Ha eljön az ideje és váltásra szorulok tuti Geil-t pakolok az uj gépembe is, méghozzá ilyeneket!
És még jól is néznek ki! 
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta
Ha eljön az ideje és váltásra szorulok tuti Geil-t pakolok az uj gépembe is, méghozzá ilyeneket!
És még jól is néznek ki! 
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta

De minek egy kazal ddr3?
Ha eljutunk valaha az asztaliba szánt ddr5 ig ott 3Ghz és 6Ghz között lesz vagy 300 féle....csak , hogy könnyebb legyen ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.

De minek egy kazal ddr3?
Tán mer' a Core i7 csak aztat kezeli.

Számomra már megint megfoghatatlan az "élettartam garancia". Ez pontosan mit takar?
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
ha jól tudom azt hogy amíg gyártásban van az adott termék. ergo már ddr1-et ha visszaviszel élettartam garral akkor sem nagyon fognak veled semmit sem kezdeni
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Élettartam-garancia addig él, amíg az adott terméket a cég gyártja/gyártatja, ehhez jön még egy megszabott időtartam (pár év, de változó), amíg előreláthatólag tud/akar pótalkatrészt/cserét biztosítani.
Different songs for different moods.

Köszönöm. De mennyi az a plusz idő. Ugyanis ha kiderül nem életképes és 2 hónapos volt csak az életciklusa, akkor az ráb@szás. - Ha nincs valamennyi plusz idő.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
Ez egy jó kérdés, gyártója válogatja. Egyesek 2, míg mások 5 vagy akár 10 évet is bevállalnak, ez nincs kőbe vésve.

OK. De ennél a memóriánál mennyi? És a másiknál mennyi? 
Szerintem ha ezt nem írják rá a termékre, akkor ez csak marketinges duma. Később bármi belemagyarázható. 

Gondolom mindenki rohan új alaplapot meg új i7 procit venni Mo-on, hogy karácsonyra már mehessen a csodamasina aranyáron mérve 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Háde ennyi? 
.::www.megadanceradio.hu::.

Faszák ezek a Geil DDR3-ak. Ha zsírgazdag lennék, én a Corei7-es rendszerembe a Geil Ultra DDR3-1800MHz CL7-et pakolnám. Nem semmi, hogy Geil-ék tudják tartani az 1,65V-ot. Itt látszik, hogy ők fejlesztenek. Más mem. gyártó csak 1333MHz-ig kínál a Nehalem-hez ram-ot, mert fölötte már nem bírják tartani a referencia feszültséget. Respect Geil
.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Ebben ne legyél biztos: Link 

Igazad van, de nézd meg a késleltetéseket is a Kingston ram-oknál. Az 1800MHz-et csak cl9 mellett tudják. Ergó Geil-nél az előny.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Ja, mindenkinek ilyen sok pénze van itt Hun-ba. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Már vártam,hogy mikor jön ki a DDR3-as memókkal a Geil,meg is lepődtem,hogy egyszerre ennyit kínál.Ezzel fel adta a leckét egy-két gyártónak...
Geil memóim vannak,nagyon zsír cucc csak ajánlani tudom mindenkinek aki minőségi memóriát akar baráti áron!
GeiL rulez
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Hm, GEiL? Ide nekem is 
Jol neznek ki ezek a ramok, de ahogy elnezegettem jol is mennek.
www.oaziscomputer.hu
Ha jól emléxem a Geil 10 évig állja a garanciát. Nyílván, ha már nem fognak gyártani eladásra ilyen típusokat, akkor is lesz a raktárukban csere lehetőség, vagy visszaadják az árát.

Azt hiszem, nem érted. A megfogalmazással van bajom. Marketinges duma, mely jól hangzik, és a gyakorlatban ahány termék, mást és mást jelent (remélem a gyártók tartják magukat a ki nem mondott időtartamokhoz). A vásárlónak viszont nap, hónap, év meghatározás az, mely biztonságot adhat. Az alapján tud dönteni.
Példa:
Egy gyártó élettartam garanciával (esetünkben legyen öt év) árul egy terméket, míg ellenlábasa a sajátjára nyolc évet vállal. Mivel az élettartam jobban hangzik, inkább az fogy, hiába azonos esetleg az áruk. Ez NEM marketing, hanem a vásárló megtévesztése! 

Nagyon jó memók lehetnek. Nekem is Geil van és szépen teljesít. 
Az akasztott embert még az ág is húzza

Legyen inkább csak felületes tájékoztatás... De igazából sajnos, a legnagyobb baj, hogy maguk a viszonteladók is sokszor csak a hasukra ütnek, mivel nekik sincs info. Volt rá példa.
Soirée...

Ha a kereskedelmi láncban sem jut el az információ, az szerintem übereli a "csak felületes tájékoztatás..."-t.