Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Ez aztán a Superclocked! Kemény 15MHz gpu órajel emelés. Grat. :W

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#2) Navaze

Navaze
(tag)

Na itt van végre az 1792mb-os csoda. Marha kíváncsi vagyok hol és milyen előnyökkel jár ez.

(............(o)...............(o)..............)

(#3) sNORh válasza Ricco_hun (#1) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

1792Mb DDR3 lol :DDD Mehet rá a HDTV ;]
Solten akkor tegyenekrá az IChill féle szörnyből.. ;]
adorjant XD .. Integrated DeamonTools HW edition.. :DDD

[ Szerkesztve ]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#4) Solten válasza Ricco_hun (#1) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Nem vallaltak be tobbet, meg a vegen megfone a kartya... :DDD

alba gu brath

(#5) adorjant válasza sNORh (#3) üzenetére

adorjant
(senior tag)

már majdnem mountolni lehet a gta4 image-t rá :D

(#6) old gray válasza Ricco_hun (#1) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Tényleg szánalmas. +15MHz +20$.... :W

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#7) rup1u5 válasza Navaze (#2) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Néhány napja nézegettem az 1792-est a weboldalukon.
Sokaknak egy bizonyos játék ugrik be erről a kártyáról de nem fogom leírni a címét, mert úgyis megteszik mások mingyá' vagy 5ször. :)
Minden esetre egy tesztre én is kiváncsi lennék abban a játékban, ezzel a 1792-es kártyával vs egy gtx 285.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#8) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Jó olvasgatni ezeket a híreket is, bár én túlzásnak tartom, hogy szinte ugyan abból 654 félét adnak ki.

És, hogy őszinte legyek szívesebben olvasnék már végre valamit arról a vasról, amivel az nv a dx11-es óceános techdemóját nyomja. Az jobban izgat, mint a sokadik gtx valami.

(#9) BR4D válasza old gray (#6) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor vegyetek simát. Ennyit sírni a 15 MHz miatt... Mintha más gyártó nem csinált volna ilyet! Húzzatok rajta 200 MHz-t gyári hűtéssel akkor, ha ennyire nem elég a 15 MHz.

rup1u5: Csak nem GTA IV? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10) Ricco_hun válasza rup1u5 (#7) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Ez a szomorú, hogy akár milyen vicces is ennyi memória egy videókártyára, van nekünk az a bizonyos játék, ami szabályosan megzabálja a vram-ot. :(((

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#11) CYX

CYX
(fanatikus tag)

Nem tudom ki hogyan van vele, de valahogy erőltetettnek találom mind a ~1700 Mb ramot mind "superoverclocked" jelzőt. :W

Az alap verzió király, de a többi... :(

De ha el tudja adni, akkor hajrá! Ráfér egy kicsi pozitív mérleg az nV-re.

(#12) rocket válasza antikomcsi (#8) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Az a vas a GTX280, es nem azert mutogatjak azzal mert DX11 tamogatasu lenne ;)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#13) rup1u5 válasza antikomcsi (#8) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

....rocket leírta a lényeget.
az valami compute shader-es cucc de ebben a témában nem vagyok jártas.

Én az nv dx11-es kártyájának megjelenéséről szeretnék már olvasni! :)

[ Szerkesztve ]

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#14) antikomcsi válasza rup1u5 (#13) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Érted Te, hogy, hogy értem! ;]

Max beleírhattam volna, hogy a natív dx11-es vaskra vagyunk kiváncsiak, amivel az ilyen techdemokat nyomják.

Bár az igaz, én azt nem néztem min futtatják, gondoltam úgyse tudom meg, mert olyan titokzatos mostanság az nv. ;]

szerk: A szerkesztésed előttiére ment. :B

[ Szerkesztve ]

(#15) old gray válasza BR4D (#9) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Ez már a vevők hülyítése kategória.

A véleményemet meg akkor is leírom ha neked ez "sírás".

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#16) Psych0 válasza antikomcsi (#14) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

szerintem csak emulálják a dx11 et.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#17) Navaze válasza rup1u5 (#7) üzenetére

Navaze
(tag)

Igen erősen koncentrálok a dologra én is. Például, más gyártó miért nem vállalta be az első körben?A GTX285-ös pozícióját féltik vagy a dolog nem jár előnyös plusszal?
De ha nem ér semmit mi kerül benne 300 dolcsiba?Az lesz a vége hogy, nem lehet majd kapni.AZ TUTI :W

(............(o)...............(o)..............)

(#18) Abu85 válasza Psych0 (#16) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

DX10 és DX10.1-es rendszerek is tudják futtatni a CS programokat. Persze van némi megkötés főleg a DX10 rendszerek esetén, de annyira nem vészes.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#19) Jóember

Jóember
(újonc)

A "Superclocked" azt jelenti, hogy a "hagyományosnál" gyorsabb, de az "overclockednél" lassabb? :)) :P
Egyébként csak nekem új a kifejezés, vagy már máshol is használta (más) gyártó? :F

Jobban működik, ha bedugod a konnektorba. (Sattinger törvénye)

(#20) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

250$
ez mennyi lesz magyarhonban?

(#21) gyiku válasza zoo8800 (#20) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

250eur.

(#22) zoo8800 válasza gyiku (#21) üzenetére

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:W
a tuning verzió elég vicces

[ Szerkesztve ]

(#23) Ricco_hun válasza zoo8800 (#20) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

70-75k HUF.

(#24) littlelion21 válasza Ricco_hun (#1) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Majd lesz majd Super Superclocked (lásd enyém), +15Mhz, +30 dodó...

(#25) Psych0 válasza littlelion21 (#24) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

utána meg uberclocked...

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#26) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ekkora overclockot még egy utolsó faluvégi júzer is el tud érni... hát ez super :))

lehet h paranoiás vagyok, de eszembe jutott egy jó marketing-trükk: a lélektani árengedmény... amikor pl 150ft egy üveg sör, aztán fölé írják, hogy 200ft és ezt áthúzzák, aztán "nesze neked árengedmény" :) lehet h vidkariknál is csinálnak ilyet: belövik mondjuk a refkártyák órajeleit 650/2300mhz-re és az első kártyákat kinyomják 630/2250mhz-en... aztán jön később minden gyártótól a kőkemény superclocked kártya azon a frekin, ami alapnak készült :)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#27) BR4D válasza old gray (#15) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem pont rád értettem, csak nem kell leírni 100x ugyanazt. Amúgy nem tudom, hogy egy gyárilag tuningolt videókártyának, amin még csak 15 MHz-t is emeltek, mi legyen a neve? EVGA GTX 275 enyhén tuningolt verzsön?? Mert valaki azon akadt fent, hogy "na ez aztán a Superclocked".
De hogy ON is legyek...
Ha nekem most videókártyát kéne vennem, GTX 275-öt vennék. Ez a kártya nem átnevezés, szerintem ez tényleg nagyon jó, mind árilag (milyen hülye szó), mind teljesítményileg. Zotac GTX 275 AMP! Techpowerup tesztben GTX 285 szintjén volt kb... Szerintem nagyon megéri. Ha nem GTX 285-öm lenne, tuti, hogy a Zotac csodáját venném meg. :)

gyiku: Ez tetszett :DDD

[ Szerkesztve ]

(#28) Keldor papa válasza mephi666 (#26) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezért Superclocked.

(#29) P00By válasza Keldor papa (#28) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nincsen (még) FTW! :(
:D

(#30) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

Nyomatják a marketinget keményen ezek is :DDD

(#31) Solten válasza sNORh (#3) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

:K :D

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#32) P.e.t.ya.

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Mennyi 275...nyomatják rendesen.

(#33) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Akármennyit is húztak rajta, nekem megfelelne :)
Én szeressem az EVGA karikat, inkább ez mint a híres MSI tuningolt lomjai...

.::www.megadanceradio.hu::.

(#34) zed1983

zed1983
(őstag)

Háromféle kártya, de a hűtést egyiken sem cserélték :U

[ Szerkesztve ]

(#35) schwartz válasza zed1983 (#34) üzenetére

schwartz
(őstag)

Valami gond van a hutessel? Nyugi, ez nem "kilincsalu"... Olyat a vorosok raknak a kartyakra... ;] :D

[ Szerkesztve ]

Fuck yourself Jay Wilson

(#36) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én csak azt nem értem hogy miért nem csináltak egy negyediket dupla rammal, és emelt órajellel.(GTA 4 -is elmenjen :DDD )

Milyennapvan?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.