személy szerint rosszul érintene.
Hát a probléma ott van hogy a sima bd lejátszók hardvere nem birja el a 3D-t. A ps3 az egyetlen ami. Ez ugyan olyan hogy a profile 1es blu-ray lejátszó sosem fogja tudni a profile 2őt(a 3D a profile 3) mivel nem tud annyit a hardvere-nincs elég memória stb-.
Tehát valószínüleg nem fog a pioneer kiadni frissitést rá lévén a termék nem fogja birni. Ez van kivan ez találva....
Nembaj én elvagyok a 2D-s Blu-rayel is
DANSZ!!
Igen, így teljesen érthető a felvázolt képlet.
Szomorú vagyok, de nem elkeseredett. A látvány azért még most is kárpótol a hagyományos dvd-vel szemben.
jó tudni hogy ilyet is tud a ps3, azért nem lenne rossz, ha pár éven belül ki lehetne ezt használni normál áru TV-kel és lemezekkel.
Aurea mediocritas
Ez épp fordítva van. A Blu-ray magától is terjedőben van. A hátszelén próbálják elterjeszteni a 3D-t az otthonokban. De szerintem ez a Blu-ray piacon belül is egy kisebb hányad lesz. Bár ki tudja.
(#3) AXisBOLD: Magyarországon biztos így van, világszinten viszont minden 6. eladott filmes lemez Blu-ray. Vagy most már minden 5.
(#5) _Voyage_: Miért pont ebbe? Miért nem bármi másba, amiben a Samsung csuklóból lenyomja?
AXisBOLD: Miért, hány méteres tévét szeretnél? A "kisebbek" nem kerülnek milliókba.
66-82 között már jó lenne egy 3D-s.
egy cikket olvastam ezzel kapcsolatban és ott milliót súrolták alulról. de annyira nem vagyok tájékozott
, ha te mondod biztos van olcsóbban is, jártasabb vagy a témában!
egyelőre meg elégedett vagyok a mostanival, maximálisan kiszolgál.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
A shutteres 3D-re szánt 120 Hz-es monitor is 100k alatt van (23"), és a tévék többsége is ezt a technikát fogja használni. Bár az utóbbiakban 32"-től fölfelé nem TN panel van, mint az említett monitorokban, de már most is 200k alatt vannak a 120Hz-esek, csak nem tudnak fogadni stereo-3D képet.