Eddig is hasonló áron mozogtak az én megfigyelésem szerint.
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

Eddig is hasonló áron mozogtak az én megfigyelésem szerint.
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress
Csak én érzem úgy, hogy nálunk nem olyan jelentős ez a csökkenés, mint Japánban, vagy az USÁ-ban?
Én egy olyan 35-40k-t vártam az Arcade esetén.

A szakásos a helyzet. Az árcsökkernést zsebrevágja a nagyker, kisker.
http://www.muszaj.hu/
Hát ez sajnos tényleg így van.
Millió számra megy itt a lehúzás. Utóljára azon röhögtem, hogy amikor kávét vettem, a '+10% ingyen'-es 20%-kal drágább volt, mint a mellette lévő sima csomag.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Azért már a 44900 nem olyan rossz, mások többért vesznek VGA-t
[ Szerkesztve ]

Igen, a konzolboltok alacsonyabb áron adják általában mint pl egy nagyáruház. Valószínű az itt megadott új áraktól is lesz olcsóbb, arcade már nem sokkal drágább mint egy új ps2, ez azért elgondolkodtató.

Az ár nem rossz, de én ezekkel nem vagyok tisztába, hogy mi a stájsz.
Túlképp itt a vincsi cserebere nem megy, ugye?Szal alap gépből izmosabbat nem fogok otthon csinálni..
45k ért amúgy nagyon baráti, kár , hogy az átlag júzernek nincs pénze játékokat venni, tehát jön a hackelés...de akkor meg oda a live,gari.... 
.::www.megadanceradio.hu::.

Jelentem átlag user vagyok és van pénzem játékra. Csak annyi a dolog, hogy nem kell feltétlen ujonnan venni. Ha mégis akkor megvan arra a megfelelö ember aki olcson beszerzi. Használtan meg 4-5k-ért megkapni egyes darabokat. Dead rising pl 3k-bol is megvan már.
A másik meg hogy nem kell hetene uj játékot venni mert megjelent. 3 játékom van x360-ra és nem toltam egyikkel se annyit hogy kivigyem. Szal mind3 még arra vár hogy játszak vele + itt a PC. Szal nem unatkozok szabadidömben sem. A live és az hogy nem kell irogatnom a lemezeket+paráznom a bann miatt kárpotol az elköltött pénzért.
Amugy nemtom mire érted a csereberét. Arcade masinába is vehetsz 20 ill 120gb-os vinyot de iszonyat ára van ha külön veszed mint minden tartozéknak. Ezért jobb min egy premiumot venni, föleg most hogy jön az uj ficsőr hogy hdd-re másolhatsz gamekat.
[ Szerkesztve ]
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

Túlképp megválaszoltad minden kérdésemet!
Köszönöm! 
.::www.megadanceradio.hu::.

Nem vagyok nagyon otthon benne, de úgy tudom hogy a mostani boxokat már nem lehet hackelni. Ez így van jól szerintem, tényleg rengeteg játék mozog már a 3e ft-os kategóriában, az olyan nagy címek mint halo3 meg gears of war meg 4-5 ezer környékén. Akinek nem telik 2 havonta ilyen összeg játékra az ne vegyen konzolt. Én sem veszek autót.
[ Szerkesztve ]

Mindet lehet nem. Ha kell adok linkeket hogy honnan tudsz beszerezni játékokat használtan.
Amugy szivesen. 
Azért ez vicces. Elképzelem annak az arcát aki tegnap vett egy Xbox 360 Elite-ot 100000-ért, ezután meg 80-ért megkapta volna
Ezért ne vegyél csúcsmodellt!
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
45000 Ft-ot viszont nagyon megér az Arcade.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Örömteli hír, csak így tovább!
Mondjuk egyes hazai boltokban ennél olcsóbban is kaphatók már egy jó ideje.
Hörcsög Powa'

nekem meg olyan volt,hogy bementem nagyárúházba.
a tér közepén:AKCIÓS nápolyi mittomén 6 euró
bedobtunk 1et a kosárba.
bementem a sorok közé mert kellett még venni mást is.
1 helyen eldugva ugyanez a nápolyi 4 euro 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!
Ha veszek egy Arcade-t, akkor ugye abban nincs HDD?
De akkor hova jegyzi meg a mentett játékokat?
És akkor ugye nem lehet letölteni rá játék demót?
X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

Nem nincs hdd, ott memorikártya van. Oda teszi a mentéseid. Igy nem tudsz letölteni demokat ill csak 1-2 játékkal lehet multizni(azokkal amikhez nem kell vinyo).

Mármint ps3 árcsökkenés? Ááá dehogy, csak ugy kéne mint 1 csepp viz a sivatagban eltévedteknek.
De ha azt mered mondani hogy ps3 jobban megéri a 100k-t akkor szerintem ez nem a te topikod. 
Jó, de ezek ajánlott végfelhasználói árak. Eltérhet a kisker tőle. Eddig is 49 900 körül volt néhol az arcade. Tehát nem nem biztos, hogy 54-ről megy le 45-re hanem 50ről akár 40-re az arcade változat.
Vagy nem-e?
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8
Árgép árak, és ezek még árcsökkentés előttiek! Sőt van ahol 43.990 az Arcade, szóval ha minden jól megy akkor hónap végére 40k alatt lesz az Arcade, és talán 50-55 körül a 60g Premium 
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Így van ezek ajánlott árak ... ettől pozitív és negatív irányba is el lehet térni.
Az a lényeg, hogy ezentúl a kereskedők is olcsóbban jutnak a cumóhoz.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

diablo 3 miatt gondolkoztam gépfejlesztésen, ellenben nem vagyok akkora gamer, hogy azért 140-150 et kiadjak. Ha tartós az árcsökkenés, akkor viszont egy arcade - vagy olcsóbb premiumra benevezek karácsony körül.
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

Minek PS3 árat csökkenteni így is jobban viszik mint ezt a fröccsöntött gagyit.
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

A 80GB-os 85e pénz csak mihez tartás végett.

elég csak a heti eladási listákat megnézni japánba ami köztudottan sonyéké. 28 000 db x360, 27 000 db wii, 8000 db ps3.... 

Velem vitatkozol kicsi huszár?
JAPÁN HARDVERELADÁSOK, SZEPTEMBER 1 - 7.
1. Nintendo DS - 51,412 (2,037,607)
2. PlayStation Portable - 34,462 (2,622,573)
3. Nintendo Wii - 33,128 (2,035,354)
4. PlayStation 3 - 8,317 (639,404)
5. PlayStation 2 - 7,948
6. Xbox 360 - 1,044 (131,507)
Erősen elgondolkodom majd rajta 40 körül, mert a kedvenc gamém erre fog kijönni leghamrabb, PC-re meg max még 1-1,5 év. Bár a szabadidőm mennyisége majd eldönti, hogy rátudnak-e beszélni Microsofték, játszak-e vagy mégtöbbet tanuljak. 
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

javaslom, kicsit vegyél vissza az arcból, mielőtt egy moderátor kezd veled igen egyoldalú vitába... 
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

Én már csak ilyen vagyok ha a taligásoknak kell megmondani... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Az lehet hogy nem gagyi a kivitelezése, meg biztos faja cucc, leszámitva a telepitgetést, frissitéseket amik miatt kb eltelik fél ora mig játszani tudsz egy játékkal, demokmál pláne mert ott még ugye le is kell szedni.
De ennyi pénzért vegye a sok külföldi akinek van rá pénze. Mo-n megnézném hány x360-at meg hány ps3-at adtak el. Szvsz x360-bol többet mert a mi pénztárcánkhoz közelebb van. Aki meg csak játékra veszi annak édes mind1 meiket, mert (az exkluzivok kivételével) ugyanazt nyujtja mind2 csak egyik "féláron"*, na ez a nem mind1.
*kedvedért idézöjelbe tettem. Nem kell pont féláron adni a boxot, elég ha 40%-al olcsobb engem az is meggyöz.
Bár tudjátok a sony most jo exkluzivokat ad majd ki.
HR ami nekem kötelezönek számit is sony kiadában fog megjelenni.
De ha nincs árcsökkentés akkor nem érdekel a ps3.
Veszek én ps3-at ha csak és kizárolag arra jelenik meg az elkövetkezendö 10évben, de tuti várok egy árcsökkentést. Ennyiért nekem vicc az ára. Ha meg ennyi marad akkor várok még egy kicsit, azt ha nem csökken max elkárolom, megveszem, kijátszom, eladom. Ez van. HR-ért mindent.
Fanatikus? Fahrenheit ota ez nem csoda. 
-=Libria=-:Tartós? Ezt arra érted hogy karácsonykor is kapsz e még ennyiért vagy ugy hogy még ennél is jobban csökkeni fog? Mert ennél olcsobb nemhiszem hogy lesz.

ha már a fórumon muszáj játszadoznod akkor nézd meg a legújabb híreket is arról az eladási adatokról, mert olyan hetet linkeltél be amikor az x360 épp elfogyott...
valami váltás volt x-éknél, annyira nem vágom, csak gamepodos híreket nyitom meg, a legújabb is ott van (ami most megnézve egyezik azzal amit beírtak...kellemetlen)
[ Szerkesztve ]

Szerintem az arcade-nek is (régóta része) már a vezetéknélküli távirányító. A cikk félreérthető.
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP

Hasonló hozzászólást akartam írni én is. Nekem volt Arcadeom és wireless kontroller volt abban is.
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
40 GB-os PS3 meg 70k egyes helyeken.
(#32) Peat;): Épp elfogyott, na persze. A karácsonyi időszakot kiéve mindig is 1000-2000 között volt. Ez a kiugrás kb. addig fog tartani, mint a múltkori, azzal a japán játékkal.

volt már olyan boxos hír amihez nem szóltál hozzá? mert amihez én hozzászóltam ott általában láttalak téged
ps3-as híreknél már sajna nem vagyok otthon, mivel olyanom nincsen és csak 1-2 hírt olvasok el, de kíváncsi lennék te hova reagálsz többet...
mod: 70k-s p3-at egyes helyeken kapni...ez nekem új, ezek szerint csak csökkentett árat a sony. Vagy az egyes hely az konkrétan 1 bolt szemben a boxot áruló minden konzolbolt occsón adja verzióhoz képest?
[ Szerkesztve ]

Legyen 60k és aztmondom viszem amint megjelent a HR.
Addig várok. Remélem nem kell sokat.
Szerinted mit kénytelenek csinálni a kereskedők, amikor megjelenik egy újabb gép, azonos áron...?

Nem gondoltam újabb gépre dezz, tudod xbox tulaj, xbox hír, xbox eladási vita
örülök neki akkor ha odaát is megy az árcsökkenés ha nem is a gyártó által, az a vásárlókat hidegen hagyja.
Csak válaszoltam a kérdésedre. A PS3 árával való hasonlítgatást ez_meg_emaz kezdte, ráadásul 100k-t adott meg. De pl. magad előzted meg a másik oldallal való hasonítgatással, igaz a PS2-vel.

Szeptember elejéig utánpótlás hiány volt japánban Xbox 360-ból, ezért azok adatok nem teljesen tükrözik a keresletet, mert az jóval nagyobb volt rá.

Nekem egyetlen egy gondom van, hogy augusztus óta túrom a netet, hogy mi a helyzet az 1 éve beharangozott jasper alaplappal.
De semmi konkrét infót nem találok.
Annakidején azt írták, hogy a gyártási költség is csökkeni fog, ha áttérnek a 65nm-es GPU-ra.
Most akkor ezek a gépek azért olcsóbbak mert már jasper-ek?
Vagy nem azok?
Ha nem azok, akkor vajon mikorra várhatók?

Az ARCADE ingyen sem kéne. Ez a régi core pack, ráadásul simán RROD-es lehet.
Sony Ericsson XPERIA mini ST15i Black 2.3.4 Build 62

Nem sok koze van a Core pakhoz, jar melle 256mb-os memoria kartya, Xbox Live Arcade jatekok DVD-n, vezetek nelkuli joy, es ezek is mar a HDMI-vel szerelt alaplapokra epulnek.
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Tényleg kiváncsi vagyok de hogy afukkba van az hogy a Premium és Elite között (a leírás szerint) csak a 60 ill 120gb-os vinyó a különbség és az árkülönbség 15eFt. A bótba meg egy sima 160gigás notebook sata is csak 10k-ba kerül. Lehet ebbe az xboxba hd-t upgradelni úgy hogy felnyitja az ember és belerak egy nagyobbat?
Az jó. Akkor ezek szirint egész jó vétel az arcade, aki csak egy-két játékhoz venné...

Ez jo kérdés. Egy ami félreérthetö: nem az xboxot nyitod fel hanem a hdd keretet max mivel a hdd külön van. De gondolom csak félreérthetöen irtad.
Igen "mostmár csak" 2x akkora a 2 hdd közt a kül.(régen 20gb vs 120gb), amugy még annyi hogy fekete a box, és több kábel is jár hozzá(pl HDMI kábel nincs a premiumhoz).
Szvsz nem lehet amugy belerakni más vinyot, mert nem szedhetö szét anélkül hogy annak nyoma ne maradjon. Ugy meg ugrik a gari. Szal inkább a gari.
Maestrohun: Pontosan. És aki nem akar multizni(csak adott játékokkal amikkel lehet hdd nélkül is), meg demokat leszedni.
[ Szerkesztve ]

Nagyon rosszul gondolkodsz szerintem (köszönőviszonyban sincsenek a régi core packkal) . Ezek az arcade-ok már mind új tervezésűek (tápjukról felismerhető), nem lesznek (nagy valószinűséggel) 3ledesek és már hdmi-sek, tehát szerintem a lehető legjobb választás! Winyót bármikor lehet utólag venni hozzá, de a 256-os memória, a vevők 90%-nak minden mentésére elég.
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP

Nem csak a vinyo meret a kulonbseg, Elitehez adnak HDMI AV kabelt ami kulon 13k, ezen felul meg ugye jelenleg ez a csucs ami nemi felarat jelent, es szinben is egyedi, szoval nem olyan egyszeru kiszamolni a dolgokat 
Kicserelni kilehet de nem fog mukodni, csak a M$ sajat xbox360-hoz hasznalt 20-60-120GB-is vinyokkal mukodik, ezeket viszont nem notebook sata vinyo arban aruljak.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."