Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Jó van, a Geil úgy látom nem sz@rr@l gurigázik most sem.
De miért háromfejű? Nem úgy van a ddr3-as memókom, hogy 2db 1 fejű sárkány van rajta mely kifelé néz a szélek felé?

Barthezz2: Szerintem igazad van. Csak én nem bírtam ezt elsőre felfogni... :DDD

[ Szerkesztve ]

CSS (Hun)Bloodkiller

(#2) Barthezz2 válasza Geönczy (#1) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem azért 3, mert 3x1/3x2-es KIT-ek.

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#3) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért a PCB nem gyenge :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#4) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pofás ramok, nekem tetszenek. Ahogy elnézem van köztük pár jóféle kit...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#5) -Zeratul-

-Zeratul-
(őstag)

valakinek elgurult a gyógyszere, 30 kit... :)

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#6) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

"a memóriákat 24 órán keresztül 100 Celsius-fokos hőmérsékletnek és megemelt feszültségnek teszik ki" :DDD Ez aztána a tesztelés! (mire kijut a gyárból már félig halott! ;] )

Amúgy jófélének néznek ki.

[ Szerkesztve ]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#7) DRB

DRB
(fanatikus tag)

"...és megemelt feszültségnek teszik ki, biztosítva, hogy csak a hibátlan példányok kerüljenek forgalomba."

Szerintem a feszültség emelés pont a gyengébb példányok teszten való átcsúszását segíti, lehet, hogy 1,65 volton hibázna, de mondjuk 1,8-on meg nem. Inkább a frekvenciát kéne emelni alap feszen. (szerintem)

Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

(#8) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez ám a dömping :) Van miből válogatni, az egyszer szent.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#9) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

nemtudom, nekem sose tetszettek ezek a BD ramok, mert nincs rajtuk borda, ez nem csökkentik az élettartamukat ? :F

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#10) Thulcandra válasza Quan-Chi (#9) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

Ha nem tuningolod "brutálisan" akkor miért csökkenne az élettartama borda nélkül? Normális chipekre nem kell borda alapból.

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#11) Chaser válasza Quan-Chi (#9) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem ddr2-es van, 960@cl5-ön se melegek.
Ez a griffmaradas motívum elég gyenge :U Ezekről már volt hír pár hete nem? :F

New world...old thinking...IBM T60;)

(#12) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak az áruk lemenne már

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#13) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

DDR3-1066 :F

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#14) Quan-Chi válasza PH-User (#13) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

1066ról indul , de ez így volt mindig is a DDR2 is 400 körül indult ott ahol az alap DDR1 végződött, és a DDR3 is onnan indul ahol a DDR2 végződött :K

nekem BallistiX ramom van, 800as nincs húzva de 1000fokos a borda egy jó játék után :K

(#15) Arena87

Arena87
(fanatikus tag)

Egy ilyen szettet elfogadnék ;]

[ Szerkesztve ]

東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires

(#16) Robi BALBOA válasza Quan-Chi (#14) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Az én ramom 1200-on 2,05v mellett játék közben/után csak langyos, a BallistiX ennyire nyomja a hőt, mi van ha jól megtuningolod?

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#17) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Na szép kis választék.Azért a Geil a mérsékelt árú ramoknál mindig jó alternatívákat kínált.

(#18) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Huhh ott a vege fele egesz ertelmes szamokat latni.
Igaz a jelenlegit sem tudom mire kihasznalni, de azert joovoona :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#19) Quan-Chi válasza Robi BALBOA (#16) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

nemtudom, de ez 800mhz-en 2.2Voltot kér és lángol ... de érdekes mert 1200mhz-en is simán működik ugyan ezen a feszen ! pont ez a széria volt az amiből a 800-as és az 1066-os közt nem volt különbség ... érdekes példány :K

(#20) proci985 válasza Robi BALBOA (#6) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, az elsőre nekem is fura volt, de gyakorlatban a dd2esek közül a DBT és nemDBT modulok kb ugyanúgy mennek.

a ddr2esek egyébként ár/értékben nagyon jók voltak.

más: jó ez a sokféleség, nem az van, mint a 2x2es kiteknél az elején, hogy volt 5darab kit amit kapni is lehetett itthon... amiből egy a gyakorlatban nem volt, kettő túlárazva, egy meg nem kitben árulva (az ötödik volt a rev: c05ös Geil 4g 800cl5).

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#21) MaSzKa

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

nekem volt geil black dragon 2x1gb ddr2 800-as 4-4-4-12
hát nem estem hanyatt próbáltam geil evo 2x1gb ddr2 800-as 4-4-4-12
tuningolni alig lehetett őket

ugyanabban az árban volt a-data vitesta extreme edition 2x1gb ddr2 800-as 4-4-4-12
ehhez képest sehol nem volt a geil
Micron D9-et gyári feszültségen is szépen lehetett tuningolni
a-data minden szempontból jobb volt

(#22) Robi BALBOA válasza Quan-Chi (#19) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

800-on is 2,2v-ot kér :Y az 1200 az már oké, gondolom akkor már ennyin is használod :U ?!
Nekem a ram gári spec szerint 1,8-19v-ot kér 1100mhz 5-5-5-15-höz

(#23) Chaser válasza MaSzKa (#21) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Cl4-es BD-től nem is kell csodát várni, azért vettem cl5-öset.
1ébként nagyon érdekes ez a DBT, mert az első kitemből az egyik modul full döglött volt, gép el se indult ha benn volt, DBT persze rajta virított. Tegyem hozzá nekem 2x2GB van és azok mennek 1.9V-on 960-at.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#24) Quan-Chi válasza Robi BALBOA (#22) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

800-on használom ... lényegtelen a teljesítménye , van egy Bios-ba mentett OC profilom ha játszok azt betöltöm, akkor az E6600-ból azonnal E6850-et csinál a lap és 1200on megy a RAM akkor jó, de MSN meg nethez nem igazán szükséges :K

(#25) marcee

marcee
(PH! addikt)

4GB-os modul meg nincs közte, ehhh!

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.