Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Zalman házával már én is szemeztem :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#2) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nekem nagyon bejön a Gigabyte 3D Mercury ház feketében
De nem régen vettem a házamat, így felejtős :O

[ Szerkesztve ]

(#3) Gabesz84

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

hű, az a vizes gigabyte ház instant get :K de az ára az lehetne picit szolidabb...
mondjuk arra kiváncsi lennék hogy az az elég kicsinek tűnő radiátor hogy birkózna meg a cpu+vga+chipset együttes hűtésével.

(#4) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

GS 1000 nagyon szzép.

(L) Atiradeonika (L)

(#5) ronson

ronson
(senior tag)

Gigabyte Cupio 6140 nagyon szép letisztult ház.

A Gigabyte Sumo 5115 személyében látom gondoltak a hülye gyerekekre is. :D

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

(#6) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Integrált grafikus magból nem a 9400 a legerősebb Geforce fronton?

A giga házak nagyon túlárazottak. Ennyiért már inkább Lian Li :) vagy Silentmaxx

Az Enermax tápok pedig nagyszerűek. 2 liberty-m is volt, ismerősöm 4 éve nyúz egy 500as Liberty-t, nálam pedig 1 éve van egy Pro82+ 385W-os. Az egyik leghalkabb tápok szerintem

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#7) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bizony-bizony, letöltőgépnek az Eee PC 701 a nyerő. USB-re rákötni a külső vinyót, aztán 0-24-ig jöhet az anyag :D

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#8) Ste válasza ^Clown (#7) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem drága megoldás. inkább egy régi p3-p4 Sff vagy uSff

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#9) ^Clown válasza Ste (#8) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És a fogyasztás? :) Csak kérdezem, nem tudom biztosra, hogy egy régi p3 és egy eee pc mennyit eszik, csak tippelem, hogy az eee kevesebbet kér.

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#10) Face8814 válasza Ste (#6) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Egyetértek.
Nálam is itt dolgozik egy Liberty 500-as már vagy 3 éve. "Szeretem". :B :DDD
A házak frontján az első Giga ház nem néz ki rosszul, de a mostanit max egy Lian Li-re (pl egy ilyenre ) cserélném le.

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#11) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Azért az Enermax REVOLUTION85+-os tápok sem rosszak, ezért vettem ebből a szériából.

(#12) Ste válasza Face8814 (#10) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én nem cserélném le mégegyszer azt a házat ami neked van :)

egyedül a plexit cserélném telire, de szerintem még ma is az egyik legjobb kuckó. a korábbi alu armorom mindig megnézem amikor ismerősömhöz megyek látogatóba :)

True Success is Blonde

(#13) Face8814 válasza Ste (#12) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, emlékszem hogy Armorod volt. Beszélgettünk is korábban párszor a ház topikjában...
De nem egy Lian Li-re cserélted. Legalább is valami ilyesmi rémlik. Nem jött be?

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#14) Ste válasza Face8814 (#13) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lian Li van most is helyette. Egyáltalán nem bántam meg, sőt!
Valahogy kinőttem a Tt-s korszakból :) és a gépem sem egy erőmű, hogy kelljen neki akkora kuckó. Ettől függetlenül az egyik legpraktikusabb és legjobban szerelhető ház a mai napig is szerintem.
A mostani sokkal visszafogottabb, minimálabb, viszont kellően szellős. Méreteiből adódóan viszont nehezebben szerelhető is.

Nagy géphez biztos megint Armor-t vennék, kicsihez meg a mostanit :)

True Success is Blonde

(#15) huszar90

huszar90
(tag)

Tegnap előtt érkezett meg a Zalman gs1000-es házam titániumban eddig nagyon bejövős. :C

(#16) Face8814 válasza Ste (#14) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Én maradok a méretes kuckóknál. :K
Ami nem Full Tower az igazából nem is fog meg. Szeretem ha van helyem és nem kell azt centizgetni hogy mi fér be és mi nem.
Annyiban változott az ízlésem az évek folyamán, hogy a letisztult minimál stílus mostanában jobban bejön, de ettől függetlenül nem látok ma sem olyan házat ami méret és designe ügyileg jobban tetszene a mostaninál ( csak talán a már említett Lian Li-t leszámítva :U ).
Egyébként a csere gondolata azért nem olyan erős bennem. :DDD

(#17) -XadAnuX+ válasza huszar90 (#15) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Grat hozzá!
Gondolom jó a szerelhetősége nagyon? :U

[ Szerkesztve ]

(#18) Ste válasza Face8814 (#16) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam volt egy laptopos időszak a mostani és a korábbi gépem között. Akkor vándorolt pár házzal arrébb a Tt. A mostaninál pedig a kisebb méret volt a lényeg, igaz 4. -re jutottam el a mostanihoz :) Ez már marad

True Success is Blonde

(#19) kelzsoca válasza huszar90 (#15) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor mesélj róla... :R

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#20) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

Ha 50k-ert van Atomos netbook, akkor kijelzo, webkamera, billentyuzet, tapipad, akku, notiRAM nelkuli 30-40k korul miert nincs nettop? :F

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#21) Stiky válasza Alex91 (#20) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó kérdés :F

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#22) Alex91 válasza Alex91 (#20) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Bocs, 50k-ert nem Atomos a netbook! De akkor is soknak tartom a nettop-ok arat.

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#23) kelzsoca válasza Alex91 (#22) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az atomos gépek inkább 70 körül mozognak, nettopba meg kell várni az Acer AspireRevo-t

(#24) Cyberslider

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Kész szerencse, hogy az AM3-as procik támogatják a DDR2-es RAM-okat :D

Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

(#25) zed1983

zed1983
(őstag)

Ez a Revolution85+ miért nincs kisebben? mondjuk 400-450-500W környékén...
Mondjuk amilyen drágák a nagyok ezeknek is elég húzós lenne az ára...25-40k... :(((

(#26) forgonati

forgonati
(senior tag)

Az a Cupio ház tetszetős :)

1000 wattos táp majd százezerért, gratulálok :C :W hülyék ezek...

Amúgy most mitől Eco az Enermax tápja? Attól hogy tudja a 80+ szabványt? Eddig is tudták, mégse volt Eco... :U

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#27) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

GIGABYTE 3D Mercury: errol van mar egy 2007. Szept. vegi teszt ([link]). Most jutott csak el Magyarorszagra?? :U

alba gu brath

(#28) Solten válasza zed1983 (#25) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Jo kerdes, de a MODU82+ is szuper, legkisebb 425W-os.

alba gu brath

(#29) Ste válasza Solten (#28) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van belőlük is kisebb, csak nem az itthoni nagykerekben

True Success is Blonde

(#30) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

Már sztem mindenki elfelejtette a cikk végére, hogy mi volt az eleje. De nekem nagyon bejön az az alaplap... Lehet, hogy nemsokára fejlesztek kicsit... Bár AM3 kéne... :)

www.keytar.hu - improve yourself

(#31) -XadAnuX+ válasza kelzsoca (#23) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Az igazán normális Atomos netbookoknak még húzósabb az áruk. :K

(#32) Solten válasza Ste (#29) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Erdekes, se az Enermax oldala se a 80 plus org nem emliti hogy lenne kisebb a 425W-osnal.

alba gu brath

(#33) daa-raa válasza Ste (#29) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ja, a legkisebb is 850W-os... Már ha a Revolution85+-ra gondolsz (miért nem volt elég a Revo85+ típusjelnek? Bár a dobozán simán elfér a teljes verzió is).

zed1983: Két főtrafóval nem érdemes kis teljesítményű tápot építeni, mert irreálisan drága lenne. A Pro/Modu82+ pont jó.

Egyébként egy apróságot nem árt figyelembe venni a hatásfok esetén. A 80Plus.org 115V-os bemenő feszültséggel tesztel, és a hatásfokot is erre adják meg, a minősítések is erre vonarkoznak. 230V-on mindegyik táp hatásfoka magasabb 3-6%-kal. Az Enermax a tápjai dobozán pl fel is tünteti mind a két bemenetre vonatkoztatva.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#34) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

ez a Cupio az egyik legszebb ház amit valaha láttam :R

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#35) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, ez sem gyakori, hogy mostanában a PH!-n GeForce-ot ajánljanak. "Érdemes GeForce-ot választani, mert azzal Hybrid SLI-ben együtt tud működni az alaplapi GeForce."

"...az alaplap támogatja a DDR2-1200-as tuningos tempót is." Ez nem inkább az AMD processzorok memóriavezérlőjének az érdeme? Tervezhetek én akármilyen lapot, ha a beletett CPU IMC-je nem bírja azt, amit beállítok.

"...hangjáért nyolccsatornás VIA1708S kodek felel, hálózati vezérlője gigabites." Ennél is egzotikusabbat nem találtak? Gondolom a hálózat is Yukon. Valahogy a Realtek ALC88x és az RTL811x sorozatú hang- illetve hálókártyákat jobb kompatibilitásúnak ismerem.

Néhány napja hoztak vissza másfél hónap után egy ECO80+ 400W tápot. Olyan csapágyas a szerencsétlenen a ventilátor, hogy csak na. [link]

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#36) Cyberslider

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Igen elegáns ez a Gigabyte cupio. Mágneses ajtó, látszik hogy elég minőségi. A külső, legalábbis. Erről is szivesen látnék egy tesztet. Főleg a belseje érdekelne, mert arról még képet sem találtam. Nem mindegy, milyen kialakítású, jól szellőzik-e ahhoz képest,hogy eléggé zárt, nameg a winyók rezgéscsillapítása is érdekelne.....! Kedves szerkesztők fontoljátok meg :)

Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

(#37) kelzsoca válasza -XadAnuX+ (#31) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Persze, ott is csak a belépőszint a 70k körüli ár :)

(#38) IgnisFatuus

IgnisFatuus
(kvázi-tag)

Hát én ránéztem ennek a Gigabyte Mercury háznak az árára, de egyetlen helyen van kitéve ennyiért, ott is azért, mert akciós éppen.

HP Z800 WC, 2xXeon 5645, 16GB DDR3, OCZ Revodrive 3 x2 240GB, 2xMSI TF Radeon 6950, readyNAS 6TB R5, HP LP2480zx, Sharkoon Xstatic, Corsair M60, NB - Toshiba R830, Z830

(#39) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Ez már pofátlanság, ennyi pénzt elkérni egy házért.
Azt várom nagyon, (tudom hiába) hogy mikor gyárt az icon7 egy normális házat, olyan kedvező áron, mint ahogy az egereit adja.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#40) IgnisFatuus válasza mmdms (#39) üzenetére

IgnisFatuus
(kvázi-tag)

Mondjuk egy alu ház, kompakt beépített vízhűtéssel, szal drága. Engem inkább az zavar picit, hogy a cikkben szereplő ár nem annyira valós.
Egészen pontosan egy helyen valós, de gondolom ott korlátozott a készlet, lévén akciós.

HP Z800 WC, 2xXeon 5645, 16GB DDR3, OCZ Revodrive 3 x2 240GB, 2xMSI TF Radeon 6950, readyNAS 6TB R5, HP LP2480zx, Sharkoon Xstatic, Corsair M60, NB - Toshiba R830, Z830

(#41) huszar90 válasza -XadAnuX+ (#17) üzenetére

huszar90
(tag)

Igen nagyon könnyű volt mindent brakni, egyedüli gond, hogy a hdd-knél nincs venti de amúgy kiváló a belső felépítése+ a táp allul van ami szerintem egy jó pont.

(#42) huszar90 válasza kelzsoca (#19) üzenetére

huszar90
(tag)

Tervezek egy hosszabb hangvételű írást a logout-on majd jövő hét végén és abban már benne lenne nem csak a ház hanem az összes alkatrész is ;)

(#43) Ste válasza daa-raa (#33) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hálás lennék, ha elárulnád, hogy jön ez a válaszomhoz?
Pro82+-ról volt szó, hogy abból létezik kisebb is mint 400W-os

True Success is Blonde

(#44) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

GS 1000 így képről szép...

(#45) daa-raa válasza Ste (#43) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az egész a Revo85+-tól indult [link], erre jött a válasz, Modu82+-szal [link]. Pro82+ sehol. Abból tényleg van kisebb (385W), de a Revo85+ és Modu82+ esetén nincs 400W alatti.

Si vis pacem, para bellum.

(#46) -XadAnuX+ válasza huszar90 (#41) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Köszi, kicsit fura, hogy a hdd-nél nincs venti, de ha minden mással elégedett vagy :K
Várom a logout írásodat.
Üdv!

(#47) zed1983 válasza daa-raa (#33) üzenetére

zed1983
(őstag)

Azokat tudom, hogy jók...
Egyébként a másik gondolatmenethez, igen lehetett volna ez is rövid Revo85+, ha már a többi is pro82+, modu82+...

(#48) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az alaplap nagyon jó ár/érték arányban van.Lehet egyszer megjátszom,habár inkább Gigát vennék.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#49) Ste válasza daa-raa (#45) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igaz, viszont Modu82+ volt a hsz-ben amire reagáltam. Túlgondoltam, amikor a Pro82+ -t írtam. Ettől még nem illet oda a 850W-os szösszenet.

A pro82-t is azért hoztam fel, mert mint feljebb is írtam, egy ideje a 385W-ost használom

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#50) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

a conceptronic syviojának bemutatásánál szövegézését nem teljesen értem...

Belsejébe SATA csatolójú, 3,5”-os winchesterek férnek, legfeljebb 1 TB tárkapacitást kezel. / ...további három USB aljzatára pedig külső adattárakat köthetünk.

tehát csak a belsejébe kerülő winchi mérete limitált 1tb-ban, vagy ez a korlát a +3 külső vinyó tárolókapacitását is magában foglalja?
illetve hd lejátszás + torrenthez van jobb megoldás, vagy ez a legjobb/legolcsóbb? igazság szerint pont ilyesmit keresnék, de az ára borsosnak tűnik, főleg adattároló nélkül...

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.