Az ötlet maga nem rossz, és az 50 dodó sem sok érte. De ha már telhetetlenek vagyunk: Van feketében is? 
By(e) Tothbe

Az ötlet maga nem rossz, és az 50 dodó sem sok érte. De ha már telhetetlenek vagyunk: Van feketében is? 
By(e) Tothbe

Nem rossz végül is, valaki biztos értékeli majd, nekem nem lenne rá szükségem az tuti 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
+1 

Ötletes. 
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Nagyszerű, ötletes megoldás! 
Üdv: Zoli
50$?
A legértelmesebb része, a hotswap azt meg tudja a házam.(ami meg 100 dodó...)
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?

Van fekete is. Szerintem is jó dolog, kérdés hogy itthon mennyiért fogják vesztegetni. 
http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...
Ne aggódj, ez is kilógott volna egy kicsit 
milyen kuckó volt ez? valami pici maxdata?
True Success is Blonde
Nem, mert ez a cucc nincs 14cm mély. (136,4mm) 
Fogalmam sincs. Bontóba vettem 500 Ft-ért. ez volt az egyetlen ATX tápos mATX házikó, amit találtam, ráadásul kivehető alaplapitálcája van.
Ippeghogy befért... 
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Nekem tetszik, és ötletes, de magyar piacra ez drága. Nekem a házam új ára nem volt ennyi, egyetlen kiegészítőért sem adok ki ennyit.
TESCO-Zsömle: ez aztán a zsufoltság 
[ Szerkesztve ]
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Igen, szerintem is. Ide nagyon drága... Sajnos.
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Az se semmi zsúfoltság! 
Jó ötlet, én is szívesen beneveznék egyre, ha olcsóbb lenne, s a notis dvd, esetleg blu-ray meghajtókat jó áron meg lehetne kapni ugye...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Ezek szerint havi 1 millió NEC USB3 chip nem volt elég 
Erre azért nem gondoltam.
A SilverStone cuccnál szerintem nem az ára, hanem inkább az az érdekes, hogy lehet-e majd itthon is kapni.
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

Nem hiszem el, hogy senkit nem zavart ezen a képeden az üléspozíciód!
Azt ne mondd, hogy így, ebben a testtartásban kényelmes volt órákat ülni a gép előtt! Soha nem tudtam úgy játszani, vagy dolgozni, hogy görnyedt a hátam és ennyire lefele kell néznem a monitorra. A kezeid lefelé lógó és térdre könyöklő tartása pedig szintén azt sugallja, hogy ez így minden volt csak kényelmes nem. 
A gép beszuszakolása egy dolog - és grat is hozzá -, de azért az sem utolsó szempont, hogy Te hogyan helyezkedsz el. Mert nem Te vagy a gépért ugyebár... 
Ne vedd be-, vagy leszólásnak, csak egyszerűen meg vagyok döbbenve a látottakon.
[ Szerkesztve ]
Windows - buta tömegtermék, OSX - agyondesignolt sznob, Linux - kocka "lego"-rendszer. Nagy általánosságban, akkor melyik a jobb OS? ;)
Az ott a gép elött nem én vagyok, a kép pedig nem otthon készült, hanem a kArton galériában. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Tehát szerintük megveszem ezt, veszek bele egy apró hdd-t meg egy apró odd-t és cserébe a vinyót a saját gépemen kívül csak ott fogom tudni használni ahol szintén van egy ilyen rack. Azért "némileg" pénztárcakímélőbb megoldás ha veszek egy normál méretű odd-t ennek a csodának a helyére plusz egy usb-s hordozható notivinyót. Usb meg szokott lenni elég a régebbi gépeken is, és nem csak otthon tudom használni.
Inkább tegyenek pár 3.0-ás usb-t meg firewire csatlakozót egy normál méretű odd-re. 
Rest in Peace Adam MCA Yauch :(((((((((
(#20) TESCO-Zsömle válasza Sebaj Fóbiás (#19) üzenetére
Ha láttál már belülról normál mérető ODD-t, tudhatod, hogy nemigazán fér...
(#21) Sebaj Fóbiás válasza TESCO-Zsömle (#20) üzenetére

Azt próbáltam leírni, hogy ez a hardver szerintem hülyeség.
A vigyoros mondatom a végén szerintem egyértelmű túlzás, mellesleg amit én láttam szétszedve (odd-t) abba befért volna pár csatlakozó.
[ Szerkesztve ]
Rest in Peace Adam MCA Yauch :(((((((((

szerintem pedig egy letöltös médialejátszós kis htpc-nél, aminek pl. egy látható 5,25" helye van meg esetleg egy rejtett egy 2,5" vinyónak, ez pont jó.
A láthatóba betolod az optikát meg az ssd-t a boot-hoz és a másik vinyón meg tárolsz.
ezzel helyet is nyertél és sebességet is. És a külső usb azért erősen sebességkorlátos, hogy ezzel konkurálhasson.
Sőt, ha az ssd-t teszed belülre, a hdd-t pedig ebbe, akkor még viheted is a vinyót a többi géphez. És nem kell hozzá feltétlenül ugyanilyen adapter, rengeteg kis külső adaptert is lehet kapni, de egy rack segítségével a két gép közti transzfer sebessége is nagyon megnőhet és a másolás sem lesz usb sebesség, hanem sokkal gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe