S3Trio64, de regen volt.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Piciben egészen jó képe van ennek a mikroszkópnak... normál méretben már nem 
Jó lett volna feltüntetni, hogy melyik-hányszoros nagyítás 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

RexpecT
(PH! addikt)
Tetszik ez a mikroszkóp.Ellehetne vele hülyülni egy darabig
.
Walter White is Bad*ss!!

bagyulajuve
(őstag)
a kis "mikroszkóp" ügyes dolog még használni is tudnám
[ Szerkesztve ]
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

Noi88
(tag)
Gyomnövényke
Ezen jót röhögtem, régen Én is sokat mikroszkópoztam. Jó dolog 
gyomnövényke = tyúkhúr 
Different songs for different moods.

Johnny Cage
(PH! addikt)
És mennyibe kerül egy ilyen kis játékszer? (A mikroszkóp.)

twollah
(PH! nagyúr)
Biztos "lakotelepi lumpen proli" a cikkiroja.
A tyukhurt szeretik a papagajok.

twollah
(PH! nagyúr)
Inkabb veszek innen egy nagyitot es szamitogep sem kell hozza.

nsrking
(senior tag)
komoly ez a kis mikroszkóp
de ennyit azért nem adnék ki érte. 
(#12) Johnny Cage válasza Johnny Cage (#8) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)
Jó, benne van a cikkben, nemtom hogy nem vettem észre.

hruodnand
(senior tag)
A cikkben benne van:
A játékszer ára 23 500 Ft körül mozog.

T0rnad0
(őstag)
Még jó, hogy kolbászt nem nagyítva eszünk
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61
kéne vmi usb-s ktyü, ami az árakat kicsinyíti XD
Genesis Montana - újra kétkeréken
Mert utólag belettük. 
[ Szerkesztve ]
Egyetek kóbászt
Én kimaradtam ebből a nagyítózgatásból, de asszem most bepótolom 

Hakudoshi
(kvázi-tag)
Köszii a képeket, iszonyat vinnyogást generáltak errefelé... 
- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -
én a most kialakuló kavarodásra leszek kíváncsi, ami a Vga piacon elindul
s a teszt után kialakuló 9600gt véleményekre, szállítási nehézségekre
True Success is Blonde

paix
(kvázi-tag)
jók ezek a nagyítgatós játékszerek..
én régen egy videoszkóp alá pakolgattam mindent.. a képet mint egy iratvetítő vetítette ki egy kis "képernyőre". 
Szép árverseny alakult ki, ezt szeretnjük, amikor az ember végre normális áron kap szép teljesítményt
Ha a 3870-eseket is aláárazzák olyan 10%-kal, akkor még mindig az ATI lehet a nyerő.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

strike-force
(őstag)
valóban a Coolermaster-nek már évek óta kiépült kapcsolata van az AcBel-lel, mégis én megkockázatom, hogy a 850-esnek és az 1000-nek Enhance (E166947) belseje van. konkrétan ezt még alátámasztani nem tudom, hacsak azzal nem, hogy az eddig piacon évő 1000-es és 1250-es tápjaik is Enhance belsejűek. ld. alább 
[link]
[link]
Just realize it!
kezdem unni, hogy minden nap 9600gt-ről kell olvasnom a ph-n... Mennyi pénzt kaptok ti ezért? Értem-értem,hogy új kari, de ekkorát nem robbant mint itt látszik... Kicsit sok ez már.
Viszont az usb-s kütyü bejön, az X200-as Toshiba pedig örök álmom volt... 
[ Szerkesztve ]

Loretto
(MODERÁTOR)
Gondolom a kis penszkóppal jól elvoltatok.
Soirée...

masterful87
(fanatikus tag)
Ennyi paranoiás, hivatásos összeesküvés elméletet gyártó embert, te jó ég!!!
Mocsok PH!, mert meg mert csinálni egy 9600GT tesztet, utána megmerték tenni azt a szentségtörést, hogy az egyedi verziókat bemutassák egy-egy hír erejéig, aztán még azt a főbenjáró bűnt is elkövették, hogy betették a Hazai pályára, mint friss megjelenést... csúnya-csúnya rossz PH! Dá-dá-t érdemelnének az illetékesek, de olyat, hogy aktualitástól függően zöldben esetleg kékben pompázzanak! 
És akkor arról még nem is esett szó, hogy rudi és fless villája miből épül odafent a nagy és méltán neves Rózsadombon... 
''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''
Nem értem, miért fáj neked, vagy bárki másnak ez a 9600GT... Ugyanilyen felhajtást csináltunk a HD 3800, a GF 8800.ak és a HD 2000-ek környékén is, mert a PH egy nyomorult hardveroldal, aminek az a fránya feladat jutott, hogy a hardveres újdonságokról írjon.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Csak a három kisebbhez írtam, hogy AcBel, a nagyok szemmel láthatóan más gyártótól származnak.
Elgurult a pirula...? 
fals érvelés
tudtommal rudi-nak kanalat, fless-nek pedig ufót építenek rózsahegyen 
True Success is Blonde

masterful87
(fanatikus tag)
Ne haragudj, de minden 10-ik hsz-ben ilyenekkel találkozni... igen el! 
[ Szerkesztve ]
''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

Ősember
(PH! addikt)
ur isten már harmadik napja hallani ugyan arrol a kártyárol
tényleg szörnyü... viszont tudod mi a még szörnyübb? az, hogy az utobbi ezer napban amiota itt vagyok az ilyen okos forumozok véleményét kell hallgatnom 
mod: off
[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
csináljatok egy olyan tesztet amiben 2 darab X2-es ati lenne CF-ben. Az bealázna minden más jelenlegi megoldást, és kiengedhetnék a fáradt gőzt az ati fanok is, hogy: "Köc**g nvidia arcúaaaak, ati forevőőőő" 
Ez a nagyítósdi nem elég élethű.
Ezzel nem lehet suszterbogarakat meg hangyalesőt égetni a napon!!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)

ddekany
(PH! addikt)
Kit mi zavar... A 9600GT-rohamot én értem, de kíváncsi vagyok az ilyesmik mint ez az USB-s mikroszkóp hogy kerülnek be. Csak úgy bulváros szórakoztató jelleggel, mert hétvége van, vagy néha bekopognak ügynökök, hogy "Hello, van ilyen kék LED-es USB-s ceruzahegyezőnk, amit kutyának sem sikerül eladnunk. Kaptok X pénzt, ha 1 teljes oldalon ezzel foglalkoztok a hazai pályában. OK, meg +Y Ft égési pótlékot.". Persze valójában nem zavar, mivel nem kötelező elolvasnom, csak ha már kötözködés van... 
[ Szerkesztve ]

ddekany
(PH! addikt)
ÁÁÁ, letépem a fejedet te mocsok!!!
Az ilyenek elöl rejtegettem mindent ami mozog az óvoda udvarán... Egy az életem meghatározó lelki traumákból.
Szegény bodobácsok...
Én is rejtegettem egy ideig... Aztán rájöttem, hogy az összegyűjtött bogár-halmazzal kezdeni kell lassan valamit!
jááj, lool

Nyugi, pl. a HOC-on is van egy-két ilyen "jajj de uuuunom máááár a 9600GT híreket" paprikajancsi...
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
a hangyák közelenség. Köztudott, hogy valamire készülnek 
Énis! El sem olvastam a chipet, és jé! S3Trio64! 

grandtour2
(tag)
"Adatlapja szerint 50-200x közötti nagyitást tud"
ezek a kepek mekkora nagyitassal keszultek?
[ Szerkesztve ]
végy egy 50 ml-es fecskendőt: bioturmix....
engem is érdekelne, hogy mekkora nagyítással készültek a képek, és ha különböző, akkor melyik volt a legnagyobb?
azt meg nem értem, hogy egyeseknek mi közük van hozzá, mégha kapnátok is valami juttatást a bemutatott termékek után. teljesen normális lenne. marketing....
természetesen, amíg nem hamísítja meg valaki a teszteredményket. (mint mm-ban, a jobban eladni kívánt tv magasabb kontrasztot kap....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

kovy79
(őstag)
Mókás a Qosmio G40, illetve annak a HD-DVD lejátszója...
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Jönnek ilyen dolgok néha, amik külön cikknek kevesek, de mégis érdemes írni róluk. Ezzel a penszkóppal pl. sokkal jobban elvoltunk mint mondjuk egy wi-fi szettel vagy házzal. Kell néha a könnyű műfaj a változatosság. Mindemellett vehető ajándéknak is az a 2 oldal, mert most a kínai új évi ünneplés és a CeBIT-re készülődés miatt alig van újdonság. Szóval az eheti hazai pálya is megálhatot volna 3 oldalnál mint a múlt heti.
Változó, de inkább a 200-hoz közel, mert teljesen a vizsgálat tárgyára tettük a szkópot.. Alapból úgy működik a cucc, hogy az optika durván 5-6 centiméteres úton mozog a tubusban és max 1-2 helyen lesz éles, szóval nem te álljtod a nagyítást, hanem valamilyen nagyításon 50-200 között fókuszált képet kapsz.
[ Szerkesztve ]
jó lesz az havanna lakótelepi panelnak is. 
Tök vicces ez a mikroszkóp! A kést soha nem találtam volna ki...
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Satan_Claus
(senior tag)
Akinek van már halk tápja, lényegesen olcsóbban megúszhatja a Fusionnal azonos belső felépítésű Antec NSK2400-zal.
Most ezt nem igazán értem. Az a gond a 2400-zal, hogy nincs benne táp, vagy hogy hangos? Mert van benne... Igaz, nekem 2480 van, az újabb táppal, de az is halk. 
[ Szerkesztve ]
Védd az állatokat! Egyél embert.
Igen ezt a részét én sem értettem.
Hiszen régebben a ph-s nsk2400 tesztben is írták, hogy jár hozzá halk táp.