Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

Szépen fejlesztik ezt a technológiát aminek nagyon örülök, de az árak miatt azthiszem majd csak 2010 körül lesz saját Blu-ray íróm a gépembe + egy asztali lejátszóm. Mondjuk így addigra már egy kiforrott technikát használhatok majd.
Az meg nagy poén, hogy japánban nem lehet kapni 6x írót, azt hittem ott mindent lehet kapni!

[ Szerkesztve ]

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#2) zlin

zlin
(kvázi-tag)

az utsó adathordozó ilyen fajta műanyag korongon, hajrá neki ! :C

"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"

(#3) Thulcandra válasza zlin (#2) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

A várható következő generáció, a holografikus adattárolás is műanyag korongot használ...

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#4) Kriza

Kriza
(őstag)

Alienék árlistája:
"LG GBW-H20L Blue-ray Rewriter&HD DVD-Rom /6X SATA, fekete,/ 1 év garancia
54 500 Ft - 65 400 Ft

Akkor ez most hogy is van??? Mert ez itt van a Király utcában, nem Dél-Koreában. ;]

Egyébként szerintem nemsokára egész emberközeli árban lesznek.

[ Szerkesztve ]

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#5) nebali

nebali
(kvázi-tag)

35ért már lejátszóhoz lehet jutni. szal jó lesz az:)

[ Szerkesztve ]

Tyan s2692(FS D1809),2x Xeon5310 1.6ghz@2ghz,4GB667FB-Dimm,S3Trio64V+ 1Mbyte :D+ati 5770,4x36GdiskRAID 0 15k scsi+256m hbaPCI-X 280/280M/s

(#6) P00By válasza Kriza (#4) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Hatszoros sebességgel írható Blu-ray lemezek Japánban :U

(#7) ngabor2 válasza Thulcandra (#3) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

viszont nem olyat, aminek az egyik oldalára fémréteg van felvíve. és az egy "kicsit" másként is működik.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#8) gardener

gardener
(őstag)

Kérdés még az adatbiztonság.
Kiváncsi lennék az első generációs Blu-ray lemezek-írók, adatrögzítése 4-5év múlva is jól visszaolvashatók lesznek-e majd? Vől majd mikor 25-50Gb nem lesz visszaolvasható... :U

(#9) Kriza válasza P00By (#6) üzenetére

Kriza
(őstag)

" (...) az LG piacon lévő modelljei (GBW-H20L, GGW-H20L) pedig egyelőre csupán az Egyesült Államokban és Dél-Koreában vásárolhatóak meg" :U ;]

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#10) Thulcandra válasza ngabor2 (#7) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

hopp, hirtelen ránézésre a 'fajta' kimaradt az értelmezésből, szóval igen

(#11) Grobber

Grobber
(lelkes újonc)

Tuti. Akkor mostmár csak háromnegyed óra megírni az 50gigásat :C (ha jól számoltam)

Ullyoncz

(#12) Gergosz2

Gergosz2
(őstag)

Mikor tűnnek ,már el ezek az undorító korongok? Nagyon unom már hogy egy karc, miatt mehet a kukába az egész szar...

"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

(#13) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Először is az árat kéne - jelentősen - csökkenteni, ennyi luxusprofittal hogy is gondolhatták hogy kapkodni fognak érte az emberek. Most hogy TB-os vinyókat lehet kapni 30k-ért (és folyamatosan csökken), nem fog senki 50 GB-s korongokat venni 5k-ért. +70k az író... hahaha.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#14) HavocS válasza Dr. Akula (#13) üzenetére

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Gondolom luxusprofittal is megéri nekik egyelőre...

Finally S-PVA!

(#15) Tüzi

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bírom az ilyen dolgokat.
Kiadnak valamit, de support majd csak 2-3-5-12 hónap múlva lesz hozzá. :F Ez miért jó, azt nem értem... "Elmegyek boltba veszek a polcra dísznek 6szoros lemezt". Nekem ez magas.

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#16) FefeeX válasza Grobber (#11) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

50GB=51200MB=409600Mbit/216Mbitpsec=1896sec=32perc (Persze ez CLV)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#17) zlin válasza Thulcandra (#10) üzenetére

zlin
(kvázi-tag)

igen én is így gondoltam, hogy ilyen fajta nem lesz. :) de az is 12 cmes lesz ?

"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"

(#18) Grobber válasza FefeeX (#16) üzenetére

Grobber
(lelkes újonc)

persze persze, 32 perc nettó. Lemez kicsomagol, író tálca kinyit, ha kész akkor felirat...

Ullyoncz

(#19) Kinder válasza Dr. Akula (#13) üzenetére

Kinder
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jaja, egy nullával kevesebbért kéne adni.
7k az író + 500 a lemez :) ( merthogy a dvd lemez 50 ft-ért is van, az meg 4,5 giga, szóval az 500-as br lenne a jó. )( persze az 50 ft-os még jobb lenne :D )

(#20) proci985 válasza Gergosz2 (#12) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

a BR fizikai ellenállása "kicsit" jobb a dvdnél. mondjuk dvdnél is van ez bizonyos tűréshatár, bár igazából az adathordozó réteg tényleg eléggé könnyen sérül.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#21) Kriza válasza proci985 (#20) üzenetére

Kriza
(őstag)

Azállat... azért megnéztem volna, hogy mennyire szaggat be, vagy játsza végig az utolsó működő állapotot.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.