jopofa.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hálózat, szolgáltatók » [Re:] Hazánkban is bemutatkozott az AVM új hálózati mindeneseHozzászólások

ZCoyote
(őstag)
Elfelejthetnék már a 100 mbit-es ethernet csatikat.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Majd a következő modellben 
Different songs for different moods.
merthogy? még mindig a vezetékes csatlakozás a gyorsabb, biztosabb, és nehezebben lehallgatható. persze a hátrányaival együtt
de én úgy vagyok vele, hogy enni nem kér, elfér... akkor miért ne tegyék rá?
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Efbialy
(tag)
De ha a kábel viszi a 12MB/s-et, mig levegöbe 3MB/s nél nagyon nem tud többet akkor miért felejtenék el?
„Mond egy oroszlánnak, hogy legeljen, mert elfogyott a gnú.”

Fercsa
(senior tag)
talan mert rakhatnanak ra gigabitest is... szerintem erre gondolt 
[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]

ZCoyote
(őstag)
Ezekszerint félreérthető voltam. Kell a madzag de gigabites legyen. 
Fercsa: Öné a levehető ajtajú NDK turmixgép!
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

Efbialy
(tag)
Ja így már érthetőbb
egyébként tényleg jó lenne, csak itt meg a gazdaságossági tényező jön szóba gondolom...
„Mond egy oroszlánnak, hogy legeljen, mert elfogyott a gnú.”
ja... így mááás 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Van hozza magyar vagy angol szoftver? Mert januarban csak nemet jart hozza- esetleg ennyire bena vagyok es nem talaltam meg a megfelelo beallitasokat.
Linuxhoz letezik a szoftver?
A vegfelhasznaloi arat nem irtatok el veletlenul? Januari, februari vasarlassal volt 200- €, Nemetorszagban, Saturnban, ami azert annyira tan nem a legolcsobb hely.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Ennek az árába igazán beleférne... ha azt nézed, hogy egy 5 portos 100Mbites és Gigabites Switch ára között van kb 4000Ft...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

ZCoyote
(őstag)
Ráadásul most már szinte minden pc, notebook tudja a gigabites sebességet madzagon.
Lassan már én is akarok egy wlan routert venni aminek gigás portjai vannak mert 100 mbit-en kész nyomor nagy fájlokat másolni.
[ Szerkesztve ]
Az árat fogadd erős kritikával, kamunak érzem, nagyon. Jelenleg is valami 180€-ért kapható németeknél a termék, ennyit rátenni meg tuti nem fognak.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

EasyR
(tag)
ezek az avm készülékek elég brutális tudásúak ám!
nekem egy 7170-es készülékem volt, valamint párat el is adtam belőlük, de eddig még egyel sem volt panasz!
kis irodákban tökéletesen ellátják a kommunikációs mindenes szerepét: telefonközpont + modem + router egyben. sőt! még usb-s háttértárat vagy nyomtatót is kezel!
igazi költséghatékony és jól konfigurálható készülék volt!
(most sajnálom, hogy nincs már belőle több, habár kaptam még igéretet 2-3 darabra...)
ez meg az utóda, kicsit több szolgáltatással és N-es wifivel! finom falatnak tűnik!
talán csak annyit tennék még hozzá a cikkhez, hogy a készüléket maximálisan csak az adsl-t használók tudják kihasználni. kábeleseknek nem ez a tökéletes választás!
;

EasyR
(tag)
igen, talán ez az egyetlen egy fájó pontja!
mégsem: ezen kívül még ott van az ára is, habár, mint azt az előbb már kifejtettem: elég komoly készülék!
;

EasyR
(tag)
mire gondolsz? a firm-re?
mert a 7170-es készülékhez (amit nem ma kezdtek azért forgalmazni) csak német és angol firm van! szoftver is csak ezen a két nyelven van hozzá!
ráadásul az angol mindig le van maradva a némethez képest! (tudásra, frissítésre gondolok...)
egyébként ehhez is lesz biztosan mindenféle "open" firm! érdemes lesz kutakodni a neten...
a régihez is volt torrentkliens, meg mindenféle buhera verzió is...
;
Az infót Klaus von Kries értékesítési igazgatótól kaptuk, csak tudja már mit árulnak 

Keresztapper
(fanatikus tag)
Akkor kerdezzetek mar ra, mert nemet Saturnban ennel olcsobb, hogy akkor ezt mos igy hogy? Nem akarnak piacra lepni Mo-n? Csak papiron?
(#16) EasyR A beallitasokat intezo szoftverre, ahonnan menedzselni tutod az egesz cuccot.
[ Szerkesztve ]
Már egy éve itt vannak, a T-nek ők szállítanak VDSL cuccokat.

EasyR
(tag)
sőt!
az isdn korszakban isdn terminal adaptereket is szállítottak a matávnak
meg, ha jól tudom, akkor anno, ők szállítottak isdn kártyákat az albacompnak...
AVM FritzCard
;

EasyR
(tag)
biztosan lesz hozzá angol nyelvű progi, de mint azt írtam, általában azzal késnek!
;

Chrys_
(senior tag)
Ezeknek az AVM cuccoknak jó minőségű modem-ük van. Német gyerek mondta, miután lecserélte a korábbi cuccát.
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN
kisker piacon visznt meg a jelek szerint nicnsenek ott.