A merevlemezrekeszen lévő 4 cm es ventillátor kifejezetten jol jön ha halk a merevlemezem.
Valami csak kell,hogy kerregjen a gépben.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
(#1) Silentfrog

A merevlemezrekeszen lévő 4 cm es ventillátor kifejezetten jol jön ha halk a merevlemezem.
Valami csak kell,hogy kerregjen a gépben.

Főleg mikor már a porcica bemászott a csapágyba ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ez még lehet kelő levegőt is szállít. Jó szélesnek tűnik.
1600 és 4600rpm-nél pláne 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Alurackem van és azon is ilyen kis kerregő volt.
Ki is kötöttem rögtön,el is meg a passzivan venti nélkül.
Igan ha 500gb nál több adatot mozgatok egyszerre akkor beizzitom a csihegőjét. 
Az a kis venti biztos nagyon halk lehet... ![;]](/dl/s/v1.gif)
A házak formára nem rosszak, de nem kellenének. Volt Arctic házam, nem igazán jött be.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
A ház nem rossz, de egy letisztultabb formavilágost is szívesen láttam volna.
A beépítő keret meg 4cm-rel az agyhalál. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Hát ez elég codegenes.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

De legalább olcsó, bár ha jobban belegondolok az a 18euro itthon lesz az 10.000HUF is... 
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
Bele sem merek gondolni, hogy milyen hangja lehet annak a ventinek te jó ég. Akkor egy 12 centis venti 5v-n...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
Mondtam én anno, hogy az Arctic lassan önmaga paródiája lesz... 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Azért talán annyi nem - én 8000-re tippelek.

Nekem egy lemezes NASba volt kialakítva 4cm-es ventinek hely,de az nem volt benne.
Vettem egyet,de nem ilyen számtech cuccokhoz valót,hanem frankó "villanyászosat" meg hozzá egy 3 pólusú billenőkapcsolót így megy 5Vos és 12-n is.
12Von qrva hangos,de hideg a NAS is, meg a winchester is még ha egy nagyobb másolást is csinálok. 5Von kellemes 30-33 fokos és csendes, alvósan csendes!
Jah a venti meg a legolcsóbb helyen ez a fajta 1800 jó magyar Ft volt 
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
Ez a 2 ház valami eszement ronda. Gagyi kategória. Bár jobb mint az etopmay borzalom
.

eddig visszafogott, minőségi, jó ár/érték arányú termékeik voltak. az újabban bemutatottaknál meg nehéz gagyibbat találni...
kb mintha egy kínai piacos cég vette volna meg az AC-t. van erről valami infó?
pecs2100.hu
Azóta van ez mióta nevet váltottak. Arcticre.
Azóta van elem, konzol, meg sok más egyéb baromság amit nem kéne eröltetniük.
Ez ismét egy régi nagy név kivonása a piacról effekt. Szépen elkezdenek gagyibnál gagyibb dolgot gyártani, megutáltatják magukat a vásárlókkal és erre hivatkozva lehúzzák a rollót. Vagy kivonulnak mint periféria/hűtő gyártó és belefognak a kinai bóvlik gyártásába.
Ez történt az Orion gyárral is. Megvették a kinaik és azóta rosszabnál rosszabb vacakot gyártanak.
Tehát számomra röviden: Arctic Cooling R.I.P !
Ez röviden szólva Borzalmas.
Egy Arctic cooling hűtőm volt, azzal maximálisan meg voltam elégedve, de ezektől elkap a röhögőgörcs.
Szerk: még viccesebb az egészben, hogy a kínaiak még 2 ugyan olyan elrendezésű házat se tudnak egymás mellé rakni. A bal oldalin lejjebb van az egyik 5,25 CDtakaró

[ Szerkesztve ]
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

Hát a remek hütöket gyártó cég házai enyhén szólva borzalmasak.Szeintem egy komolyabb formatervezöt bizzanak meg,talán szebbre sikerül
Ezek a házak nem túl szépek.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Hogy pakolsz bele 22x4x14,5cm-re egy 12x12x2,5cm-es ventit, hogy hűtsőn és a 14,5x10x2,5-ös vinyó is elférjen mellette? 
sz: Szétvágni nem ér őket! 
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Hát eddig nem győztek meg az Arctic cuccok, de nekem az Arctic Cooling részleggel továbbra sincs bajom. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Egyszerű a képlet. A doboz tetőt leszeded és rárakod a ventit és valahogy rögzíted. Mivel általában a házak nincsenek mozgatni, még lehet hogy nem is kellene rögzíteni.
Amúgy nem vágnék szét egy 12-es ventit, inkább raknám az 690 II advencembe, mert ott van még jópár üres hely a 12-es ventinek. 
Ja elférjen... hmm.. hát így ahogy leírtam. 
Más ötletem nincs.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Ezek a házak csúnyák, nem tetszenek..
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

+1
Látom, nagy itt az egyetértés. 

A Thermaltake Extreme Spirit II 40mm-es ventilátora 4500RPM-es és hangtalan. Szóval le kellene vetkőzni egy újabb sztereotípiát...
Ettől függetlenül vicc az összes bemutatott termék. Ha már vinyókeret, akkor inkább egy CM STB-3T4.
Si vis pacem, para bellum.
Nekem volt olyan és iszonyat hangja volt.
A vinyó és a venti maga 5 centi. Egyetlen helyre kell beférnie, mert ez a keret is annyit foglal. És akkor még legyen is honnan szívnia, meg hasonlók, és rájössz, hogy egyetlen helyre ezt jobban nem lehet megoldani.
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Mármint melyik a kettő közül? Nálam az ES II-nek egy deka hangja sincs. A másik cuccnak se sok.
2010-be hogy engedhetik meg maguknak, hogy kiadjanak ilyen gépházakat? 5 éve is röhögtek volna az emberek ezen, nem hogy most... egyenesen szar, bocsánat, de nem találok rá más szót, és ez is nagyon haloványan jellemzi...
gondolom a belseje ugyanolyan szörnyű, mint a külseje. 
az a baj, hogy már kaphatóak normális áron olyan házak, amik ezeknél sokkal, de sokkal jobbak, ezért még marketing szempontból sem tudom megérteni, miért kellett ezeket a borzalmakat kiadni. ha valaki tudja a korrekt választ, árulja már el! 

Nekem ez volt és elég rendesen visított 

Azért mert van 1-2 halk 4 cm-es venti attól még az általában a pc-s világban használatosak nagy része visító vacak. Az én alaplapomon lévő is egy borzalom volt, le is cseréltem gyorsan.
Ez nem sztereotípia 
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

De sztereotípia, mert általánosítasz.
XuChi: Nálam speciel egy deka hangja sincs.
[ Szerkesztve ]

Bűn ilyen házat venni szerintem... még a régi irodai nagy fehér házak is szebbek szerintem... azok legalább beolvadnak a környezetbe!
Hát 8000 ért már lehet sokkal szebbet venni codegentől !(megéri nekik ilyet gyártani?)
<<<KEEP IT REAL!>>>