Paperlaunch helyett működő példányt akarunk látni.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...
[Re:] Sharkoon Nightwriter billentyűzet éjszakai ragadozóknak
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!

Paperlaunch helyett működő példányt akarunk látni.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

Egyetértek!
Jót tenne az árversenynek, ami nekünk jó!
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *
A teljességhez hozzá tartozik, hogy mind a dupla pontosság és az ECC-s memória van a R5850/5870-ben is.
ECC biztos nincs, maximum EDC, ami egy szimpla CRC ellenőrzés.
Az ECC-nek semmi haszna nincs a PC-n egyszerűen azért van a Fermibe, mert ez a belépő a tudományos számításokra készített gépekhez. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Nekem nem ígéret, bizonyíték kell! ![;]](/dl/s/v1.gif)
▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
Akkor gyömöszölj 3 ilyet a gépetbe, SLI-be:

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Batman segít a bajban.
Jöjjön csak minél hamarabb, szeretettel várjuk, mert az AMD most egy kicsit elszállt magától.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Amúgy lehet, hogy nem lesz GPU-nak valami nagy durranás ez a Fermi, ha rögtön már 2 (c)GPU-s szörnnyel indulnak. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Lesz itt harc az tuti... bár arra leszek kiváncsi, hogy alsó szegmensben (értem én itt a belépő kategóriát) lesz e valamilyen karija az nvidiának ami ér is majd vmit... mert tudjuk, hogy az ati karikat rendesen lehet és fogják is nyirbálni és olcsósítani, de ezeket a skynet mesterséges számoló bigyókat vajon lehet e 
DOWNLOAD ██████████████ 105%

Ha baj lesz, majd Batman segít Jaj, Abu! 
Kell ennél több? 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Egy makett helyett valami használható.
cars1dA

egy marék szilicuimnál?
persze, hogy kell ![;]](/dl/s/v1.gif)
Na majd jön a ferriiii és kiderül, hogy átmatricázott Ati lesz alatta 
(megelőzött a kolega
)
[ Szerkesztve ]
DOWNLOAD ██████████████ 105%
rögtön 2 gpu-s példány is jön. hm lehet mégse olyan bika mint amilyennek behypeolták aztán kell valami ellenfél a HD 5750 ellen 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

g92-t leviszik 40nano-ra, kap valami szép új nevet, és kész is teljesül is a vágyad.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Lehet, hogy jó lesz, de ha tényleg ilyen nagy és drága lesz megint a lapka, akkor nem nagyon fog versenyezni az evergreennel sajnos.
Most jöttem, egy shattered horizon szerverről, a grafika nem nagy szám, de a fiziksz elkel, viszont ha ez így marad, akkor nekem is jöhet egy 5870. Még szerencse, hogy elmentettem a fiziksz patchet radeon mellé, így a tiltásukkal elmehetnek a sunyiba. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#15) BiP
Ezt speciál, most a radeonnal történt.
[ Szerkesztve ]
degonoszak vagyok
bízni kell bennük lehet végre valami maradandót alkotnak
vagyis remélem
de az ESS támogatás jól jön
Vagy rögtön atombrutál starttal indítanak, mondván: elég lesz már az Atiból, tudunk mi is, gyerekek! ![;]](/dl/s/v1.gif)
(szeretek álmodozni
)
Egy jó hacker nem kéri le a napot!

Remélem használható termékkel állnak elő, az nvidia felé húzott mindig jobban a szívem.
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

ez kemény vót.
I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.
persze, legyen úgy én szívesen vennék 40k-ért 5870-et 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Remélem a butított verziókban majd fel lehet oldani a letiltott egységeket és akkor best/buy lesz mint anno a 6800LE nél
HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan
Annyiért én is. 
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
Milyen Fermire? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(poénkodást félretéve, igazán haladhatnának)
Milyennapvan?
3dfx VSA100 ,nvidia GF100...?! nem tán a 3dfx mérnökök hatása érződik a névadáson? 
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

Hát ez kész...
...Bitchin' fast! 3D 2000
Ez mindent visz! 
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

"Három GeForce épül majd a Fermire"
három... darab?
Gyúrnak a karácsonyra, remek ajándék lesz ez. A tudósfeleségek már alig várják, hogy meglephessék uraikat egy ilyen szörnyeteggel. Aztán jövőre már a NASA is Fermi-re vált, az Orion űrhajóban pedig egyenesen már csak ezek a feldolgozó egységek segítik az űrhajósok munkáját.
A HPC-piacnak nem mindegy, hogy karácsony előtt vagy aztán jön ki a cucc? 
<-ƘƘ-> Rendszerment

igen, így meg lesz a limited edition kiadás is 
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
Most akkor mégis csak fontos a gémer réteg vagy mi szösz? Novemberre eljutnak oda, hogy hát igen a d11 is fontos ám? 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
(#32) mongoose123 válasza PowerBuldog (#26) üzenetére

iPhone 3GS 16GB 06.15.00 5.0.1

Egy betű elhagyásával a lapka kódneve akár megkaphatta volna a megtisztelő Feri elnevezést is, ami nem mindennapi kuriózum lehetne a vga piacon
Mindent egybevetve én is várom már, oda kéne csapni a Radeon-nak, mert így soha nem lesz 5700-as kártyám jó pénzért! 
"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman
3 GeForce?
egy tápcsatlakozó nélküli, egy magnélküli, egy memórianélküli.
Az szép 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Kipróbáltam a Batman-t egy barátomnál, az én gépemre sosem kerül, még akkor sem, ha ingyen adják a Fermi-hez.
Nem segít, hanem megutáltat.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Elvileg 7db-ot gyártottak le, szóval szerintem annyi lesz. 
bezony bezony
(#39) Johnny Cage válasza Depression (#36) üzenetére

Hát az a te bajod, mert az B:AA egy ritka jól sikerült játék, az idei év egyik legjobbja...

Mennyit kaptok azért, hogy ilyen "híreket" közöltök...???

Antikomcsi kérte, hogy írjak még a Fermiről.
Hát kerestem hozzá valami jó anyagot, és írtam. 
Oliverda: Ezt mindenki tudta/tudja. Hülyék lennének kidobni a pénzt az ablakon. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Akkor most jöhet az hogy az nV már az AMD-hez sem készít több új chipsetet. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Nem rossz! Diplomácia-kollokviumon egy 4-est adnék rá...

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Egyre inkább azon gondolkodom, hogy teljesen rossz irányba tereljük a figyelmünket! Azt hisszük, hogy az egész játéktérben a VGA-kártya a lényeg, meg az FPS-ek, textúrázók, tesszelátorok stb. ...
Pedig!!! Jelentem alássan, az nVidia elérte a marketing csúcsát: azt hittük néhány hónapja, hogy ezzel az átnevezősdivel már a parasztvakítás tárgykörén messze túlmutató műfajt teremtettek.
Merthogy!!! ...Immár egy nemlétező terméket is képesek piacra dobni!!!
Ez ám a virtual reality ecséim!!! Real time 3D!
Abszolút respect az nVidia marketingeseinek... Ők az elsők, akik tényleg elhiszik, hogy azt, amit mondanak, rajtuk kívül bárki elhiszi...

Jó mi!?
Na azért kellet hozzá egy kis sz@lon barna is...

(#48) Plazmacucci válasza ZewaDeluxe (#45) üzenetére

3DRealms 
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

Megállás nélkül röhögök...
Pedig még a söröm is elfogyott... 
Hogy is van a cikk címe...???
"Három GeForce épül majd a Fermire"?
Fer... ...MIRE???

Na jó! Befejeztem! 
[ Szerkesztve ]