Haha.
Kihúzható egérállvány...
Végül is hasznos kiegészítő. Sokszor az ember nem tudja hova tenni az egérkét.
CSS (Hun)Bloodkiller

Haha.
Kihúzható egérállvány...
Végül is hasznos kiegészítő. Sokszor az ember nem tudja hova tenni az egérkét.
CSS (Hun)Bloodkiller
Hát igen! Asztal hiányában, a notit ölbe véve az ember kénytelen ráfanyalodni a touchpad-re (tudom, tudom, Thinkpad-eseknek van pöckük), de ezzel a kiegészítővel már asztal nélkül is kvázi kényelmesen lehet notebook-ozni.
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Tök jó ötlet és hasznos is! 
Akkor minek van a tapipad? 
powerd by mango, no more droid
Az egérpad nem rossz ötlet, de a gitár, meg a dobok... lassan virtuális énekest is lehet venni?
"I see the diamonds, but you only see the rock"

én is pöcökegeres táborhoz tartozok, de az egeret még mindig jobban szeretem
úgyhogy erre beruházok sztem

Ügy van virtuális nö,virtuális kaja.
Kezdek félni

De csak ha wireless. 
kihúzható egérpad régóta vágyom már 1 iylenre de szerintem elég drágácska lesz így lehet marad a shufni tuning 
ráadásul elég pici is lett
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

kar, hogy eleg ratenni a kezed az egerre, maris borul az egesz geped jobbra, le a foldre.
sokáig én is ökörségnek tartottam az ilyen guitar hero-s kiegészítőket, mert aki ilyenen megtanul gitározni, az nem fog tudni rendes gitáron is játszani... viszont a dob már más tészta szerintem... aki azon megtanul, annak rendes dobon is könnyebben megy...
egyik ismerősöméknél jártam, akiknek volt konzolja+mindenféle kieg: 2gitár, dob, mikrofon
be is voltam kicsit nyomva, de rohadtul feelinges volt még nézni is, ahogy nyomják... sógorjelölt+egyik unokatesója gitáron, másik unokatesója meg dobon
nagyon kemény volt... jól küldték neki... ha több lett volna benne, szerintem mikrofont ragadok a repedtfazék hangommal és "leéneklek" 1-2 metallicát 
az egérpad meg nem rossz dolog, de szerintem nélkülözhető...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Huhhhh, foleg a dob szett fontos az altag embernek 
Ha mar dobol akkor doboljon normalis dobon, ne egy szamitogepvezerelt vackon, ami raadasul semmire sem hasonlit, nehogy dobra
Jo tudom fejhallgatoval a szomszed tovabb el, mint normal esetben ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.
látom előre a dobszerkó marketingjét:
armin van buu... bü... bu... öcsém, ezt ki sem tudom mondani. tehát nyom egy koncert szettet, és az egyik számban, valamelyik fahangú, számaiban éneklő kollegina, (lsd pl: armin onliy imagine...), mellé jön egy fakezű dobos haverja, pléééjbekk ütögetni egy ilyenen... és jól kivetítik, meg rákerül a dvd-re....
és máris sokan megveszik.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

A dobnak meg a gitárnak a fílingje lehet, hogy megvan, de a hangjának köze nincs egy gitárhoz vagy dobhoz, azt előre borítékolom
Virtuális énekes meg már régóta elérhető. Más kérdés, hogy csak japánul tud szegényke 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

kicsit elkéstél, a southpark egyik részében ez már megvolt.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

pont olyan hangja van, amilyet a hangszóró kierőltet magából.
az csak a gitár volt, nem? 
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

A Portable Lapdesk N315-öt hogyan kell rögzíteni, vagy csak rá/bele kell rakni a notit? Mivel hogy ne csússzon el, ha ráhelyezem. Színösszeállítás csak 1 féle lesz?
Én azért asztalon is el tudom még képzelni, nem csak amikor ölbe vesszük.
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

Annak ellenére, hogy van aki szídja a gitárt, higgyétek el még ennyi pénzért is szinte ajándék a két guitar hero-s hangszer', mert azok a műanyag gagyik, amiket hozzá adnak, nem feltétlenül vannak felkészülve egy erősebb ember játékára, aki a játék hevében kicsit erősebbet sóz a dobkészletre - és már vége is a játéknak... 
Borsos az ára a magyar pénztárcához képest - de legalább minőségi darab... 
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
Én a részemről egyik dologért sem adnák egy fityinget sem!
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid
nék. adnék... 

"A lefogási zaj csökkentése érdekében a cég gumiharangos megoldására épül."
Milyen lefogási zaj? A gombok nyomkodásánál milyen lefogási zaj keletkezhet? 
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

öööööö csekkk tísz förszt den wí szpík egejn
http://www.youtube.com/watch?v=KUzNcheoY6U