Szerintem erősen téved az, aki úgy gondolja, hogy egy másik országban vagy egy másik kutatórendszerrel készített felmérés lényegesen eltérő számohat mutatna. Ami a kategorizálást illeti, egyszerűen jobbat ilyen volumenű adattal nem lehet csinálni, csak olyan komoly háttérmunkával, amit soha senki nem fog megcsinálni. Amit szerintem teljes biztonsággal ki lehet olvasni a felmérésből:
- minden harmadik notebook meghibásodásért a felhasználó a ludas. Ergo nem kell meglepődni, ha a szervizek állandóan azzal jönnek, hogy nem rendeltetésszerű használat
- a drága gép sem bírja jobban mint az olcsó
- a legnagyobb meglepetés szerintem, hogy a netbookok sem olyan nagy mértékben rosszabbak az első évben. Mindenesetre itt szerintem meg kellene várni a 3 évet és elfelejteni az interpolálást
- szintén fontos, hogy el lehet felejteni a márkás notebook jobb minőségű definíciót. Régóta mondogatjuk már, hogy X összegből A nem tud B-nél lényegesen jobb cuccot kihozni
Elhiszem, hogy sokak szerint a statisztika lyukas garast sem ér, de azért nagy vonalakban el lehet fogadni az eredményeit. Nem mondom, hogy ez alapján kell rangsort felállítani, de az utolsó grafikonon a 15% körüli élmezőny és a 23% körüli hátsó traktus közötti eltérésen azért érdemes elgondolkodni. Ami a számok pontosságát illeti, szerintem nem lehetnek olyan vészesek, ugyanis az Acerre és a Gatewayre (ami az Acer átcomagolása) nagyjából ugyanaz a szám jött ki.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!