Na ez a bordázott izé egész jól néz ki a logóval. 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
(#1) Mr.Csizmás
Na ez a bordázott izé egész jól néz ki a logóval. 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
1333 cl9? 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Ez a Team Group milyen gyártó? Lehet hogy tudatlan vagyok, de nem dereng semmi.
A
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
A vállalat frissen bejelentett Elite szériás termékei alacsony feszültségen üzemelnek. az üzemfeszültség mindkét típus esetében 1,5 V lesz
??? Alapfeszültség a DDR3-nál nem?
[ Szerkesztve ]
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
A csomagoláson rajta van hogy:'Windows Vista Ready'.
Egy RAM mitől Vista Ready?
Max. csak a mennyisége szabja meg.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Legalább nem világít. 
vottokar: DDR2-ben az egyik csúcs volt.
szent habakukk
1333@CL9 -> "elsősorban a tuningosokat veszi célba"
Tuningfeladat:Szorítsd le CL 5-re.
Csak azért ennyi hogy nehezebb legyen a dolga a vérbeli tuningosoknak. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Valahogy el kellett érni azt a másfél vótot...
csak nemvágom mi értelme van annak a -0,15v-nak ilyen időzitések árán.... 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Nagy bukás ez a Core i7-nek.
Ha az ember kiad min 100K-t egy i7-re, min 60K-t egy alaplapra biztos azért teszi, hogy utána bőszen vehesse az 1333@CL9-es tri-channel őstuning RAM-okat 
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
Aki megteheti...
De azok szvsz kevesen vannak közöttünk. 
Remélem ezek is olyan jól mennek mint a ddr2-es tesók. Mert, ha váltok akkor maradnék a Team-nél 
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"
De lehet, hogy mennek 1600-1700MHz-et ami kifejezettem jó egy 1333-ramtól. Nem cl9-ben
Amúgy meg az 1333MHz ramok nagy hányada cl9-es és elég kevés ennél kisebb.
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"
Milyen 100k i7-re?
70-75k a 920, nem mindegy!
Hát a tuningolók szerintem jobban örültek volna valami 2000 Mhz CL7-es kitnek. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jóvanna, de a lényeg akkor is az, hogy pont ezekhez a piszok drága procikhoz és alaplapokra ilyen kegyetlen gagyi RAM-okat lehet csak kapni...
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
Vehetsz CL7 OCZ Balde-et vagy Corsair Dominator GT-t is 150k-ért. 
Innen legalább van hova tuningolni. Onnan hova tudnának már mozdulni? Lehet, hogy megy 2000 CL7-et csak neked kell beállítani 
2200 CL8 pl szép feladat lenne. 
Egy 1333 CL9-től milyen tuningos eredményre lehet számítani? 
[ Szerkesztve ]
Szó szerint: megveszed, és tényleg tuningolni kell.
winfier
persze, lehet, hogy mennek annyit, sőt. Csak mókás volt az órajel-időzítés mellé odaírva, hogy "tuningosoknak" ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Vér Istvánnak az kell, messze még a Win7 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Mennyi mindenre rábiggyesztik ezt, amihez semmi köze... Miért pont a RAM-ot hagynák ki? 
Egyébként nem vágom annyira a DDR3-mat, de mi ezzel a gond? Ha jól tudom, a jelenleg piacon lévő gyors (mondjuk 1600-1700 MHz körüli/fölötti) DDR3 RAM-ok többsége nem is megy ennyit egy i7 mellett, mert ezt a tempót csak jóval 1,65 V fölött tudják. Ha tévedek, nyugodtan javítsatok ki.
[ Szerkesztve ]

1333 cl9, ez lenne a tuningosok álma? hmm

Jah, és azokat tipikusan ki is tudja hajtani a memória vezérlője az i7-nek.... 2V alatt be sem indulnak ![;]](/dl/s/v1.gif)

hmm jó név: Csapat Csoport 
Abor-Asör-Apálinka => Asus | AMD | Ati - az utóbbi 2 már egy, de a sör nem válik pálinkává ilyen könnyedén :)

Na így viszont már tényleg elég ratyinak tűnik ez a Team Group cucc.
Na persze azt tegyük hozzá, hogy feltételezhetően jóval olcsóbb lesz az általad linkelteknél. De gondoljunk csak bele, milyen unalmas lehet megvenni a 2000 MHz-es RAM-okat és unott pofával betenni őket a gépbe, belőni a BIOS-ban a gyári értékeket, és már megy is 2000 MHz-en... semmi izgalom. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azért nem ilyen egyszerű a helyzet. Nekem is 2000-es ramjaim vannak, és meg kellett vele izzadnom míg belőttem őket. Komolyabb procituningnál meg nem is lehet csak 1800-on járatni őket pl Vantage alatt.
[ Szerkesztve ]

43-ért vettem 3x2 Cl7 OCZ Platinumot 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Mit kell rajtuk beállítani az órajelen, időzítésen és a feszültségen kívül? Azért kérdezem, mert nem tudom, DDR3-mal nincs semmi tapasztalatom.
Viszont az elég szemét húzás lenne bármely cégtől is, ha az lenne a "normális eljárás", hogy meg kelljen izzadni azért, hogy a RAM-ok a rájuk írt órajelet és időzítést teljesíteni tudják.
Nem lehetséges, hogy ez az AMD 790 chipset sajátossága?
(#30) X@b3e: Azt nem írod, hány MHz-est, és azt hány volton tudják. 
[ Szerkesztve ]
Igen, de az 1600-as kit. Én meg 45-ért fogok 3x2 gb CL9 2000 Mhz OCZ Blade-et venni 
Amúgy mi a vége a ramoknak?
Recon: Hidak feszültségeit kellett hozzá beállítani + ha a procit magas fsb-n járatom akkor a procinak még kell egy kis plussz feszt adni a 2000-es ramok miatt. Ez így most egyszerűnek tűnik, de mire kisakkozza az ember és lelevelezi a support-tal az eltart egy darabig.
Konfigjában oda van írva, hogy 1600-asok. i7-hez pedig csak 1,65 voltos kitek vannak
[ Szerkesztve ]

Akkor miért írtad, hogy 150k? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem tudom a végét, még csak ismerkedünk, sok az új alkatrész a gépben, első körben a cpu és vga végét keresem meg, utána jöhet a ram.
Most nézem, ezeknek lefeleződött 1 hónap alatt az ára a nagykerekben? 
[ Szerkesztve ]
OCZ Blade 2000 Mhz CL7 150k
OCZ Blade 2000 Mhz CL9 45k
Ennyivel nem lehet jobb.
Milyennapvan?
3D Mark csúcshoz jó csak, egyébként valóban felesleges.
Nem tévedsz,a Core i7 nem szereti az 1,5V feletti ármot. 
[ Szerkesztve ]

hiába a ddr3 , oda platform is kell ami kihasználja...
az Everest bench-ben milyen értékeket produkál.. ?
Akkor vegye meg az aki 3DMarkot játszik ![;]](/dl/s/v1.gif)
Milyennapvan?
Arra gondolsz, hogy Core i7 mellett ütősebb a DDR3? Mert ez egyértelmű.
Én csak azt mondom, hogy az időzítéseknek nagy jelentősége van pl. 3D Mark alatt. Máshol én nem venném hasznát.
Bár valaki azt mondja, hogy ő FPS game alatt megérzi a jobb időztítést. 

Ezek kicsit elvannak tévedve, vagy nagyon jó chipek lapulnak a bordák alatt és 1333CL9-re vannak hitelesítve, de már simán vannak 2000MHz-es kitek is szal ezt nem nevezném tuningos szériának.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

igen arra.... egy korábbi gondolat máshonna, lehet hogy olvastad.. :[link]
hát nem tudom mennyit produkál az FPS nagysága az idözitésböl,,, mindenesetre nagy jelentösége nem lehet..... de minimális, érezhetö javulás lehetséges, játéktól és annak alkalmazásától függ a dolog...
a 3dmark-ban meg nemhinném hogy "nagy" jelentösége lenne... inkább talán "kicsi"..
de ezzel kapcsolatban nem rendelkezem megfelelö tapasztalattal....
Ezek tiszta stock ramok. Igen magas időzítések, Mushkinéknál az 1600as 6-7-6-18on megy. Da ha jó áron adják, és nagy a tuningpotenciál, sikeres lehet.

Minden csak a termék árától függ. Ha nem kérnek érte sokat, akkor jó alternatíva lehet.
Az akasztott embert még az ág is húzza
Igen olvastam már 
3D-ben hogy kicsi a jelentősége vagy sem? Aki 3D Mark-ozik az szerintem nagy jelentőséget tulajdonít neki. Pl érezhetően megugranak az eredmények 1800 CL9-hez képest egy 1800 CL8-cal. Egy jó időzítéssel lehet kitaposni a rendszerből a maximumot.
[ Szerkesztve ]

az i7-nél meg a magas Uncore-al lehet kipréselni a "maximum"-ot...
Core i7 trükköket még nem ismerem, bár hamarosan csatlakozom a klubbhoz 

akkor majd te is kitapasztalod amit irtam...
tényleg érdekes..... be tudod állitani úgy is hogy magas RAMórajel és alacsony idözités , alacsony Uncore-al , meg úgy is hogy alacsony Ramórajel , magas idözités, de magasabb Uncore , és gyorsabb lessz a gép az elvileg "gyengébb" beállitáson..

Az i7 cpu nem szereti, de nagyon sok i7 triple szett 1,65V, azok szeretik 
(#36) tome.jr A 3D nem igazán profitál a szűkebb időzítésekből, az az ár meg attól lehet max, hogy az egyik beragadt készlet, a másik pedig újabb, árcsökkenés utáni érkezés. Más nagykerekben is van még 70+fáért 1600-as ram.