Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csak nekem fura a monitorok világában ez a két dolog egymás mellett: Multimédia és TN+Film panel.. :F

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#2) venember83 válasza Gonosz15 (#1) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3) dy_nmq

dy_nmq
(fanatikus tag)

a 226WU-t igy meg lehet emelni mint ahogy a képen van? nekem 226WTQ van ami kinézetre ugyanez viszont annak semmilyen állítási lehetösége nincs.

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#4) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Szépek.

alba gu brath

(#5) Franklin

Franklin
(senior tag)

Vajon 1600x1200-as felbontású monitort már egyáltalán nem akar kihozni egyik gyártó se? Wide only és kész? :-(

(#6) luw2win válasza Franklin (#5) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Az is lessz, hol van már a 4:3-as képarány...
Bár lehet hogy lesz néhány "elit" kiadás néhány gyártónál majd egyszer

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#7) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

LG W2753V nagyon szép!

(#8) tupacamaru válasza cizoe (#7) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

:K

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#9) gametofiton

gametofiton
(kvázi-tag)

Én is 1600*1200as felbontásúra vágyom...vagy ha nem is ez, de ne legyen wide..azok valamiért nagyon nem jönnek be...
Am van egyáltalán 4:3as LCD monitor?:)

(#10) bozont válasza luw2win (#6) üzenetére

bozont
(PH! addikt)

Szerintem nem is baj. Most váltottam 4:3-ról 16:10-es képarányú monitorra és most már vissza nem térnék. Valahogy rossz érzés ha nem wide monitort bámulok, olyan nyomottnak tűnik az egész.

Nem mellesleg ahogy nézem mind inkább a wide felé haladunk, a cikk szerint ugyan is a L22WU-PF modellnek már 5000:1 képaránya van. ;]

(#11) Franklin válasza gametofiton (#9) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Persze, van. Igaz nem sok és általában nem TN panelesek, szóval nem elég hogy ritkák, még drágábbak is a wide-osaknál.

Pl. Samsung 214T, 21", 1600x1200, 130e Ft

De hát így van ez az informatikában... :-)

[ Szerkesztve ]

(#12) -=Lord Tom=-

-=Lord Tom=-
(őstag)
LOGOUT blog

"5000:1 képaránnyal"
Ez ám a kvára szélesvásznú kijelző ;]

(#13) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a TV nagyon tetszik. Idővek be is szerzek egy ilyet, az tuti!

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#14) Ijk válasza bozont (#10) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Szokás kérdése. Jól megvagyok magam részéről a 4:3 1600x1200-on.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#15) Zolexx

Zolexx
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

F-INCSI monitorok :DD Szerintem ezekből fogok választani nemsokára.

Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...

(#16) pacorro válasza bozont (#10) üzenetére

pacorro
(VIP)

Wide-ból is megárt a sok. :)
Köszi, javítottam.

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#17) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

az első, nemgyengén hajaz Samuék meggylakk moncsijára.. :U

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#18) Sandormaster válasza sNORh (#17) üzenetére

Sandormaster
(fanatikus tag)

Végre vki észreveszi, valóban koppintás szaga van :U
De hála égnek engem nem tudnak átverni :D szvsz a samu csinálja a legszebb monitorokat és minőségben is az egyik legjobbak, míg a elgé egyikben se a legjobb, de azért nem becsülöm le őket.

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

(#19) sNORh válasza Sandormaster (#18) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

hát igen, nemgyengén, és jóval drágább is, igaz +1"-al nagyobb az LG, de a samu azért samu..
jah és jó hogy egyre gyakrabban párosítják a tvtunereket a moncsikkal.. nagyonjók :)

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#20) gabi133

gabi133
(fanatikus tag)

LG W2753V és társainak az áráról nincsen info? Engem pl a 24"-osé érdekelne.

(#21) m1sk4r

m1sk4r
(fanatikus tag)

Nekem is a T2x0 ugrott be ahogy megláttam.

(#22) Ari18 válasza gabi133 (#20) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

a 24"-es ára engem is érdekelne :K

(#23) Major_S válasza sNORh (#17) üzenetére

Major_S
(újonc)

A második az átlátszó alsó peremmel olyan mint a syncmaster 2253 lw :U

http://MarineCorpS.try.hu

(#24) Illidan

Illidan
(tag)

Nekem kezd már egy kicsit sok lenni ez a fényes, "zongoralakk" hatású borítás. Úgy néz ki viszont, hogy ezzel a véleményemmel kisebbségben vagyok, mert mindenhol ezt erőltetik. A tv-k között is szinte már csak ilyet lehet találni.

(#25) bolondember válasza Gonosz15 (#1) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hát, ha azt nézem, h mi mindent tud, meg minden, vonzó ("olcsó"), erre TN+film...

bár nem dobnám ki, az tuti... :DDD

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#26) waverider

waverider
(senior tag)

minnél nagyobbak, annál inkább hiányzik a webkamera belőlük (nekem) :(

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#27) dezz válasza venember83 (#2) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+1.

Vajon miért gondolják, hogy miközben az 26"-től fölfelé a legújabb generációs S-PVA és S-IPS panelok vannak az LCD-tévékben, ide jó lesz a TN is? Persze így nagyobb lesz a nyereség, és ugye a multiknál ez a fő szempont.

(#28) borisz_B

borisz_B
(tag)

Nekem nagyon bejön a LG W2753V, kár, hogy TN panel van benne! :W

Romboljunk, hogy építhessünk!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.