Nagyon elegánsak ezek az LCD PC-k!
Szvsz ezek ugyanolyan veszélyt jelentenek az asztali PC-kre, mint a notebookok.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Angel1981
(PH! addikt)
a 20"-nak régebben nem adtam volna esélyt valahogy olyan semmilyen méret.közben nekem is volt már egy jó pár 20-as 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Sicilian
(őstag)
Ezek nekem nem jönnek be !!
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

userbit
(újonc)
Nem olyan csunyak, annak aki nem jatszik komolyabb jatekokat, azoknak egy ilyen lcd-pc tokeletes alternative egy desktop ellen (kisebb, szebb - relativ, halkabb)
[ Szerkesztve ]

kapcsandika
(senior tag)
Márpedig tartom hogy az asszonynak ez tökéletes lesz kb 1 év múlva... Addig még erősödhet egy kicsit az atom meg az ION, csak hogy én se gondoljam túl gyengének 
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

D.Orion
(PH! kedvence)
így a P utótagú modellek inteles, az A-sok pedig AMD-s belsővel rendelkeznek
Ha már az AMD-t nagy betűvel írtad, akkor az intel-t sem ártana. 
Nekem nagyon tetszik egyébként az AMD-s verzió, a másik oldal kombinációja harmatgyenge.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

ddekany
(PH! addikt)
Ezekbe mi értelme atomot tenni? Konnektorról mennek úgy is (tehát fogyasztás nem számít), hűtésre meg több mint elegendő felület áll rendelkezésre (tehát fogyasztás megint nem kritikus kérdés). Gondolom mert az olcsóbb nekik, a vásárló meg úgysem tudja mi az, csak hogy az most divat meg a legújabb...

pacorro
(VIP)
Ha már az AMD-t nagy betűvel írtad, akkor az intel-t sem ártana. 
Intel: főnév, tulajdonnév -> nagybetű
inteles: melléknév -> kisbetű
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

smkb
(senior tag)
Így igaz. Asszem Shuttle vagy MSI? Na őn hajlandó volt meghozni azt a döntést hogy atom helyett C2D-k mennek bele. Főleg ha 2 magos atom helyett egy CULV 2 magos is mehetne, az még csak többet sem eszik...

D.Orion
(PH! kedvence)
akkor meg már amds és nem AMD-s...
Szerintem...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

pacorro
(VIP)
Szerinted...
De az AMD tulajdonnévi betűszó, ha toldalékolják, akkor is megtartja az eredeti alakját. Tehát AMD -> AMD-s (vagy BME-s, ELTE-s, BKV-s stb.)
Arról nem az AMD tehet, hogy ilyen neve van. 
[ Szerkesztve ]
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
Személy szerint már csak valami ehhez hasonló slim all-in-one gépben gondolkodom. Más kérdés, hogy konkrétan ez sem felépítésben, sem dizájnban nem tetszik, de mondjuk egy Dell XPS már annál inkább 
Sectumsempra - For Enemies

zola0601
(kvázi-tag)
Szerintem nagyon jól néznek ki ezek az LCDPC-k!
Üdv: Zoli

D.Orion
(PH! kedvence)
Aham, már értem, kösz.
[ Szerkesztve ]