Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A Full HD-s kijelző ennyi pénzért ~240 ezer pénz nem rossz.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#2) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz gép, elég jól néz ki és remélhetőleg az anyaghasználat is rendben lesz valamint nem fog melegedni.

Amúgy miért nem adják a középső gépet NV GT540M-mel 1 GB memóriával (több felesleges rá...) valamint a legdrágábbat meg NV GT555M-mel (arra már talán mehetne a 2 GB memória). Így már még jobb gépeket dobnának piacra, és az i7 is megfelelő GPU-t kapna társul.

Amúgy lehetne még több laptop-os hír! Bármelyik gyártótól amelyik forgalmaz itthon gépeket!

Felüdülés volt olvasni valamint titkon remélem hatással lesz majd a már meglévő Dell gépek áraira, valamint a konkurencia is figyel az árazásra.

Kezd iPon szint lenni...

(#3) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Engem speciel csak a hangszórók elhelyezése zavar jobb szeretem, ha a billentyűzet kitölti a teret egészen a szélekig amennyire csak lehet, praktikusabb is és kényelmesebb a gépelés meg jobban is néz ki. De lehet, én vagyok régimódi. ;]

Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje :K

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#4) foxxmotor

foxxmotor
(kvázi-tag)

Szerintem igen jól néz ki.

(#5) pusszycat válasza foxxmotor (#4) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Igen mert még nem láttad szemből :N

[ Szerkesztve ]

(#6) Z86 válasza Puma K (#2) üzenetére

Z86
(őstag)

A burkolat alumínium, így valószínűleg jó minőségérzetet ad.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#7) Puma K válasza pusszycat (#3) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Most, hogy írtad jobban megnézem a külsejét (leginkább csak a szöveget olvastam el), és totál MacBook Pro koppintásokat vélek felfedezni rajta... pl: amit írtál, hogy a hagnyszóró oldalt lyuggatva van a billentyűzet 2 oldalán, valamint nem tálcás a DVD iró és még az akku állapotjelzője is ugyan az mint a Apple gépé, de nem baj a legjobbaktól nem szégyen tanulni ;]

Kezd iPon szint lenni...

(#8) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Biztos hogy mxm a vga, nem integrált?

New world...old thinking...IBM T60;)

(#9) pusszycat válasza Puma K (#7) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Igen várható, hogy lekerül a polcokról, ahogy az almás céget ismerem … :D :D

[ Szerkesztve ]

(#10) tiborandras válasza pusszycat (#3) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

14-es vagy kisebb laptop eseten megertem, de ez 15-os es nincs numerikus billentyuzete. szerintem megfelelo meretu ;)

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#11) Chaser válasza tiborandras (#10) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

CSak a szigetes billt hagyták volna, de egy bolond százat csinál. Remélhetőleg ez már kap backlit pilácsot, nem úgy mint az 502.

(#12) Talma válasza Z86 (#6) üzenetére

Talma
(kvázi-tag)

Leszámítva azt, hogy tömegesen hullik le róluk a "króm" keret. Ilyen elcseszett bill.kiosztással meg akkor sem kellene, ha egy 100k-val olcsóbb lenne. Aki azt gondolta, hogy a FN+kurzorbillentyűkkel elérhető End/Pageupdown/Home billentyű okos ötlet, annak kijárna egy tarkólövés.

[ Szerkesztve ]

(#13) pusszycat válasza tiborandras (#10) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Élőbben még nem láttam úgy mégis csak más minden gép. ;)

(#14) Z86 válasza Talma (#12) üzenetére

Z86
(őstag)

A krómos dolgot nem olvastam még, de ez a bill. kiosztás tényleg fura egy picit. A numerikus rész hiányát nem érzem akkora gondnak (lévén otthoni multimédiás gép, nem irodai vad excelezéshez szánják), viszont a kiosztás és a méret már valóban problémásnak tűnik. Ennyire talán nem kellene a dizájnt a funkcionalitás elé helyezni.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#16) Gusztáv válasza Puma K (#7) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem ez az első Dell gép, amin ott van a hangszóró, a Latitude-on kb 3 év óta (E széria). A töltöttség jelző led is régi Dell hagyomány, már a PIII-as C600-on is volt, csak eddig az akkun.
A slot-in optikai meghajtó meg egy vastagság alatt elkerülhetetlen.

Jól látom, hogy ebben beépített akksi van?

@Talma: erről én sem hallottam még, de ismerve a Dell szerviz minőségét, én nem aggódnék. Én simán elfogadnám, de persze ilyet nem lehet rendelni céges gépnek, csak Latitude-ot :O .

Laci

(#17) avman válasza Talma (#12) üzenetére

avman
(őstag)

nekem az említett gombokat vastag por lepi. :DDD

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#18) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Teljesítménnyel nincs gond, de a kinézet nem tetszik.

(#19) Chaser válasza tiborandras (#15) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na végre eljutottak idáig :K nekem jobban bejött az 502 design amúgy, de élőben lehet jobban tetszene ez. Kivéve azt az ocsmány billt.

(#20) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Az alapkonfiguráció szó használata majdnem megtévesztett :D.

Az ára az nem alap az tuti :D

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#21) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

buta egy dizajnja van. mostansag nem tul kreativak a dellnel. a regi xps sokkal szebbek voltak.

powerd by mango, no more droid

(#22) Chaser válasza negyedes (#21) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mekbuker' feeling egy kicsit. Na újabb pernek nézünk elébe ;] Nem tudom milyen lehet élőben, elég karcsúnak tűnik képeken, ha jól tudom ez a fő újítás az 502-höz képest.

(#23) stifi válasza Talma (#12) üzenetére

stifi
(senior tag)

élek a gyanúval, hogy ennek is BIOSban állítható, hogy alapértelmezetten az FN gombok legyenek aktívak vagy a többi..

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#24) Entryy válasza negyedes (#21) üzenetére

Entryy
(fanatikus tag)

Jaja, kár volt az XPS címet feláldozni egy ilyenért...

(#22) Chaser:

Én rájöttem!
Az a cégek taktikája, hogy mindenki koppint az almától és mikor már kétszer annyi folyó per lesz,mint ahány jogász/ügyvéd dolgozik nekik akkor már nyert helyzetbe kerül a többi cég az Apple ellen
:DDD

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#25) stifi válasza Puma K (#2) üzenetére

stifi
(senior tag)

nagyon drága ennek a gépnek a gyártása, a végfelhasználói árat pedig úgy próbálják lenyomni, hogy csak néhány féle konfiguráció létezik belőle, így a gyártás olcsóbb..

ezért nincs többféle videókártyával.

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#26) Puma K válasza stifi (#25) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Kezd iPon szint lenni...

(#27) nepster91 válasza banhammer (#1) üzenetére

nepster91
(újonc)

Hát én sehol nem láttam ezt a gépet "A legolcsóbb, 228 500 forintba kerülő változat" ennyiért. Valaki tudna küldeni egy hivatkozást ahol ennyiért megvehető? Vagy ez az ár a Nettó ár?

(#28) bobababa

bobababa
(lelkes újonc)

az engem is érdekelne, h 244ért hol kapok fullhd-sat? mert akk már rohanok is a boltba (persze csak megnézni :)) )

vagy ez is netto? :F

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.