Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Notebookhűtő az Evercooltól, univertális táp a Thermaltake jóvoltából, és külső DVD-író a Teac-től.
Egy kis elírás. :B

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#2) sutszi

sutszi
(senior tag)

Ez a táp nagyon bejön....Az ára sem tűnik vészesnek. Sokkal többre számítottam.

(#3) Himym

Himym
(senior tag)

Ezek a hűtők, jó ha hoznak kb 3rom fokot. :(

Ez a külső DVD meg már elég rég óta van. Inkább oylat találjanak mint a Fujitsu csinált külső cserélhető vga-at. :K

(#4) dfdfdf válasza Himym (#3) üzenetére

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

30at is érhet a battle pad mínuszban láttam tapasztaltam 90es gpu 62 lett padon(más hasonló kialakítású paddal!
de ez író picike és könnyű és pofás ennél nagyobbak vannak .....
cserélhető vga? kihoztak egy pciXet fusi szabvány csatival most örülni kellene neki csak 1 2 laposhoz jó de te ügyi vagy :D

[ Szerkesztve ]

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#5) Himym válasza dfdfdf (#4) üzenetére

Himym
(senior tag)

Nekem oltári mind1 hogy kicsi-e vagy nagy e a dvd lejátszó van döglésig helyem. Köszi az elismerést. ;)

(#6) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Az első képen először azt hittem egy indukciós főzőlap van. :DDD Anyámé majdnem ilyen.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#7) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Univerzális töltők helyett érdekelnének nagykapacitású, külső univerzális aksik... laptophűtők helyett pl. egy kijelzőre helyezhető árnyékvető-napvédő napfényes, külső használat esetére.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#8) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Olyan régota kacsinhatok egy külső dvd irofelé,csakhát smucig vagyok és sajnálom a 3 szoros árat normál árhoz képes
:DDD

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#9) Tyberius válasza Alchemist (#7) üzenetére

Tyberius
(fanatikus tag)

"nagykapacitású, külső univerzális aksik..."

Fogsz egy akármilyen 12V-os aksit, rákötsz egy 230V-os invertert, arra rákötöd ezt az univerzális töltőt, és kész is! Árnyékolót meg pizzásdobozból (csakis a logós oldalával kifelé) és szigetelőszalagból (csakis a sárga-zöld csíkos változat) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10) XuChi

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Evercool hűtő veszett ronda. :D

(#11) Silentfrog válasza Tyberius (#9) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

:DDD

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#12) Narxis

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezek a notebook hűtők érnek valamit? Mert logouton olvastam teszteket, de ott nekem az "jött le", hogy semmit se...

No Antivirus

(#13) Integra

Integra
(Jómunkásember)

milyen az az univerTális táp?:)

(#14) XuChi válasza Narxis (#12) üzenetére

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Ami nekem van Thermaltake massive 23c amiben 20cm venti van az 20fokot javított a gépemen. Persze ugy hogy le kell venni a noti alsó takaró lemezét. Zárva nem sokat ér. Csak akkor ha leveszed az alját.

(#15) sutszi válasza XuChi (#14) üzenetére

sutszi
(senior tag)

Azért ez így ebben a formában kicsit félrevezető lehet...
Egyértelmű, hogy ha leveszed a takarólemezt, akkor hatékonyabb lesz mintha rajta lenne a takarólemez, de ez nem életszerű példa, hogy félig nyitott gépet használ valaki csak ezért.
Nekem zárt állapotban is 5-6 fokot hoz a HDD hőmérsékletén, pedig az a gép sarkában van és a szellőztetésből kevesebbet kap. Ez is pont elég ahhoz, hogy 39-41 fokon üzemeljen a nyári melegben. Ez azért a sokat számít. :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.