Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) tothbe

tothbe
(PH! addikt)

Az ötlet maga nem rossz, és az 50 dodó sem sok érte. De ha már telhetetlenek vagyunk: Van feketében is? :D

By(e) Tothbe

(#2) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Nem rossz végül is, valaki biztos értékeli majd, nekem nem lenne rá szükségem az tuti :)

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#3) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ötletes! :)

(#4) veector válasza Sicilian (#2) üzenetére

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

+1 :K

(#5) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Ötletes. :K

[ Szerkesztve ]

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#6) zola0601

zola0601
(kvázi-tag)

Nagyszerű, ötletes megoldás! :C

Üdv: Zoli

(#7) DV

DV
(senior tag)

Okos.

(#8) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

50$?
A legértelmesebb része, a hotswap azt meg tudja a házam.(ami meg 100 dodó...)

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#9) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mit nem adtam volna egy ilyenért, mikor még ebben a házban laktam.

Nagyítás

Az ODD azért lóg ki, mert a táp elött csak 15cm hely van.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#10) Pista0001 válasza tothbe (#1) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

Van fekete is. Szerintem is jó dolog, kérdés hogy itthon mennyiért fogják vesztegetni. :U

http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...

(#11) Ste válasza TESCO-Zsömle (#9) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne aggódj, ez is kilógott volna egy kicsit :)

milyen kuckó volt ez? valami pici maxdata?

True Success is Blonde

(#12) TESCO-Zsömle válasza Ste (#11) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, mert ez a cucc nincs 14cm mély. (136,4mm) ;)

Fogalmam sincs. Bontóba vettem 500 Ft-ért. ez volt az egyetlen ATX tápos mATX házikó, amit találtam, ráadásul kivehető alaplapitálcája van.

Ippeghogy befért... :P

Nagyítás

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#13) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem tetszik, és ötletes, de magyar piacra ez drága. Nekem a házam új ára nem volt ennyi, egyetlen kiegészítőért sem adok ki ennyit.

TESCO-Zsömle: ez aztán a zsufoltság :DDD

[ Szerkesztve ]

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#14) atike válasza bartucc (#13) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, szerintem is. Ide nagyon drága... Sajnos.

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#15) Móci válasza TESCO-Zsömle (#9) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az se semmi zsúfoltság! :D

Jó ötlet, én is szívesen beneveznék egyre, ha olcsóbb lenne, s a notis dvd, esetleg blu-ray meghajtókat jó áron meg lehetne kapni ugye...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#16) GrotESC

GrotESC
(tag)

Ezek szerint havi 1 millió NEC USB3 chip nem volt elég :Y
Erre azért nem gondoltam.
A SilverStone cuccnál szerintem nem az ára, hanem inkább az az érdekes, hogy lehet-e majd itthon is kapni.

Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

(#17) ElEvEn11 válasza TESCO-Zsömle (#9) üzenetére

ElEvEn11
(tag)

Nem hiszem el, hogy senkit nem zavart ezen a képeden az üléspozíciód! :( Azt ne mondd, hogy így, ebben a testtartásban kényelmes volt órákat ülni a gép előtt! Soha nem tudtam úgy játszani, vagy dolgozni, hogy görnyedt a hátam és ennyire lefele kell néznem a monitorra. A kezeid lefelé lógó és térdre könyöklő tartása pedig szintén azt sugallja, hogy ez így minden volt csak kényelmes nem. :(
A gép beszuszakolása egy dolog - és grat is hozzá -, de azért az sem utolsó szempont, hogy Te hogyan helyezkedsz el. Mert nem Te vagy a gépért ugyebár... :U
Ne vedd be-, vagy leszólásnak, csak egyszerűen meg vagyok döbbenve a látottakon.

[ Szerkesztve ]

Windows - buta tömegtermék, OSX - agyondesignolt sznob, Linux - kocka "lego"-rendszer. Nagy általánosságban, akkor melyik a jobb OS? ;)

(#18) TESCO-Zsömle válasza ElEvEn11 (#17) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az ott a gép elött nem én vagyok, a kép pedig nem otthon készült, hanem a kArton galériában. ;)

(#19) Sebaj Fóbiás

Sebaj Fóbiás
(kvázi-tag)

Tehát szerintük megveszem ezt, veszek bele egy apró hdd-t meg egy apró odd-t és cserébe a vinyót a saját gépemen kívül csak ott fogom tudni használni ahol szintén van egy ilyen rack. Azért "némileg" pénztárcakímélőbb megoldás ha veszek egy normál méretű odd-t ennek a csodának a helyére plusz egy usb-s hordozható notivinyót. Usb meg szokott lenni elég a régebbi gépeken is, és nem csak otthon tudom használni.

Inkább tegyenek pár 3.0-ás usb-t meg firewire csatlakozót egy normál méretű odd-re. :)

Rest in Peace Adam MCA Yauch :(((((((((

(#20) TESCO-Zsömle válasza Sebaj Fóbiás (#19) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha láttál már belülról normál mérető ODD-t, tudhatod, hogy nemigazán fér...

(#21) Sebaj Fóbiás válasza TESCO-Zsömle (#20) üzenetére

Sebaj Fóbiás
(kvázi-tag)

Azt próbáltam leírni, hogy ez a hardver szerintem hülyeség.
A vigyoros mondatom a végén szerintem egyértelmű túlzás, mellesleg amit én láttam szétszedve (odd-t) abba befért volna pár csatlakozó.

[ Szerkesztve ]

Rest in Peace Adam MCA Yauch :(((((((((

(#22) tothbe válasza Sebaj Fóbiás (#21) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

szerintem pedig egy letöltös médialejátszós kis htpc-nél, aminek pl. egy látható 5,25" helye van meg esetleg egy rejtett egy 2,5" vinyónak, ez pont jó.
A láthatóba betolod az optikát meg az ssd-t a boot-hoz és a másik vinyón meg tárolsz.
ezzel helyet is nyertél és sebességet is. És a külső usb azért erősen sebességkorlátos, hogy ezzel konkurálhasson.
Sőt, ha az ssd-t teszed belülre, a hdd-t pedig ebbe, akkor még viheted is a vinyót a többi géphez. És nem kell hozzá feltétlenül ugyanilyen adapter, rengeteg kis külső adaptert is lehet kapni, de egy rack segítségével a két gép közti transzfer sebessége is nagyon megnőhet és a másolás sem lesz usb sebesség, hanem sokkal gyorsabb.

[ Szerkesztve ]

By(e) Tothbe

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.