Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

ez huntkey mifele gyarto? a 90% biztato.

(#2) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Corsair Obsidian 650D jó kis házikó :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#3) Zodicus válasza gyiku (#1) üzenetére

Zodicus
(fanatikus tag)

ezt akartam kérdezni én is, mert sosem hallottam róla

de ez a 90% eléggé odab@sz...

(#4) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

A Corsair háza nagyon tetszenek!

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#5) tiborandras válasza gyiku (#1) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

en sem hallottam meg rola. :F egy tapguru adhatna nemi infot a gyartorol. kivancsi lennek milyen belekkel dolgoznak? kep alapjan a 12voltos ag szet van szedve. en ugy tudom, hatekonysag szempontjabol jobb, ha csak egy ag van. varom a felvilagositast! :R

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#6) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Nem rosszak a corsair házak, kár, hogy a Graphite 600T (black) 44.000 huf-ba kerül.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#7) 14adam válasza gyiku (#1) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lcpowerekbe vannak olyan belek. Az új huntkeyekre azt mondják,hogy elég jó minőségbe

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#8) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon érdekes és egyben furcsa ez a Level 10 GT, ezért kíváncsi lennék rá, hogy hogy néz ki élőben. Az Obsidian 650D pedig egyszerűen szép, igaz a plexit mellőzhették volna az oldalából.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#9) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

A Corsair házak nagyon királyak. Most először gondolkoztam el a házcserén. A Thermaltake lvl10 valami 120k volt, a GT mennyi lesz, 200? Pff.

Sami Koivikko - Sapphire

(#10) McClane

McClane
(fanatikus tag)

Brutál jók ezek a Corsair házak, egyszerűek és letisztultak.

A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.

(#11) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Corsair Obsidian 650D nagyon jól néz ki, mindaddig míg meg nem pillantom az árát. 200$ :Y

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#12) kiiso

kiiso
(kvázi-tag)

"A vállalat szintén bemutatta a korábban már megjelent Graphite 600T fehér verzióját. A színezésen kívül semmi sem változott meg, így az ára a fekete modellhez hasonlóan 160 dollár."

Került rá plexi! (adnak hozzá ventilátorokkal felszerelhető rácsot is, mit a képen)

(#13) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez a TT ház egy f...s még mindig :((( . Az sem segített rajta, hogy a BMW keze is benne volt a tervezésben(jó sok tapasztalattal rendelkezhet :U ). Viszont a fehér Corsairt, még akár el is fogadnám.

[ Szerkesztve ]

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#14) vgergo válasza gyiku (#1) üzenetére

vgergo
(fanatikus tag)

Ezek szerint igen, mindig hozza a 90%-t.
Ezen a listán látszik, hogy elég sok magas minősítésű tápot gyárt a Huntkey.
34 tápból 1 platinum 2 gold 2 silver 13 bronze minősítést kapott.

[ Szerkesztve ]

http://db.tt/RcvuahpV

(#15) Runo

Runo
(őstag)

Nekem is nagyon bejön a "Corsair Graphite 600T White" :R

[ Szerkesztve ]

(#16) lujó55 válasza gyiku (#1) üzenetére

lujó55
(őstag)

Az. Új és be fog jönni nekik, hogy a minőségre szavaztak!
Huntkey X7 500 W: :R :C

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#17) Boxi88

Boxi88
(őstag)

A Corsair Graphite 600T White letisztult és formatervezett, nagyon bejövős! :K

[ Szerkesztve ]

(#18) benedekco válasza lujó55 (#16) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

"Huntkey Enterprise Group, one of the top 5 power supply providers, founded in 1992"
Azaz nem olyan új és nem is kicsi ;)

Mellesleg sok hulladék kikerült már tőlük. De amint írták van kivétel is. KB így mint gyártóról nem igen lehet általánosítani. Ahogy a tápos topikban is írják:
"Nem ajánlott, veszélyes tápok, pár példa:
.....
Huntkey (egyes esetekben normális belsővel is előfordul)"

De ezekre Én is nagyon kíváncsi vagyok! 90+ várós nagyon, remélem elterjednek.Illetve csak ennek kapcsán remélem majd 100-200W között is lehet majd ilyeneket kapni. Brazoshoz felesleges az 500+W :DDD

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#19) mpierre

mpierre
(PH! addikt)

A sima 600T (fekete) is 40k+ konvertibilis forint.. Erre a szín miatt a honi kereskedők, még rá fognak szórni egy keveset... Pedig fehérben naon jó.

wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

(#20) McCoy20 válasza benedekco (#18) üzenetére

McCoy20
(tag)

én is régen megszívtam egy 300as huntkey-el, hogy most mi az helyzet azt nemtom, de lehet azóta fejlődtek :DDD

(#21) Daert

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

A Tt borzasztóan agyonbonyolította a házikót,az árába viszont nem is merek belegondolni.Viszont a Corsair kuckói bitang szépek és igényesek így a képek alapján.A 600T nagyon bejövős akár fekete vagy fehér színben is :C
Vajon az OCZ ZX sorozat is Topower béléssel bír??

[ Szerkesztve ]

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#22) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

NAgyon üdítő végre a sok fos után igényes házakat látni.Természetesen a Corsairekre gondolok. 200 dodó nem is olyan sok. :B

Sami Koivikko - Sapphire

(#23) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ez a termálték ház szerintem nagyon gáz... :U

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#24) zazahoho

zazahoho
(őstag)

graphite white ,azért más graphite,speciel nekem jobban tetszik a régi,az új oldallapra 4 db 12-es ventit lehet csavarozni?,ha így van akkor nem sok értelme van.

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#25) májkimiki

májkimiki
(újonc)

A Corsair Graphite fekete változata első látásra szerelem volt,ez a mostani fehér meg még szebb.Álmaim házai.

(#26) Gude

Gude
(senior tag)

Corsair Obsidian 650D remek darab

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#27) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Nem gondoltam volna, hogy az FSP után a Hunt-Key lesz az, ami másodikként piacra dob platinum tápot - ez kicsit ciki a többi nagy márkára nézve!

(#28) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Elég pofás a Corsair Graphite 600T White házikó

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#29) baleee89

baleee89
(fanatikus tag)

Corsair Obsidian 650D ez a ház kéne, esetleg picit kisebb méretbe viszont a dizájn nagyon bejön!

[ Szerkesztve ]

VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://hardverapro.hu/apro/keresek_hibas_rosz_alaplapokat/friss.html

(#30) nyunyu válasza Angel1981 (#27) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Aszondja a 80Plus.org, hogy Platinumot kapott:
Delta: 1 (350W szervertap)
FSP: 1 (450W)
GreatWall: 1 (400W)
High Power: 2 (1000,1200W)
Huntkey: 1 (500W)
Lenovo: 1 (180W)
Sama: 1 (700W)
Super Flower: 1 (550W)

Ebbol mint tapgyarto ismert a Delta, FSP, High Power, hirhedt a Huntkey, Super Flower, GreatWall meg eleg kinainak hangzik :DDD

Mondjuk azon csodalkozom, hogy a Seasonic meg nem birt kiizzadni magabol egy Platinum tapot.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#31) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

inkább az obsidian mint a level 10
a level 10 biztos jó ház de ronda :B

(#32) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

Nagy kár, hogy ezek a Corsair házak nem biztos, hogy elérhetőek lesznek a Magyar piacon :W

Gy.B.

(#33) szaszabee válasza CyDoN (#32) üzenetére

szaszabee
(fanatikus tag)

A remény hal meg utoljára :D

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#34) CyDoN válasza szaszabee (#33) üzenetére

CyDoN
(fanatikus tag)

Igaz, 650D-ből talán lesz itthon is pár darab, de a fehér ritka lesz mint a fehér holló :W

Ár: 50k körül lesz :W

Gy.B.

(#35) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

A Thermaltake háza sztem nagyon ronda :((( , viszont a Corsair 2-ik háza elég jónak néz ki :K !

(#36) proci985 válasza nyunyu (#30) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Great Wall 1250es bél, sparkle matricával. tesztben vannak scopeok is. röviden: hozza minőségben a Corsair AX1200at (Flextronics bél), ami a legnagyobbak közül egyik legjobb jelenleg a piacon. pici apróságok még vannak, de ígéretesnek tűnnek.

Seasonic fura, kéne fejleszteniük. High Power az a Sirtec akar lenni, ugye?
Super flower elvileg az enermaxokkal készül egy gyárban, bár ebből nem tudom, hogy mennyi igaz.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#37) MMIX

MMIX
(őstag)

OCZ Unveils New Products At CES 2011

OCZ ZX Series 1250W kép a full moduláris csatlakozókról.
Bejelentetek egy ZS sorozatot is. 500W 600W 700W, 80+ bronz. FSP-nek látszik a kék kapcsoló miatt.

(#38) blazsey2

blazsey2
(őstag)

Corsair házikók egész pofásak.
Eltudnám képzelni az egyiket :K

GO KIMI!THE BEST!!!

(#39) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem is bánom hogy többen fejlesztenek "high quality" tápokat. Kissé zavarók a Corsair és az Enermax meg a Seasonic pofátlan árai.

[ Szerkesztve ]

Sami Koivikko - Sapphire

(#40) Duree

Duree
(PH! addikt)

A Corsair házak nagyon jól néznek ki,kár hogy az ára nagyon magas.Az a 200 dollár mire ideér az úgy 50 ezer körül lesz meg az áfa.Nos ennyiért nem nagyon kell

(#41) CyDoN válasza Duree (#40) üzenetére

CyDoN
(fanatikus tag)

Ha sikerül szereznem Corsair 650DW akkor 45k bruttó lesz az ára a jelenlegi $ mellett! Majd kiderül, hogy lehet e kapni!

Gy.B.

(#42) 14adam válasza capulet75 (#39) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

coolermaster silent pro gold-nak nem vészes az ára. Abba enhance bél van

[ Szerkesztve ]

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#43) rsf válasza nyunyu (#30) üzenetére

rsf
(kvázi-tag)

Hát igen a J-power (alias Seasonic) kicsit lemaradt a hajrában. Bár azért még mindig a legjobb kinai gyártó.
Üdv.

(#44) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is tetszenek a Corsair házai. :K

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#45) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

a level 10 is tetszett anno, de még most is 140k körül megy, ami vicc, ezt akkor 160-200 közé lehet saccolni? nemár...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#46) capulet75 válasza 14adam (#42) üzenetére

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudom,rajta is vagyok a jelenlegi True Power helyett akarok olyat. :K

Sami Koivikko - Sapphire

(#47) nyunyu válasza proci985 (#36) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

High Power az a Sirtec akar lenni, ugye?

Ja, Europaban inkabb Sirtec neven ismertek.

(Meg mindig menne a 10 eves Chieftecnek matricazott HPC340-es tapom, ha hasznalnam, mondjuk anno kondi lett csereltetve benne, mondvan mar tul oreg.)

Super flower elvileg az enermaxokkal készül egy gyárban, bár ebből nem tudom, hogy mennyi igaz.

Valamikor regen hasznaltak Enermax beleket is, de mar joideje leszoktak rola.

(#48) nyunyu válasza MMIX (#37) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

OCZ eddig is FSP-t hasznalt.

(#49) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A fehér Obsidian egész jól néz ki, bár nekem enyhe Cosmos utánérzésem van tőle

True Success is Blonde

(#50) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

Corsair CC650DW érkezik nemsokára kicsiny hazánkba :C

Gy.B.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.