Tényleg nagyon olcsó, bár mire ideér hozzánk, meg 4 cellás akksi...
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

Tényleg nagyon olcsó, bár mire ideér hozzánk, meg 4 cellás akksi...
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
(#2) venember83
Persze, hogy könnyű, hisz minden műanyag benne. A Dell se tartja a Vostroval a viszonylag jó minőségi szintet. 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
15,6 hüvelykes, 1280x800 pixeles
Tuti? a 1280x600 az 15,4-es szokott lenni, a 15,6 colosak meg 1388x768 (vagy mennyi)

Az Dell angliai honlapja szerint igen, de nekem is gyanús a dolog.
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
Az 1088-asnak minimum 88 colosnak kéne lennie 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
ááá ph...és a Latitude 2100-ról szó sem esik 
[ Szerkesztve ]
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Az én 1700-as vostro-m dög nehéz, akkor nekem most jó? 
Jester

A Dell is kavarja rendesen ezt a garancia dolgot, hol 4 év hol 3, hol 1 
.::www.megadanceradio.hu::.
Nem csúnya, de az a zsanérkialakítás.
Mondjuk ha itthon is relatíve olcsó maradna akkor lehetne akár sikeres is. De Dellből inkább Latitude kéne. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Nekem inkabb inspironra hasonlit, nem a vostrora.
powerd by mango, no more droid

a lekerekítés, a fényes burkolat, a zsanér az mind elmenne. megveszi aki megveszi...
de már belépő üzleti notiknál is fényes és 16:9-es a kijelző? az már kicsit elgondolkodtató.
pecs2100.hu
Egyáltalán ez még üzleti gép vagy csak annak mondják? 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
a Vostro tudtommal sosem volt üzleti, emlékeim szerint az Inspiron és a Latitude
közé pozícionálták, tehát már nem konzumer, még nem üzleti.
de elnézegetve ezeket a képeket, már semmit nem látok ebből a koncepcióból,
270 Ł, és úgy is néz ki. pofás ugyan, de sehol nem látni rajta, hogy komolyabb
használatra szánták. A korábbi Vostrok mennyivel tökösebbek ennél...
[ Szeretkezve ]
Manapság ilyen népszerűek ezek a "félüzleti" gépek? Itt van ez a Vostro széria, Lenovonál meg a Thinkpad SL sorozat például. Az mondjuk jó hogy viszonylag olcsón nyújtanak némi pluszt a sima konzumerekhez képest, de nem hinném hogy olyan sokan ezeket vennék.
de még ha félüzleti lenne valóban...
nyilván ez is egy olyan szegmens, amit le akarnak fedni, miután bizonyára
vannak, akik keveslik a konzumert, de sokallják a business class árát.
mondjuk szerintem első körben csak a nagyon tudatos vásárlók választják
ezeket, meg azok, akiknek nem az első gépük.
na mindegy, én ebben a Vostroban már semmi üzletit nem látok.
és lehet, hogy itt jön képbe, amit mondasz: olyan sokan nem vitték,
amíg valóban félüzletinek rakták össze ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szeretkezve ]
Nézz csak be a "Milyen notebbokot vegyek?" c. topikba. A kérdezők 90%-a olcsó de erős gépet akar venni. Valóban csak tudatosan vesznek az emberek drága üzleti gépet akiknek általában nem az az első notebookjuk(én is így vagyok
).
Egyszerűen egy átlagember nem tudja vagy nem is akarja megfizetni értük a plusz pénzt. Jól cseng hogy üzleti gép de kevesen engedik meg maguknak. Viszont ha üzletiként hirdetnek valójában oda nem tartozó gépeket arra haraphat a nép. Mondjuk ahogy én észrevettem az ilyen vásárlók is kevesen vannak. Ezért kérdeztem ezeknek a létjogosultságát. Lehet tőlünk nyugatabbra azért veszik mint a cukrot de ezt már nem tudom. 
[ Szerkesztve ]
86k-ért dell 15,6-os gép?!?! mivan?
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

Hát a delléknek sikerült jól lesilányítani a vostro szériát, pedig eleinte igencsak az ajánlott kategóriába tartoztak.

még annak mondják.
feltűnően hasonlítanak a vostro A860-as szériára. ami az egyik újonnan kapható legolcsóbb dell noti.
érdekes, mert a hp b sorozat és a thinkpad R is feljebb lépett, a vostrok meg lefelé..
pecs2100.hu
régebben viszonylag sokat sündörögtem az általad említett topic környékén,
osztottam az észt D620/D630-ról, miután abban a szerencsében volt részem,
hogy ilyen gép lett az első notebookom. Én úgy vettem észre, hogy elég
népszerűek ott ezek a gépek, csakúgy, mint az üzleti Thinkpadek,
de természetesen jellemzően azok körében, akik már legalább egy gépen
túlvannak. Amikor a Vostro debütált, marha nagy volt az érdeklődés iránta,
persze megintcsak azok részéről, akik kellő tapasztalattal rendelkeznek.
Első notebook tulajok kb a tanulópénzt fizetik, legalábbis többnyire
tényleg olyan elvárásokkal keresnek gépet, amit említettél.
Így a konzumer gépek piaca nyilván jobban pörög, de volt egy komoly
űr az üzleti gépek meg a belépőszintűek között.
A korábbi Vostro ezt jól kitöltötte, de ez a mostani kb olyan,
mint egy inspiron, vagy egy studio, nemigen értem a dolgot.
Ha csak a bejáratott névvel akarják eladni, az meg erkölcstelen.
[ Szeretkezve ]
Nagyon jól nézek ki. És még olcsóak is.

mások által jól kinézőnek mondott...? nameg szerencse, hogy nem olcsót írtál. ![;]](/dl/s/v1.gif)
pecs2100.hu
kellő önbecsülés, meg az olcsó notebook, minden szuper
[ Szeretkezve ]
Ennyi kell csak a boldogsághoz.