Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Oppenheimer

Oppenheimer
(őstag)

cqr, kérlek nyilatkozz! :D

Delicious Mango is delicious

(#2) Pantal

Pantal
(senior tag)

Ha ez igaz, és jövőre az iPad 3 tényleg ilyen erős procit+grafikus gyorsítót kaphat, az brutális lesz!!!! :Y

A kijelzővédő fólia a telefonon olyan, mint gumival a szex. Biztonságérzetet ad, de valahogy mégsem az igazi.

(#3) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nice, csak hogy a rákba' került oda az az App-sung A5?

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#4) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A pc-mnek nincsenek ilyen adatai. :)

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#5) Agro válasza Depression (#4) üzenetére

Agro
(fanatikus tag)

Jójójó, de mikor lesz nekem ilyen a pc-mbe is?

Ekkora teljesítményhez már 220 kell...:D

(#6) cqr válasza Oppenheimer (#1) üzenetére

cqr
(fanatikus tag)

:D

A forrásból (intomobile) kiderül, hogy az ipad2 esetén a gyakorlati háromszög áteresztő/árnyaló képességet veszik figyelembe, míg a powervr specifikációk egy elméleti értéket adnak meg. Így a Series 6 gpu 350m értékéhez az ipad 2 specifikációban lefektetett értéket kell figyelembe venni, ami 70m.
Illetve 350m nem közvetlenül a pwr-től származik, így ezzel "óvatosan" kell bánni (ugye annak idején a samu is 90m-et adott meg az sgx540-re, ami kicsit elrugaszkodott ahhoz képest, hogy az 543 ami erősebb, mint az 540 csak 35m-t kapott a powervr-től).

De a pwr elmondása szerint is nagyon erős arch. lesz ez, meg hát eddig szinte minden fordulót (generációt) a pwr nyert meg.. így valószínűleg ezt sem kell félteni, de nem lesz 10-szer erősebb (még elméletileg sem) mint az ipad2.

(Egyébként nem is kell, hogy olyan sokszor erősebb legyen, mert az sgx543mp2 így is nagyon erős.. több kulcs paraméterben is (pl.: gyakorlati pixel-fill-rate.. ez pl fontos a gui hardveres gyorsításához) jóval a konkurencia felett van.

(#7) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A MediaTek (ismertebb néven MTK) valami nagy dobásra készül ha már most az elsők között van.
Amúgy szerintem hamarosan követni fogja őket a többi lenézett kínai SoC gyártó is (TeleChips, Rockchip stb.).

(#9) Saccco

Nekünk ez csak jó lesz :D

[ Szerkesztve ]

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#8) Oppenheimer válasza cqr (#6) üzenetére

Oppenheimer
(őstag)

Köszönöm a terjedelmes választ :DDD

Delicious Mango is delicious

(#9) Saccco válasza tjb007 (#7) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont ezt akartam én is felhozni. :D

--------------------

"...mellett, mely „Rouge” korábban néven került bemutatásra"
Nem inkább: "...mellett, mely korábban „Rouge” néven került bemutatásra..."

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#10) kolosanyi válasza Saccco (#9) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is... :DD Kíváncsi leszek egyrészt majd ezeknek a teljesítményére, másrészt meg arra, hogy mennyivel tudnak alámenni a "nagyoknak" az árral.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#11) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Tegnap olvastam hogy egy k* erős cucc lesz a következő almákban, ha ez lesz az akkor hihetetlen párost fog alkotni a kezelhetőség, és a gyorsaság nem lesz ellenfél.

[ Szerkesztve ]

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

(#12) Dotcom válasza GALARDO (#11) üzenetére

Dotcom
(senior tag)

Miért eddig volt ellenfél? Pedig már kint vannak a kétmagos csodák. Hameg eddig sem volt, akkor minek bele ez?

Ez olyan, hogy ha visszaolvasunk mindig is az iphone volt a király, ami ugye sosem akad, aztán ahogy jönnek az újabb frissítések, jön a lelkendezés, hogy de jó, már nem akad, nem kockásterítőzik stb.,
Vagy pont ellenkezőleg:
[link]
3-as, 4-es hozzászólás.

az Alma az agyban csodákra képes...

(#13) GALARDO válasza Dotcom (#12) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Inkább egy kis kocka terítő mint befagyott laggos böngésző. ;) De mostanában nem is találkoztam a terítővel hogy így szóba került. :K Igazad van a jó optimalizációnak köszönhetően nincs ellenfél az iOS-nek, hiába a két mag ha nem tudják jól megoldani.A linkekre meg csak annyit hogy azóta kijött a 4.3.3 ami a 4.3.1 és a 4.3.2 javítása és tökéletesen működik. :K

[ Szerkesztve ]

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

(#14) Remusz911

Remusz911
(őstag)

akkor az ipad 3-on futni fog a crysis?

érdekes akkor az i4-ben lévő PoverVr 535-től ugye a marketing szerint kilenszer erősebb az ipad2-ben lévő gpu, ez meg attől több mint tizszer

tehát kábé százszor olyan erős ez a gpu mint az 3gs/i4-ben lévő??

100x??!! a másik hogy már a 535-ösre is igen szép gammák vannak

mod: most olvasom cqr hsz-ét, bizony a marketing és elméleti számok és a gyakorlati erő között azért nagy különbség lehet

[ Szerkesztve ]

SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD

(#15) Dotcom válasza GALARDO (#13) üzenetére

Dotcom
(senior tag)

Mindjárt gondoltam...:-D

Mit javítottak, hamár korábban is tökéletes volt? Ja, még tökéletesebb lett.:D

(#16) GALARDO válasza Dotcom (#15) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Figyelj oda kicsit, ne vakítson el ennyire a trollkodás. :U

Amúgy te mért mindig az Apple topicban trollkodsz, ez valami betegség nálatok?

[ Szerkesztve ]

(#17) Dotcom válasza GALARDO (#16) üzenetére

Dotcom
(senior tag)

Lehet túl sok neverman-t olvastam mostanában...

Feltetted újra a régi lemezt?

(#18) GALARDO válasza Dotcom (#17) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Csak utánad! ;) :P

(#19) Dotcom válasza GALARDO (#16) üzenetére

Dotcom
(senior tag)

"Amúgy te mért mindig az Apple topicban trollkodsz, ez valami betegség nálatok?"

egy android topic szétoffolása neverman és általad apple témákkal:
[link]

(#20) GALARDO válasza Dotcom (#19) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

És? Én nem tagadom 1 vagy 2 topicba voltam te viszont szinte az összesbe ez az igazi trollteljesítmény! Na de nem fogok személyeskedni, úgyhogy én itt befejeztem.

[ Szerkesztve ]

(#21) Remusz911 válasza Dotcom (#15) üzenetére

Remusz911
(őstag)

+1

hehe ez jó beszólás volt, erre már nem tudott mit mondani ;]

fel is kapta egy kicsit a vizet :D

elszólta magát... ;] :C

Inkább egy kis kocka terítő mint befagyott laggos böngésző. De mostanában nem is találkoztam a terítővel hogy így szóba került. Igazad van a jó optimalizációnak köszönhetően nincs ellenfél az iOS-nek, hiába a két mag ha nem tudják jól megoldani

egyébként itt az igazság ami tökéletes ellentéte amit állít, 2:42-től tessék nézni[link] messze laggosabb az iOS mint az Android, kokckás terítőt is inkább az i4-en látni igen durván, ráadásul érdemes figyelni mit mond, az gs2 közelébe sem ér netezési élményben, már az sgs1-el is meggyűlt a baja ilyen téren. De mutathatok olyat is ahol annyira leszerepel az apple hogy sírva fakadna(szóval inkább nem, de talán mégis és akkor megvilágosodna és abbahagyná a trollkodást)

[ Szerkesztve ]

SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD

(#30) daniel909

daniel909
(senior tag)

iphone fórumokra írják h mikrolaggol az i4. ha azt állítod nem, akkor hazudsz.
a 4.2 talán nem de a 4.3 egy katasztrófa. sőt a legfrissebben is sokszor elmaradnak a kezdőanimációk, sokszor van mikrolagg (főleg ha megy egy netrádió a háttérben például)
az SGS2 simán lenyomja az i4-et smoothságban, érzésben (tapasztalat)
és ne gyere azzal h 1 éves. kijött az új? nem. akkor ez van ezzel lehet összahasonlítani.

az apple kicsit elvesztette a lendületet úgyérzem. az iOS5 a bizobyíték minderre, ugyanis JB és android cuccokat pakoltak bele ami egyértelmű jele a "hova tovább" kategóriának....

asdaniel.blogspot.com *PopKoRn*

(#32) GALARDO válasza daniel909 (#30) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Bocsi de még egy droidhoz nincs erőm.Én a saját tapasztalatomat tudom és kész nem fog senki befolyásolni egy videóval.

(#36) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ehez a teljesítményhez gratula... :U

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#48) erdoke válasza cqr (#6) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A négyszeres felbontású kijelzőhöz kell is majd az az ~5-szörös kakaó, ha a játékok minőségének javítására is szeretnék további lehetőséget biztosítani.

[ Módosította: daa-raa ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#50) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mi lenne ha a hírtopicokat nem flame-elnétek szét?

Si vis pacem, para bellum.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.