Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Keksz03

Keksz03
(senior tag)

gagyi! :D

Diablo 3 BattleTag: Keksz03#2262, Origin/BF3: Keksz03, Steam: d3xt3r003 // Maximus V GENE Z77:: 2500K + H100 + 2xSWIF2-120P :: 8GB :: GTX560 DCII OC @ 960/4500 :: Force GT 90GB :: CM Storm stuffs...

(#2) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Durvábbra számítottam.

Kezd iPon szint lenni...

(#3) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jóféle, tetszik, a hűtés is baráti :)

[ Szerkesztve ]

(#4) csucsbicep

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A borda jó, de a burkolat sztem elég gagyinak néz ki.

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#5) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Én csak azt nem értem miért pont egy középkategóriás vackot kell szanaszét tuningolni, miért nem a legjobbat? Ha vkinek kevés az 560, vesz 580-at, ehhez nem kell tuning.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#6) kertsa

kertsa
(senior tag)

Még 1 bőr lehúzva... :W

[ Szerkesztve ]

Win8 CP... Ubuntu 12.04

(#7) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Elso lepeskent lehuznam a felso csicsas plasztik vackot es tennek ra ket ventit, mert a borda eleg jonak tunik alatta.

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#8) vanye válasza kertsa (#6) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

Úgy látszik, a Transformers-dizájn nem akar kimenni a divatból. Jogdíjat kellene lassan szedni, annyira elszaporodott ez a formaterv.

Stern des Südens!

(#9) .mf válasza Dr. Akula (#5) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Tartom és emelem: és miért csak 1GB, miért nem növelték azt is 2-re? Már a 4890-emmel is futottam bele olyan játékba, aminél a GPU-z mutatta, hogy a játék már a teljes VRAM-ot felette, pedig nem is a legmagasabb beállítások voltak, és semmilyen szűrő és élsimítás sem volt...

(#10) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

elég lenne bedobni a hűtőbe és kész :DDD

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#11) mistixx

mistixx
(tag)

Elsőre egy régi kazettás magnó jutott róla eszembe.

<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

(#12) kertsa válasza vanye (#8) üzenetére

kertsa
(senior tag)

A poén az egészbe, hogy elég jól fog fogyni. Van egy ismerősöm aki képes 10ezrekkel többet kiadni bármilyen hardverért, csak legyen rajta látványos hűtés. Az nem számít, hogy ugyanaz a nyák alap hűtővel és kis tuninggal tudja ugyanazt a teljesítmény, legrosszabb esetben is 5-10 fokkal magasabb hőmérsékleten. Vagy ha már annyi pénze van, akkor vehetne erősebb vga-t, és nem kell tuningolni.

Win8 CP... Ubuntu 12.04

(#13) Gabboo válasza csucsbicep (#4) üzenetére

Gabboo
(tag)

Szerintem is fölösleges az a keresztbe-gagyi-műanyag, akár meg a szélzajnak se tesz jót.

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#14) Vigneau

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ránézésre AC TT Pro után érzetem van (igaz, itt 6 van az AC 4-ével szemben)... Kár, hogy a felül elvezetett hőcsöveket én nem látom ebből a szögből. Bár az is tény, nagy újdonságokat itt nem lehet feltalálni.

[ Szerkesztve ]

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#15) gagyi67 válasza Keksz03 (#1) üzenetére

gagyi67
(újonc)

tessék :) :DD

(#16) Gyufaaa

Gyufaaa
(PH! addikt)

Hm. Megint egy szörnyeteg.

Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

(#17) waithEard válasza csucsbicep (#4) üzenetére

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

+1 :K . Az a borda tuti, hogy jó, sok a hőcső, és elég terebélyesek a lamellák is.
A ventiket biztos lecserélném, mert ez így hányinger.

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#18) Gude

Gude
(senior tag)

Termetes darab :DDD

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#19) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A műanyag vacak nekem sem tetszik a kártyán, a hűtés (borda) viszont pofás.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#20) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Nem indokolja a 3slotos hűtést a kártya... így értelmetlen helyfoglalásnak számít.

(#21) Keksz03 válasza gagyi67 (#15) üzenetére

Keksz03
(senior tag)

:DDD

Diablo 3 BattleTag: Keksz03#2262, Origin/BF3: Keksz03, Steam: d3xt3r003 // Maximus V GENE Z77:: 2500K + H100 + 2xSWIF2-120P :: 8GB :: GTX560 DCII OC @ 960/4500 :: Force GT 90GB :: CM Storm stuffs...

(#22) rovtiv

rovtiv
(tag)

"A tuning miatt megnövekedett hőmennyiség elvezetéséről az egyedi tervezésű, dupla ventilátorral és hat darab 6 mm átmérőjű hővezető csővel megbolondított hűtő gondoskodik..."

Igen, és ezt a megnövekedett hőmennyiséget szinte mind a házba dobja. Nem értem, ha már három slotot is elfoglal, miért nem zárt a burkolata.

...már bocsánat...

(#23) fatallerror

fatallerror
(őstag)

én tuti megvenném 30 ezerért :D

(#24) Móci válasza rovtiv (#22) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert akkor nem nézhetne ki ilyen gagyin az a műanyag fos rajta. :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#25) rovtiv válasza Móci (#24) üzenetére

rovtiv
(tag)

Szerintem azért de. Ugyanúgy gagyisítani lehetne, csak még haszna is volna. :D

...már bocsánat...

(#26) sdfasdc

sdfasdc
(újonc)

Nevetséges, nem elegáns, ronda.
Kitalálhatnának már valami forradalmian új hűtést, mert ez már tényleg nevetséges.
Ezért is örülök az APU technológia fejlődésének.

(#27) janos1988

janos1988
(őstag)

1 GB? Akkor inkább ilyet veszek, ezen 2 GB van. És még teljesen hangtalan is.

[ Szerkesztve ]

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#28) KAMELOT

KAMELOT
(őstag)

Szerintem aki angyobb telejsítményre vágyik az vesz GTX570 / 580-at ilyen hűtővel. Főleg GTX580 esetében erősen ajánlott a 3GB-s verzió.
GTX560 OC-ni felesleges. 384 CUDA core-nak nem lesz akkora teljesítménye mint egy 480 /512 értékű kártyának.ZOTAC GTX560 árából simán egy GTX570 kijön. Alapon erősebb mint ez tuningolva :)

(#27) janos1988: hiában van 2GB rajta ,ha a GPU ereje elfogy. Felesleges a 2GB ide. Habár a gyártási költsége ugyan annyi. Ezért 2GB-vel jobb a merketing és még halk kártya is

[ Szerkesztve ]

[(8R,9S,10R,13S,14S,17S)-10,13-dimethyl-3-oxo-1,2,6,7,8,9,11,12,14,15,16,17-dodecahydrocyclopenta[a]phenanthren-17-yl] undecanoate

(#29) Tomcat válasza janos1988 (#27) üzenetére

Tomcat
(őstag)

De a legfontosabb, hogy a hírben szereplő kártyával szemben ez csupán egyetlen foglalatot használ, így a hírben szereplő kártyával szemben ebből akár még quad CF is építhető tekintélyes 8GB memóriával, míg a hírben említett megoldással hely hiányában még az SLI is nehezen kivitelezhető, és minösszesen maximum 2*1GB memória kapacitást nyújt! :DD :DDD

Tomcat

(#30) janos1988 válasza Tomcat (#29) üzenetére

janos1988
(őstag)

És 2x64 bit az már bizony 128 bit :)

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#31) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Nem lehet rossz kártya.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#32) Indy69

Indy69
(tag)

Három szlot ,mért nem négy aztán lassan 2 alaplap egymás felett :DDD
Nem nagy szám ,megrántom egy kicsit (50MHz) MSI R5870 Lightning II azt ott van ahol ez :))
De minek, nincs ami nem döcögne el rajta :DD

Alap, hogy ha privit küldök illik válaszolni.

(#33) csucsbicep válasza waithEard (#17) üzenetére

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem lenne rajta az a ventik fölött lévő cucc még jól is nézne ki.

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#34) buherton

buherton
(senior tag)
LOGOUT blog

amit tantálmagos szűrő és FPCAP gyártmányú leválasztó kondenzátorokat párosítottak.

Tantálmag? Nem tantál elektrolit kondenzátorról van szó? Leválasztó kondi tápegységben? WTF?

tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#35) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

kíváncsi lennék ,a műanyag csicsa miatt,hogy mennyire hangos így a kártya.

üdv.

(#36) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

A Zotac-os műanyag truttyot le kell pattintani róla és máris csendesebb lesz valamelyest?

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#37) TcK_Marco

TcK_Marco
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szép, szép, de kell ekkora hűtés? :F
Fogadni merek, hogy az a fröccsöntött műanyag izé foglalja el a 3. slotot :DDD
Ha vennék ilyen VGA-t kapásból szedném le..

| It's over NYAN thousand! - EarL 007 | UFO = Unidentified Farming Object - by: moha21 | Origin/Battlelog: kyrixx | "Be yourself, no matter what they say....."

(#38) kkf válasza TcK_Marco (#37) üzenetére

kkf
(kvázi-tag)

Ehhez a teljesítményhez meg minek ilyen hűtés és méreg drága áramkör?
Válogatott procikat kell alkalmazni, mint ahogy a Gigabyte is tette az 1Ghz-es SOC kártyáival, és akkor nem kell +30 USD-ből építeni a kártyát (főleg nem olyan paraméterekkel, amire kb. a referencia dizájnú kártyák fele amúgy is képes), továbbá egy 2 slot-os, hótszar Windforce hűtés is bőven elég rá.

[ Szerkesztve ]

"A fiút úgy lehet a lánytól a legkönnyebben megkülönbözetni, hogy a fiúnak nagyobb f@sza van :D"

(#39) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Ekkora hű-hó, hogy eladhassanak egy gpu-t. Az a kínai műanyagbigyó a tetején halál! Egy ilyen kártya nem éri meg a plusz felárat!

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#40) Srodney válasza Recon666 (#3) üzenetére

Srodney
(senior tag)

annyi ilyen különféle kártya van hogy lehetne egy 560 tesztet is csinálni,a különbözőségek miatt...

(#41) blaca83

blaca83
(lelkes újonc)

Ez már szerintem is csak a"parasztvakítás".....! :DDD

A tetején lévő műanyag szerintem is nagyon gagyi, de a gyári tuning miatt viszont kecsegtető lehet egyeseknek a kártya.
Azt viszont végképp nem értem, ha már valami nagyon nagy "Gyári Extrát" akartak nyújtani akkor a memóriával miért spóroltak??? :W :W :W
A 2Gb a minimum lett volna egy ilyen kártyán. :F

Az ára biztosan nem lesz alacsony, éppen ezért Én inkább a Gtx 570, vagy a Gtx 560 Ti 448 mellett tenném le a voksomat. :P

A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

(#42) goro1000

goro1000
(kvázi-tag)

Most ez minek??

(#43) csevede

csevede
(kvázi-tag)

Kicsit walkman-es lett a dizájn! De azért lecserélném rá a sajátomat :)

(#44) KAMELOT válasza blaca83 (#41) üzenetére

KAMELOT
(őstag)

Ezt írtam én is!
Ha már ilyen csúcskártyát akartak csinálni ebből mindenféle HIGH cuccból akkor minimum 2GB memória kellett volna. Így ez nem ér semmit. Egy árba lehetne tenni egy MSI TWIN FROZR II GTX560Ti-vel. Még talán az is jobb mert ott legalább van 2GB-s verzió és nem is drága. 260euro környékén van. De ha már ennyi zsetonnál tartunk akkor adok hozzá 50eurot és van Gainward GTX570-em. Ugye az már 480 CUDA core. Ami barátok közt is sokkalta erősebb 170GB/s alapon. Húzva 180GB/s-re simán vagy az fölé.
Ahogy írtad....parasztvakítás az egész. :D

[ Szerkesztve ]

[(8R,9S,10R,13S,14S,17S)-10,13-dimethyl-3-oxo-1,2,6,7,8,9,11,12,14,15,16,17-dodecahydrocyclopenta[a]phenanthren-17-yl] undecanoate

(#45) blaca83 válasza KAMELOT (#44) üzenetére

blaca83
(lelkes újonc)

Látom többen vagyunk már abból a "táborból" akit meg lehet vezetni és el lehet kápráztatni a Design-nak nevezett műanyag vackokkal! ;] :DD

Ennél már csak az a Looser-ebb mikor egy gt 430-ra az Inno 3D rápakol 4 Gb memóriát, mert az jól hangzik.....! NEVETSÉGES!!!

Kamelot ajánlom figyelmedbe, hogy nézd meg a Gtx 560 Ti 448 teszteket.
Olcsóbb a Gtx 570-nél és sok esetben meg is előzi azt!!! :C
TUTI vétel......! :R :R :R

A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

(#46) Andras6800

Andras6800
(senior tag)

No comment! MSI 560Ti Hawk ugyan ez, csak 2 helyet foglal... meg a memóra icipicit kevésbé van meghúzva! :W

A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!

(#47) KAMELOT válasza blaca83 (#45) üzenetére

KAMELOT
(őstag)

Engem nem sokat érdekel a design. Engem a teljesítmény ,ár és a hűtés annál inkább! Megnézem ezt a GTX560Ti 448-ast. Nálunk sajnos nem árulják. Valami linket tudsz adni ahol árulják?
Megjegyzem--->kis teljesétményű GPU mellé felesleges 512MB / 1GB-nál nagyobb mennyiségű memóriát rakni. Elfogy a GPU ereje akkor meg minek akkora memó rá?
GTX570 / 580-ra már el kell a 3GB. 580-nál már megvan!

[ Szerkesztve ]

(#48) Recon666 válasza KAMELOT (#47) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dehogynem árulják. Jó pénzért mindent. :D

[ Szerkesztve ]

(#49) KAMELOT válasza Recon666 (#48) üzenetére

KAMELOT
(őstag)

Ennyiért GTX570-et veszek. Pont ezt írtam! :D Kösz a linket!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.