Na végre valami mozgolódás a megjelenítők terén... 
Reméljük mihamarabb olvashatunk ezekről konkrét tapasztalatokat is... 
(#1) ZewaDeluxe

Na végre valami mozgolódás a megjelenítők terén... 
Reméljük mihamarabb olvashatunk ezekről konkrét tapasztalatokat is... 
(#2) zsirfecske
samsung super pls ilyen jellemzőkkel, ennyiért? asszem ez jó lesz...
(#3) Tonyius777

végre 27"-es és 2560x1440 de egy jó teszt kéne még a S27A850-ról.
Üdv:Tony

Nagyon várósak ezek a monitorok 
TMUF timeless

na valamit csak csinál már a samsung is (a vérszegény cPVA után)... kellene már egy kis lg (ips) -samsung panelminőségi verseny, a tn panelek mehetnének a süllyesztőbe...
TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

végre 1 igazi nagy, populáris is beindítja a gépezetet, erre majd reagálni fog a többi is és elindulhat a tn megölése 

Miért az LG nem populáris?
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Wonról miért nem forintra egyből?
-Egyébként merre haladunk??

sRGB? Nálam nem játszik ez sem. Nekem az biza kevés. 
szerk.: A változás szele érződik a gyártóknál és Én is csatlakozom a többiekhez, abbéli reményben, hogy tényleg vége a tn-korszaknak. 
[ Szerkesztve ]
Windows - buta tömegtermék, OSX - agyondesignolt sznob, Linux - kocka "lego"-rendszer. Nagy általánosságban, akkor melyik a jobb OS? ;)

miért van 277 dolláros 24" ips-e az lg-nek? ha van akkor ők kezdték előbb de nem ez a lényeg, hanem h rendes áron és méretben is elkezdődik 1 jobb panel korszak, én még 1 tn panelosat biztos nem veszek (bár totál szemből, beállítva azért nem katasztrófa)

22LV5500, 26LV5500, 32LV5500 37LV5500 Ezek mind IPS panellel vannak de lehet több is van és már lehet kapni a 26LV5500 100k, A 277 usd-t nem venném komolyan.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

vagy ezek is
szerk.: 2. oldal... 
[ Szerkesztve ]
TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

ja akkor csak levagyok maradva

Monitorokkal már Dunát lehetne rekeszteni, pár monitor TV-t azért csinálhatnának IPS panellel de még véletlenül sem találtam, sem LG-t sem bármilyet, mindenesetre ez lesz az az év amikor az IPS erőből átüti a TN+Film paneleket.
fatallerror Én is csak azért tudom mert vásárlásra adom a fejem, és 1 hete túrom a nettet.
[ Szerkesztve ]

jaja én nem igazán figyelem most ezeket :]
de 1 27es dell olyan drága h annyiért már inkább 1 40es lcd tv, azokból is akad jó, 20-30 ms körüli lagos ami talán elég gyors fps-re is...
de azért most én is megnéztem pár monitor tesztet, ahogy elnézem már a monitorok is kb ennyi laggal "büszkélkednek" szóval 1kutya, akinek nem kell full hd feletti felbontás valóban megoldás lehet 1 tv is akár

sRGB 100%.... aztaaa. Ez kb 10 évvel ezelőtt lett volna hír.

Az LG nél azt írja hogy válaszidő (G to G) 3ms, ez nekem nagyon kevésnek tűnik valami turpisság van benne?

"végre 27"-es és 2560x1440"
Dell 2711 is ennyi, IPS, s már egy éve kapható is, úgy látom most 152k legolcsóbban.
---
Inkább a lézer-projektorosokat várnám végre...

az a szürkéből szürkébe menő idő, az input lag az más, de a monitoros topikokban mindenre választ találsz 

Monitorvásárlás előtt ilyen hírt?

Akkor még várunk 
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...

Itt egy teszt a 27-esről: [link]
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, Samsung SyncMaster F2380M

Ez konkrétan majd karácsonyra ha ideér hozzánk(hazánkba). Bazi drágán...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Meg egy új technológiát nem jó elsőnek próbálgatni.

Még az idén be akartam újítani egy Dell U2311H-ra, de akkor várok mit hoz a Jézuska
Persze csak akkor ha tényleg valós ez a 277 $.
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac BF3 nick: SampeHUN // http://nyanit.com/prohardver.hu
Hmm, nem lesznek ezek rosszak...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Biztos hogy nem valós.

Remélhetőleg jó kis árverseny lesz a két technológia közt. 
szerk: Mármint az IPS és a Super PLS közt
[ Szerkesztve ]
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

Nagyon gyenge, többet vártam volna...
www.prohardver.hu - www.kttech.hu

Akkor karácsonyra lesz 
De ha tavasszal,akkor meg tavasszal...úgy tűnik megéri várni...
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...

Már az "IPS és társai korszaknak" kéne hogy vége legyen!!
Több mint 5 éve jelen van az AMOLED a telefonok kijelzőjében. Ha akarták volna a gyártók, már megcsinálhatták volna monitorméretben is.
Dehát mennyivel jobb az ha TN paneles monitor után nem egyből OLED-re vált a nép, hanem közbeiktat egy IPS-t is mer' az mennyivel jobb a TN-nél, az OLED meg még sehol

Ha lehet hinni a híreknek az LG idén piacra dob egy 31"-est is. A pletykák szerint 9-10e dollár lesz, ami itthon olyan 300-400k lenne.
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

A legnagyobb gond hogy beindult a 3D-s őrület, így a gyártók arra fókuszálnak, most vagy azért mert az AMOLED nagy méretben nem gazdaságos vagy azért mert 2x akarják tejeltetni a népet, de lehet mindkettő a lényeg hogy valóban az AMOLED-nél kellene tartani.
TESCO-Zsömle Nem valami baráti árazása van.
[ Szerkesztve ]

Nagyon nem megy neked ez az árfolyam átváltás dolog 
Jester

Miért kell neked monitor TV? A kábel / műholdas tv szolgáltatód settopboxát HDMI-n kötöd rá a monitorra, és mehet a tévézés.

10000 $ az =1868421 forint de hogy is gondoltad hogy ha egy 15 TV 400k akkor a 31 ugyanannyiba kerül?
Jól hangzik, nagyon kíváncsi leszek, hogy fest a valóságban... Többek között, hogy itt is csak 3x8 bites a feldolgozás és az effektív megjelenítés, mint eddig az összes Samsung monitornál, amit láttam, vagy végre követik a többi, minőségi monitorgyártót (3x10+ bit).
BTW, ha valakinek van regje az xbitlabson, nyomjon már 1-1 thumbs-upot a Valdez által a #21-esben linkelt cikk alatti két kommentemnél, egy nagyokos idióta lepontozott... 

várjuk őket szeretettel 
app=epp tab=teb pad=ped defy=difáj - csak, hogy ragozni tudjál...

na, megvan mire cserélem az LP2475w-ket
3 ilyen 27 colos mekkora lenne már ![;]](/dl/s/v1.gif)
SC2: KillerJohn#634, D3: KillerJohn#2359

szerintem teljesen jól csinálják így. Most hagyták volna abba a TN után, mondván hogy itt van az AMOLED 27"-on 2.000.000 forintért, mert annyiba kerül ezzel a technológiával ilyet csinálni? Még túl drága ilyen nagy méretekben - gondolom te sem 4.5"-on szeretnél a PC-den dolgozni, hanem 24"-on, ami kb 25*akkora felület... namármost tegyükfelhogy egy 4.5"-os AMOLED kijelző elektronikástul 60$ (szerintem több, de hasraütésre mondjuk ennyi), akkor nézzükcsak 25*60+X (ahol X az, hogy minél nagyobb annál nehezebb gyártani, több a veszteség, nehezebb szállítani, stb stb) = 1560+X. Nos, ha egy tökéletes univerzumban X = 0, akkor ez 300.000 ft 24"-on. Köszi. Ja és ehhez kell káva, meg sok-sok segédelektronika, meg talpazat, meg dekóder. És simán el tudom képzelni, hogy 2-3x ennyibe fájna ha kiszámolnám rendesen.
SC2: KillerJohn#634, D3: KillerJohn#2359
Kár, hogy az amoled egy szar. Legalábbis ami a telefonokban van.
Én vagyok a PH! királya.

De állítólag a TV elektronikája kifejezetten mozgó képekre lett kifejlesztve addig a monitoroké nem, de ehhez elég keveset értek ha valaki többet tud világosítson fel, kérem.
Ennyibe fáj most a gyártás + a fejlesztési költség.
Jah, egy nullával elnéztem a dolgot...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Akkor kicsit várok még a monitor cserével
,de van egy olyan rossz érzésem,hogy mire boltba kerül nem jön ki a fentebb leírt matekozás ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

1 millio 800 ezer forint te 400.000 írtál, ez még mindig nem egy nulla tévedés, remélem nem bérszámfejtő vagy.
Nem egy nulla?
Én 1.000$-ra számoltam a 300-400e-es magyar árat. Márpedig az pont egy nullával kevesebb, mint a 10.000$. 
sz: Egyébként az 1 millió 800 ezer se állja meg a helyét, mert egyrészt ez az EU, másrészt ott az áfa. Szóval minimum 2,5-3M.
[ Szerkesztve ]

ezt a dell U2711 is tudja 150ért... majd ha ennek is enyire, vagy még jobban alá esik az ára, akkor ok...
A vér nem válik VAZZE!™

a suttyó p@rasztok odaírják, hogy LCD televízió LED háttérvilágítással? gratulálok nekik 
A vér nem válik VAZZE!™

Viszont itt TV-ről van szó nem csak egy monitorról, másrészt az a Dell elég kifutós dolog 130W a fogyasztása ami 2011-ben vicc kategóriába tartozik nálam, akkor inkább LG 26 az legalább 60W fogyaszt és a válaszideje is jobb 3ms valamint szintén teljes értékű TV.
[ Szerkesztve ]