Hát, hol is kezdjem. Nevezzük szükséges rossznak ezeket a valamiket? Mert oké, bemutatóknak, ilyesmiknek. De kicsi! Ahhoz már eleve be kell jönnie az ügyfélnek a boltba. Nálunk egy rendes 19" monitor figyel a kirakatban, amit egy kijelző nélküli notebook lát el megjelenítendő anyaggal. Nagyobb, látványosabb. Ezeknek a vackoknak (már elnézést) akkor lenne értelmük, ha akkuról vagy elemmel is lehetne őket használni! Az árukról meg nem is beszélnék. Hentereg nekem is a polcon belőlük, bár ez Genius, 7", 13k-ért meg se kérdezik, mi az.
Karácsony környékén volt sláger, de szerintem a tömeg rájött, hogy szép-szép, de aztán mire jó még? De aztán ennyi. Nem óccó, és szinte használhatatlan. Még egyszer hangsúlyozom, nem akarok senkit megbántani, de vagizni, felvágni jók. Ahhoz pont elég drágák.
Hasonlóképp vagyok a netbookokkal is. Most csak azért fogok venni egy 7 vagy 9"-ost, hogy GPS-szé "alakítsam". Az eredetileg nekik szám feladatra nem éppen jó ár/érték/tudás aránynal rendelkeznek. Szerintem.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)