Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennél olcsóbban van az IPS panellal szerelt U2311h-t.

[ Szerkesztve ]

(#2) leslieke

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jól néz ki, csak drága.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#3) Daert

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem ronda.
Gyanítom hogy lesz ez még olcsóbb is ha a kutya sem fogja vinni.

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#4) Daywalker válasza Recon666 (#1) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Ezt ne kezdjük megint ;) Nem mindenkit az érdekel, hogy milyen panel van benne, hidd el.

(#5) Recon666 válasza Daywalker (#4) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De akkor is drága. :)

(#6) atus72 válasza Recon666 (#5) üzenetére

atus72
(tag)

Flame ON
Fos TN panel!!! :D
Flame OFF

Lenovo X201, HTC Desire HD

(#7) Daywalker válasza Recon666 (#5) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

A Ferrari is drága, de inkább hamar belátom, hogy nem az én pénztárcámhoz szabták. Pedig lehet, hogy van jobb, olcsóbban.

(#8) Daniford

Daniford
(tag)

Az adatai nem rosszak de szépségversenyt nem nyerne.
Amúgy csak nekem tűnik kicsinek a talp?? :F

www.arma2.hu

(#9) Recon666 válasza atus72 (#6) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Daywalker: Egyetértek. :)

[ Szerkesztve ]

(#10) Gude

Gude
(senior tag)

Monitorvásárlásnál nálam nem szempont hogy ultravékony legyen.Kívülről meg semmi extra nincs benne

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#11) Déta

Déta
(tag)
LOGOUT blog

Én nem értem ezt a "minél vékonyabb" trend-et...
Most azt hiszik, hogy Én oldalról akarom nézni a képernyőt vagy mi a lókaka? :DDD

A Macbook csak akkor ér valamit, ha Windows kerül rá...

(#12) El Kebir válasza Daywalker (#7) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

aha...tök jó, tehát ips árban szerinted érdemes tn-t venni... vegy ferrari árban suzukit... világos.

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

(#13) Füleske

Füleske
(őstag)

Ha ez ultravékony akkor ez micsoda ?

"Az Egyesült Államok után végre Európába, így Magyarországra is eljutott a Dell S szériás kijelzője, melyet a vállalat legvékonyabb monitoraként tartanak számon."

Úgy vártuk ezt a tn - es csodát mint a messiást...

[ Szerkesztve ]

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#14) Daywalker válasza El Kebir (#12) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Nem ezt mondtam. Csak más értékrendet képvisel a kettő. Rengeteg dolog van a világban, ami drágább, mint amennyit ér, mégis megveszik. Nem kell mindig amiatt hisztériázni, hogy "jajaj, bezzeg az U2311h". Ez ennyi és kész. Hidd el, a legtöbb vásárlónak halvány lila fingja sincs arról, hogy mi az, hogy ips vagy mi az, hogy tn. Bemegy, látja hogy "űű de vékony" és már viszi is. Ennyi, ez marketing, nem több.

[ Szerkesztve ]

(#15) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Kívülről sem tetszik és a belseje sem meggyőző. Továbbra is No.1 az U2311H :o

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#16) Peter789

Peter789
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

tervezésből 1-es: "ultravékony", de a csatlakozói hátrafelé néznek > nem lehet se falra szerelni, se rendesen kitolni a falig az asztal szélén... szép baklövés :C

http://www.pc2car.hu/phpBB3 - minden a CarPC-ről...

(#17) blackydan

blackydan
(fanatikus tag)

Hát nemtom ez kinek fog kelleni amikor tudjuk mi most a best buy vétel ;)

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#18) El Kebir válasza Daywalker (#14) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

"Ennyi, ez marketing, nem több."

igen...és erre az úgynevezett "szak(?)újságírók" még rá is tesznek néhány lapáttal... ahelyett, hogy rámutatnának a marketig "bullshit"-re... még ennyi.

[ Szerkesztve ]

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

(#19) adriankoooo válasza blackydan (#17) üzenetére

adriankoooo
(fanatikus tag)

2311h? :)

(#20) matteo_szg válasza El Kebir (#18) üzenetére

matteo_szg
(fanatikus tag)

egy szakújságírónak nem feladata megfejteni a gyártók kereskedelmi politikáját, és ez alapján egy normál hírben elsők között minősíteni egy eddig csak képen látott terméket

a marketing bullshitre szépen rájöttél te anélkül is, hogy bárki rámutatott volna...akkor meg?

továbbá rengeteg olyan termék van, ami kinézet vagy egy bizonyos paraméter alapján magasabb ársávban mozog, mint egy alapvetően jobb tudású testvérmodell...ez meglep? nem...akkor meg?

jupiiii

(#21) edward2 válasza Déta (#11) üzenetére

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

a lányokat kell erről megkérdezni trendi-e a minél vékonyabb :)

(#22) Daywalker válasza El Kebir (#18) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Csatlakozom a 20-as hozzászóláshoz. Egy hírben nem cél a termék minősítése, hiszen nem teszt, próba nélkül pedig véleményt nyilvánítani valamiről az vall igazi szaGújságírókra. Egy elemzés, egy cikk vagy egy blog vagy egy fórum teljesen más műfaj, ott lehet fikázni.

(#23) nkmedve válasza Daywalker (#22) üzenetére

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez igy van, de azt a hozzászólót sem kell egyből leszólni aki esetleg a nyilvánvalóan rossz ár/érték arányra felhivja a figyelmet. Mert ez a monitor igy ebben a formában nagyon bukta, még úgy is ha a TN-t nem is vesszük figyelembe. Egy ilyen képernyőnél alap kéne legyen, hogy a kábelek nem merőlegesen állnak ki belőle.

(#24) Daywalker válasza nkmedve (#23) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Nem a rossz értékarányra hívja fel a figyelmet, hanem szurkálódik. Mellesleg nézd, a múltkor megjelent egy AOC IPS-es vékony kijelző, ahol jó helyen voltak a csatlakozók, és falra is lehetett szerelni. Ott az ár jó volt, ezért abba kellett belekötni, hogy ki az a hülye, aki a falra akarja szerelni, meg akkor már nem mindegy milyen vékony-vastag? Szóval a lényeg, hogy soha senkinek nem jó semmi. És hidd el, nem bukta ez a termék, több gyártó csinál ilyen kijelzőket hasonló árban, és rengetegen meg is veszik. Nyilván a Dellnél sem a hülyék ülnek a székben, elhiheted.

(#25) nkmedve válasza Daywalker (#24) üzenetére

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én személy szerint csak a falra szerelésben látom az ilyen vékony monitorok előnyét. Asztalra mi értelme, ha a talpa már alapból 20 centi átmérőjű? Persze biztos vannak akik arra indulnak be, hogy milyen szép az asztalon az 1 centi vastag monitor (amiből a kábelek úgy lógnak ki, hogy el se lehet rejteni)

(#26) Mattanyahu

Mattanyahu
(lelkes újonc)

mivel nem oldalról nézem a monitorom szerintem tökmindegy hogy milyen vastag :D
sima parasztvakítás...

(#27) atus72 válasza Mattanyahu (#26) üzenetére

atus72
(tag)

Halkan jegyzem meg, egy irodában (pl reklámcég) nem teljesen mindegy, hogy milyen
kinézetű monitort helyeznek el. Van ennek is létjogolsultsága, hogy szép, esztétikus legyen egy monitor. Én továbbra is attól kapok hülyét, hogy fos minőségű panellel szerelik a monitorok 99%-t, ez van. Nem akarok párhuzamot vonni a magyar közélet állapota és a fos monitorok közt mert meglincseltek... :D

[ Szerkesztve ]

Lenovo X201, HTC Desire HD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.