Milyen üzemmódba mennek?
Dual-Channelbe vagy Triple-channelbe?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Milyen üzemmódba mennek?
Dual-Channelbe vagy Triple-channelbe?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Már a számból, és a "háromcsatornás" szóbol ki lehet találni, hogy Triple Channel. 
hát jah... meg érdekes lenne i7 alá 3xdual channel... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
(#4) Mr.Csizmás
úgynevezett ACC, azaz alumínium és réz összetételéből álló hűtőbordát használnak.
Azt duralumíniumnak hívják 
...az Al-Cu-Mg ötvözetek. Főötvözőik a réz (2,5-5%) és a magnézium (0,2-2,5%), melyeken kívül tartalmaznak még mangánt, szilíciumot és vasat. A csoport legjellegzetesebb ötvözete a Duralumínium (márkanév), mely 4,5% Cu-t, 0,5% Mg-t és 0,6%Mn-t tartalmaz. forrás
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Ugyan ezt tanulom az iskolába. 
Anyag- és gyártásismeretből ebbe a félévbe 3-as vagyok 
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
Most gondoltam csak bele hogy milyen hülye vagyok!
Tegnap kicsit sok volt a pia. 

Köszönjük Emese 

1333 @ Cl 7/9, remek...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

es nem is mushkin 
Egész jó a CL7-es csomag, viszont a CL9 az nem tetszik, ez az időzítés 1600on már elmenne, de 1333hoz sok szerintem, hiába ez az SPD.
A Patriot által alkalmazott ACC ( Aluminum Copper Composite ) technológia nem egy ötvözetet takar. A réz érintkezik a forró felülettel mert jó hővezető, az alumínium meg jó hőleadó. Pláne ha valamilyen kémiai eljárással még érdesítik is a felületét...

Az árról a gyártó nem nyilatkozott! Itt ér majd mindenkit bombameglepetés, mert 4GB DDR2 áráért fogják az emberekhez vagdosni

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

Ez mind szép és jó, de kinek (minek) kell 12 giga RAM? (Szerveren kívül.) Már RAMdisk-nek is majdnem elég lenne
. Lenne neki egy PCIe x16-os kártya, abba lehetne pakolni a modulokat.
Btw, én inkább annak látnám értelmét, hogy a 2 gigás modulok helyett 4 gigásak legyenek, meg mondjuk alapból a szabvány feszen (1,5 V) menjenek...
Te is fiam, Bluetooth?

Na ja, a kompozit az nem ötvözet.
"A kompozitok olyan összetett anyagok, amelyek két vagy több különböző szerkezetű és makro-, mikro- vagy nanoméretekben elkülönülő anyagkombinációkból épülnek fel"
Olyasmi, mint a blokk kopolimerek (pontosabban nem olyasmi, mert azok is kompozitok).
Te is fiam, Bluetooth?
6 modulnál a mehibásodás esélye elég nagy..
2 bőven elég, de nagyon max a 3 ha már triple kell vakítani sztem.

Ł0Ł 
[ Szerkesztve ]

egyszer valaki kimérhetné, hogy van-e egyáltalán értelme ezeknek a csicsás ram hűtéseknek.
gyanítom átlag feszültség értékeknél "pucéran" megfelelő minimális légáramlat többet ér nekik, mint ezek a borda csodák.
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
Szerintem nincs értelme... Minden Mushkin RAM-on kis gagyi borda van, és milyen érdekes, mégis kevés hibásodik meg, és még hogy mennek! 

"gyanítom átlag feszültség értékeknél "pucéran" megfelelő minimális légáramlat többet ér nekik, mint ezek a borda csodák."
Ez minden bizonnyal így van. De (szerencsére) ott még alapvetően nem tartunk, hogy aktív hűtés kelljen a RAM-okra
- pedig vannak gyártói próbálkozások. Arra mondjuk én is kíváncsi lennék, hogy mit számíthatnak ezek a mini-bordák.
Mondjuk a csicsás heatpipe-os bordákat is utálom (RAM-on)
.
Te is fiam, Bluetooth?
aszittem már, hogy az ACC nevű gyógyszerből van a borda a karin 

nemaprózták el.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Ezen a teljesítményen semmi értelme nincs a bordáknak.
12Gb minek? 
Milyennapvan?
A Patriot honlapján ez áll:
"Designed specifically for the Intel® Core™ i7 processor/Intel® X58 Express Chipset..."
Remek. 

> Anyag- és gyártásismeretből ebben a félévben 3-as vagyok
Magyar nyelvből meg egyes?

nem kéne
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

6db 2gb-os memóriácska....
Hát nem tudom...ha már 12gb-ot akarnak kiállítani,akkor 4gb-os modulokat kellett volna gyártaniuk és abból 3-at...Kevés olyan lap van,amibe 6db modul beleférne...de ki tudja?Akinek kell,használja egészséggel! 
B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )