Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) canniball

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"A 3 Gbps-os SATA csatlakozású AV-25 négyféle méretben, 160, 250, 320 és 500 GB-os kapacitással lesz kapható. ... A Western Digital új sorozata három év garanciával vásárolható meg, az árak 50 dollárnál kezdődnek."
És hol végződnek? :)

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#2) FoBCRaistlin válasza canniball (#1) üzenetére

FoBCRaistlin
(őstag)

biztosan olcsó lesz ;]

Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

(#3) DV

DV
(senior tag)

Elfogadnam azt a Corsair-t.

(#4) canniball válasza FoBCRaistlin (#2) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

~10k a 160GB-s példány, egy "mezei típus" is ugyanennyibe kerül. Persze gondolom a cikkben közölt 50USD az amerikás ár, nálunk rájön még némi hókusz-pókusz (mer' mi megengedhessük magunknak), de az már csak nem tudja olyan nagyon megdobni az árat...

DV!
Bizony ügyesen kitalálták a tervezők. Először azt hittem össze-vissza fog csúszkálni a "bele", ehhez képest kitolva és behúzva is stabilan a helyén marad. :K

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#5) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

"Az Advanced Format technológiával készítették elő a használatra, azaz 4096 byte-os szektorméretre állítva formázták."

?? előre formázva adják a boltban? amúgy valaki magyarázza el pls, h a 4K-s sector size miért is jó...

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#6) ClioRS

ClioRS
(senior tag)

"A gumiborítású, kupak nélküli készülék védve van a rázkódástól is"

Miért kell védeni a rázkódástól egy pendrive-ot? :U
Meg hogy lehetséges ez?

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#7) Sicilian válasza ClioRS (#6) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Corsair jöhetne nekem..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#8) Muton válasza ClioRS (#6) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

mert direkt sz@rul forrasztják, így kell rá a gumiborítás, hogy le ne essen a memória csip a nyákról. meg a többi biz-basz, ami benne van :DDD

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#9) ^Clown válasza Sicilian (#7) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is, meg is nézem, mennybe fáj egy 8-as vagy 16-os :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#10) dabadab válasza anulu (#5) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem, ez nem a filesystem szintű formázás, hanem maga a HDD kezeli a lemezen lévő adatokat 4k-s blokkokban (az eddigi 512 byte helyett) - egyébként egy éven belül az összes HDD gyártó át fog állni erre.

Ez alapvetően azért jó, mert az overhead kisebb lesz (egy blokkheader nyolc helyett meg 100 byte ECC 8x40 byte helyett).

A gáz meg az, hogy a Seagate HDD-i azt hazudják magukról, hogy ők tulajdonképpen 512 byte-os blokkokat használnak, így pl a partícionáláskor figyelni kell arra, hogy a partíciók ténylegesen a HDD blokkok határaira kerüljenek, mert különben tetűlassú lesz.

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#11) ClioRS válasza Muton (#8) üzenetére

ClioRS
(senior tag)

Jaaaaa....... :DDD
Ezt hivatalos forrásból szedted? :DD

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#12) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Hát én pont nemrégen egy 640es WD winyóval fürödtem be csúnyán, felakadt olvasófej, elment közel 500GB adatom.
Fontosakról tartok mindig biztonsági mentést, de elég szarul érintet, pláne hogy olyan 10napot ment.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.