Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) szupi

szupi
(kvázi-tag)

jopofa.

(#2) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

Elfelejthetnék már a 100 mbit-es ethernet csatikat.

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#3) Thrawn válasza ZCoyote (#2) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Majd a következő modellben :)

Different songs for different moods.

(#4) ngabor2 válasza ZCoyote (#2) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

merthogy? még mindig a vezetékes csatlakozás a gyorsabb, biztosabb, és nehezebben lehallgatható. persze a hátrányaival együtt :D de én úgy vagyok vele, hogy enni nem kér, elfér... akkor miért ne tegyék rá?

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#5) Efbialy válasza ZCoyote (#2) üzenetére

Efbialy
(tag)

De ha a kábel viszi a 12MB/s-et, mig levegöbe 3MB/s nél nagyon nem tud többet akkor miért felejtenék el?

„Mond egy oroszlánnak, hogy legeljen, mert elfogyott a gnú.”

(#6) Fercsa válasza ngabor2 (#4) üzenetére

Fercsa
(senior tag)

talan mert rakhatnanak ra gigabitest is... szerintem erre gondolt :)

[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]

(#7) ZCoyote válasza ngabor2 (#4) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Ezekszerint félreérthető voltam. Kell a madzag de gigabites legyen. :K

Fercsa: Öné a levehető ajtajú NDK turmixgép!

[ Szerkesztve ]

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#8) Efbialy válasza ZCoyote (#7) üzenetére

Efbialy
(tag)

Ja így már érthetőbb :))
egyébként tényleg jó lenne, csak itt meg a gazdaságossági tényező jön szóba gondolom...

„Mond egy oroszlánnak, hogy legeljen, mert elfogyott a gnú.”

(#9) ngabor2 válasza ZCoyote (#7) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ja... így mááás :D

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#10) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van hozza magyar vagy angol szoftver? Mert januarban csak nemet jart hozza- esetleg ennyire bena vagyok es nem talaltam meg a megfelelo beallitasokat.
Linuxhoz letezik a szoftver?
A vegfelhasznaloi arat nem irtatok el veletlenul? Januari, februari vasarlassal volt 200- €, Nemetorszagban, Saturnban, ami azert annyira tan nem a legolcsobb hely.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#11) Male válasza Efbialy (#8) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennek az árába igazán beleférne... ha azt nézed, hogy egy 5 portos 100Mbites és Gigabites Switch ára között van kb 4000Ft...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#12) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

Ráadásul most már szinte minden pc, notebook tudja a gigabites sebességet madzagon.

Lassan már én is akarok egy wlan routert venni aminek gigás portjai vannak mert 100 mbit-en kész nyomor nagy fájlokat másolni.

[ Szerkesztve ]

(#13) Kopi31415 válasza Male (#11) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az árat fogadd erős kritikával, kamunak érzem, nagyon. Jelenleg is valami 180€-ért kapható németeknél a termék, ennyit rátenni meg tuti nem fognak.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#14) EasyR

EasyR
(tag)

ezek az avm készülékek elég brutális tudásúak ám!

nekem egy 7170-es készülékem volt, valamint párat el is adtam belőlük, de eddig még egyel sem volt panasz!
kis irodákban tökéletesen ellátják a kommunikációs mindenes szerepét: telefonközpont + modem + router egyben. sőt! még usb-s háttértárat vagy nyomtatót is kezel!
igazi költséghatékony és jól konfigurálható készülék volt!
(most sajnálom, hogy nincs már belőle több, habár kaptam még igéretet 2-3 darabra...)
ez meg az utóda, kicsit több szolgáltatással és N-es wifivel! finom falatnak tűnik!

talán csak annyit tennék még hozzá a cikkhez, hogy a készüléket maximálisan csak az adsl-t használók tudják kihasználni. kábeleseknek nem ez a tökéletes választás!

;

(#15) EasyR válasza ZCoyote (#2) üzenetére

EasyR
(tag)

igen, talán ez az egyetlen egy fájó pontja!

mégsem: ezen kívül még ott van az ára is, habár, mint azt az előbb már kifejtettem: elég komoly készülék!

;

(#16) EasyR válasza Kopi31415 (#10) üzenetére

EasyR
(tag)

mire gondolsz? a firm-re?
mert a 7170-es készülékhez (amit nem ma kezdtek azért forgalmazni) csak német és angol firm van! szoftver is csak ezen a két nyelven van hozzá!
ráadásul az angol mindig le van maradva a némethez képest! (tudásra, frissítésre gondolok...)

egyébként ehhez is lesz biztosan mindenféle "open" firm! érdemes lesz kutakodni a neten...
a régihez is volt torrentkliens, meg mindenféle buhera verzió is...

;

(#17) Thrawn válasza Kopi31415 (#13) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az infót Klaus von Kries értékesítési igazgatótól kaptuk, csak tudja már mit árulnak :)

(#18) Keresztapper

Keresztapper
(fanatikus tag)

Ami az árát illeti:

175 EUR + szállítási költség (max 20 EUR).

[link]

[ Szerkesztve ]

(#19) Kopi31415 válasza Thrawn (#17) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor kerdezzetek mar ra, mert nemet Saturnban ennel olcsobb, hogy akkor ezt mos igy hogy? Nem akarnak piacra lepni Mo-n? Csak papiron?

(#16) EasyR A beallitasokat intezo szoftverre, ahonnan menedzselni tutod az egesz cuccot.

[ Szerkesztve ]

(#20) Thrawn válasza Kopi31415 (#19) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már egy éve itt vannak, a T-nek ők szállítanak VDSL cuccokat.

(#21) EasyR válasza Thrawn (#20) üzenetére

EasyR
(tag)

sőt!

az isdn korszakban isdn terminal adaptereket is szállítottak a matávnak

meg, ha jól tudom, akkor anno, ők szállítottak isdn kártyákat az albacompnak...
AVM FritzCard

;

(#22) EasyR válasza Kopi31415 (#19) üzenetére

EasyR
(tag)

biztosan lesz hozzá angol nyelvű progi, de mint azt írtam, általában azzal késnek!

;

(#23) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

Ezeknek az AVM cuccoknak jó minőségű modem-ük van. Német gyerek mondta, miután lecserélte a korábbi cuccát.

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#24) Kopi31415 válasza Thrawn (#20) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kisker piacon visznt meg a jelek szerint nicnsenek ott.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.