Hogy lehet egy pc ház ennyire csúnya...
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Hogy lehet egy pc ház ennyire csúnya...

Hát aki ezt megveszi, annak gratulálok!!
Elképesztően ronda ház!!

És 640 dollár??? 
A WORD elszáll, az írás megmarad.

Akkor sem állítanám be a szobámba, ha fizetnének érte! 
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

Mi ez?????
Kékre festett Empire State Building makett 640$-ért???

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))
(#6) rootkiller
Csúnya, drága, stb. Ennyiért komplett vízhűtéses Thermaltake SwordM LCS házat kapsz. 

Pedig okos cucc, csak a dizájn kicsit nem megszokott lian-li 
Jáájjj
Maga a ház vonalát megtudnám szokni sőt talán még tetszik is, könnyen elférnének benne a vizes cuccok.
Viszont ebben a fos kék szinben tuti nem kellene, illetve most hogy megláttam az árcédulát, majdnem sírni kezdtem 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
(#9) rootkiller
Amúgy szerintem a szerelhetősége se a legjobb.

Inkább kékre festett Burj Al Arab.
Mondjuk ettől még nem lesz szebb...

jaja, épp azt akartam írni, hogy kiköpött ez az épület. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Ez ugye most csak vicc? Ebben benne van Dubai-nak a keze...
• De hova temetik a túlélőket? •
tervezéshez jó ötlet,valami grafitszürke színben több 5,25 rekesszel elég elviselhető lenne
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Mégtöbb kép.
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
Csúnya és drága, hát kell ennél több? 
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))
szerintem ez nem ronda. Kiszel Tünde az ronda. A siemens m30 is az. Egy kupac kutyaszar az utcán is az. ez annál több. ez valami olyan amit nem sorolnék ebbe a kategóriába 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Burj-al-Arab 

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Dubai mellett Kínának is benne van a keze rendesen vagy első sorban a kínai piacra szánja a gyártó és ezért a PC888 név!

azannya.....
ez még feketében is tuti gáz
Ritkán mondom egy házra, hogy ronda...lehet csúnyácska, egyszerű, béna, igénytelen, de ez bűn ronda. Főleg a színe...ez nem Lian-Li. Azok szép letisztultak, igényesek, minőségiek...ez meg...ezért valaki fizetett, hogy bevegyék a termékplattába.
Hát elképedtem a látványon.
Hihetetlen ronda ez ház.A kék autók bejönnek,de egy ház szerintem csak feketében szép.Nem beszélve erről az érdekes belső elrendezésről:nagyjából kétszer olyan hosszú SATA kábelek kellenek bele,mint egy normál toronyházba.Az alakja meg több,mint absztrakt.Ez nem az igazi Lian Li stílus. 
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤
Ocsmány... 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Szerintem a design nagyon jó, bár ennyi pézért jobban is meg lehetett volna oldani. Először is ha már Burj Al Arab, akkor a színeket is hozhatták volna. Másodszor, az előlap sima része a tetőn levő kiegészítéssel együtt lehettett vonla egyetlen alulemezből hajlítani. Szóval a design nemrossz, csak a kivitelezéssel van probléma. Szerelhetőséggel semmi baj. Megkapta ugyanazt, amit a legtöbb törönyház, ráadásul az alaplapot se kell kiszedegetni ha backplate-et kell szerelni a hűtés miatt.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
egyszerre gagyi kinézetű és gáz.
Mindez potom 640 dorráré.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Akkor még finom voltál és nőies. 

csűnya drágaság..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Nem veszitek észre, ez nem csak egy számítógépház, hanem egy kis egyoldalú létra is.
Szóval ha barátnőtök kis akar venni egy poharat a legfelső polcról, akkor ezt lehet alárakni 
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.

Hatalmas toronyház mi?
"A termék négy 5,25 colos meghajtót és négy darab 3,5 hüvelykes merevlemezt képes fogadni"
És még csak nem is megy bele egy Extended ATX lap. Olyan hatalmas, hogy csak na. Tipikus példája, hogy hogyan használjuk ki a rendelkezésre álló teret minél szarabbul. Na meg az a szín úúúúúú. Ebben tényleg benne lehet az arabok keze, mert hogy értelme nem sok van ennek a háznak az biztos. Kívülről hatalmas és ocsmány, belülről meg nem tud többet nyújtani egy 6000Ft-os háznál, de ez kéremszépen 640 dodó!
Könyveljük el, ilyen is van. Megvenni meg nem tudom ki fogja.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Lehet, hogy gagyi kinézetű, de nem az. Azért Lian-Li -ék nem nagyon szoktak szar minőségű házat kiadni a kezükből. Az már más tészta, hogy ez ebben a formában ronda. Egyébként szerintem ha pl fekete lenne, akkor 90% nem mondaná rá, hogy szar.
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Mutass 6000 forintos házat kivehető alaplaptálcával és integrált ilyen megoldással a sata vinyókra. 
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
130 ezerért ez a minimum, hogy legalább az anyagminőség nem gagyi, ha már a formatervezés elcseszett. 
Jézus Krisztus kegyelmezz...wtf?!
kb ez egy ROFLCOPTER 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Ó még jó hogy abba a 130 ezer forintos vételárba belefér egy kivehető alaplaptálca. 
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Lian Liék nagyon belendültek, egyre szebb, és az ár is egyre barátibb!!!
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

"egy ház szerintem csak feketében szép" megcáfolnám! 
[link]
Amúgy olyan ez a Lian Li ház, mint egy sörhas oldalról nézve 
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.
Csak ennyit tudok hozzá fűzni:
Kezd iPon szint lenni...

Amúgy valószínű nem fogják ezt nagy üzemben ontani, inkább csak egy tanulmányszerűség lehet. Mint amilyen a PC-777 volt annak idején. Csak ez még annál is gázabb. 
Jó hát persze vannak kivételek,az a CM Cavalier minden színben bejön,főleg azzal a 12-es AC ventivel.Gondolom nem sok hangja lehet.Én mondjuk 130K-ból vennék egy jó kis CM házat,valami klafa vízhűtéssel és az sem rosszabb,sőt!
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤
Nekem tetszik. Aki ilyet vesz, az elmondhatja, az utcában másnak nincs ilyen. 

Igen, vannak kivételek, és igaz nem sok.
AC ventire nem panaszkodom tényleg halk, csak max fordulaton (1500 rpm) van kis rezonanciája.
130K-ból legtöbben gépet vesznek, nem házat. 
Nem vagyok CM fan, de megláttam ezt akkor azt mondtam, hogy viszem is. De ha utólag vennék gépházat akkor CM 690-est vennék, a Cavalier szép, de belsője nem túl praktikus egy 690-hez képest...
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

Hinnye...hát ez cefet ronda. A tetején lévő kis antenna meg beépített wifi lenne?
130K-ból raktam össze a komplett gépemet, és egyetértek az egyik előttem szólóval: a tér minél vacakabbul való kihasználásának jó példája. A színe meg hab a tortán. A tervezőjét, jóváhagyóját meg kezeltessék 
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
szerintem az a 4 5.25 és 4. 3.5 a képek alapján nem és, hanem vagy.
az a baj, hogy hiába óriási, kevés benne a vinyóhely (4 ahogy nézem), a hűtése se valami hűdejó így elsőre, tehát elmebeteg/hardkór kategóriában már annyira nem tűnik jó ötletnek (én pl már nem férnék el benne... de tegyük hozzá, nem sok ember van, aki képes teljesen telerakni egy CM Cosmost... nálam pedig gyakorlatilag ez a helyzet. az elődje egy cm690 volt, azt kinőttem). egyébként lyukak lapján EATXnek bele kéne mennie.
szépnek szép, de ennyiért ArmourCaset vennék, mert az meg simán csak gyönyörű... vagy jöhetne a passzív vízre moddolt hangszigetelt Stacker810/Bravo;> és arról tényleg el lehetne mondani, hogy leesne az emberek álla...
"-mit keres a fűtőtest a szoba közepén?
-az a gépház! de azért ne takard le"
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Hát igen,ízlések és pofonok. 
Jujj az a 777-es bűn ronda.
Amúgy meg csak túl konzervatívak vagytok. Ami eltér a megszokott, már-már uncsi dolgoktól, az már rögtön nemjó.
(Persze ez szubjektív, hogy kinek mi jön be.)
Szvsz. tök jó ez a 888-as***.
De mondjuk tény és való, hogy nem az a hétköznapi cucc, ami a felhasználók 99,98% -ánál van.
[ Szerkesztve ]
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
afene... az arabok lefizették a designereket? 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Hatalmas ház, amiben egy átlagos méretű lap éppen elfér. Fasza...
Ráadásul aki ezeket a képeket csinálta. Venne inkább egy normális fényképezőgépet és tanulná meg használni.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.