Lian Li PC-V352: kell egy ilyen... 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
Lian Li PC-V352: kell egy ilyen... 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath

Igen tetszetős mindkét ház
.
Walter White is Bad*ss!!

Nekem egyik se jön be !!
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Fehér házat valahogy nem vennék.
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Szimpatikus, hogy a Lian Li új fajta elrendezésű házakat talál ki... előbb-utóbb biztos jön egy, ami nekem is tetszik 
helkis ettől oda-vissza lesz, neki már az előző "postaláda" is nagyon bejött 
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
Jó ez a lian li de hát a tárlát miért nem birták lefujni feketére 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Mar elnezest, de ez a Lian Li marhara nem HTPC haz, ebbe nagyon komoly "gamer" konfigot lehet pakolni.
Ha mar Lian Li es HTPC, akkor mar inkabb ez. Szerintem.
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

nagyon pofás a v352, a belső kialakítás is átgondoltabb, de 169 dodó érte... ha nem számolom az áfát és az egyéb költségeket, perpill ~38.000 pénzért veheti kézbe a vevő. ez m&#@*os drága ha azt nézzük, hogy a v351 25k körül mozog.
pont most szeretnék kockát venni és nagyon bejön az új model, de nem ennyiért... 
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Valahogy nekem kevés a lik ezen a Lian Li házon.
A fehérre meg nemes egyszerűsséggel annyit tudok mondani: ennél szebbet hányok.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
A mostani Lian Li annyira nem tetszik, az a fehér meg valami kegyetlen ótvar szar.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Nagyon szép és átgondolt a Lian Li HTPC ház.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

szerintem a LianLi előlapján csak a bekapcs és reset van, minden más az oldallapon található. vagy csalna a szemem?
Szinte ugyan olyan mint a V350/351.
Sajnos a táp itt is a Pci slotok fölött foglal helyet, így hőcsöves gyári hűtős vga-k alkalmazása nem megoldható - abban az esetben ha a hőcső felfelé túllóg a nyák profilján), ahogy a gyári nyákon túllógó passzív hűtős megoldások használata sem lehetséges.
Inkább került volna a proci fölé a táp, ott könnyebb lapos hűtőt találni.
Amúgy egy nagyon tetszetős és méretes kuckó
True Success is Blonde
Nem csal a szemed! 
Nekem perpillanat egyik se tetszik a kettő közül.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Ez a Xigmatek ház tiszta cm690.....
De nekem nagyon tetszik!

detóó
betegen néz ki 
I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee. || iPhone 4S

Pedig nem rossz a 351 sem nekem volt már
Fehéret én sem vennék 
[ Szerkesztve ]
par plusz kep: [link]
alba gu brath

Lian Li 350/351 annyi plusszal, hogy kihúzható a tálca, ráadásul 40cm mélység 
Ennyi pénzért és ilyen kevés szellőzéssel inkább Antec NSK1380 abban van egy minőségi táp is és kisebb, de jól használható.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
Xigam háza nagyon baba
A kis Li is tetszetős 

Klassz házak! Bár fehér nekem sem kéne! 

Ez a Lian ház már bejövősebb az előzőekhez képest.

Praktikus mindkét ház, de pirosban nincs? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

A V352 hat színben (igen piros is) lesz kapható 
Nekem V351 van, és méretéhez képest meglepően könnyen lehet erős hardvert (akár vízhűtésel is) tenni bele, egyedül az oldalelemek rögzítése idegesítő.
V352-nél egy dolgot nem értek... miért nem 12cm-es ventit raktak hátulra? Akkor majdnem teljesen hibátlan lenne.