Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) TcK_Marco

TcK_Marco
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hmm. Megvan a Hyper 212+-om utódja, 612 PWM nevében... :)

Sub-ZeRo: [link] ;]

[ Szerkesztve ]

| It's over NYAN thousand! - EarL 007 | UFO = Unidentified Farming Object - by: moha21 | Origin/Battlelog: kyrixx | "Be yourself, no matter what they say....."

(#2) Sub-ZeRo válasza TcK_Marco (#1) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+1

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#3) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az uccsó pofás nagyon!

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#4) Sub-ZeRo válasza TcK_Marco (#1) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elnézésedet kérem, persze, természetesen én is így gondolom ezt.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#5) Abu85 válasza Sub-ZeRo (#4) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na azé. ;] Még egy +1 és ban. :D

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#6) r9550

r9550
(senior tag)
LOGOUT blog

ennek már itt volt az ideje remélem lesznek olyan jók mint az előző tx verziók :D

(#7) redmonk'

redmonk'
(tag)

Szerintem semmire nem jók a Cooler Master processzor hűtők például Corsair A50/A70 ellen. Hisz utóbbiaknak is nagyon jó áruk van és meglehet nézni az A70 mit nyújt azért. Én is most cserélem TX3-m egy A50-re, biztos vagyok benne, hogy merőben jobb. De még lehetne példának hozni Alpenföhnt bár az valamelyest drágább, de az Arctic Coolingtól is vannak nagyon jó példányok. Hang tekintetében viszont minden általam felsorolt biztosan kedvezőbb (tapasztalat) ;D Na mindegy ez a véleményem.

!be hard, be ruthless!

(#8) Sub-ZeRo válasza Abu85 (#5) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:B Neee. :O :D

(#9) HANDO88

HANDO88
(fanatikus tag)

Pofásak de fenntartásaim vannak ezekkel a nagytestű hűtőkkel szemben mióta a Xigmatek Balderem lealázta az AC Freezer Extremet ,Schyte Ninját és Schyte Zipangot.

Szerintem legtöbbet a ph-s tagok költöznek mert mindenki akkor hagyja el a gari papírt.

(#10) TcK_Marco válasza Abu85 (#5) üzenetére

TcK_Marco
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

+1 Illetve... Bizony!

[ Szerkesztve ]

| It's over NYAN thousand! - EarL 007 | UFO = Unidentified Farming Object - by: moha21 | Origin/Battlelog: kyrixx | "Be yourself, no matter what they say....."

(#11) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

az 524 jonak tunik, emlekeztet a noctuara. remelem a teljesitmenye hasonlo lesz csak kedvezobb aron ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#12) ZeGa01

ZeGa01
(kvázi-tag)

Én két hete cseréltem le a gyári hűtőt egy hyper 212 plus-ra és teljes mértékben megvagyok vele elégedve és szerintem ha rá lehet fogatni majdan az Fm2 foglalatra akkor ezt fogom használni, mert számomra a hűtők nem olyanok mint egy cpu hogy „sokszor” cserélgetem.

(#13) Srodney

Srodney
(senior tag)

naggyon leccsóóó! ;] :R

(#14) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

612 erősebb mint egy scythe ninja?

(L) Atiradeonika (L)

(#15) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Amikor jön egy ilyen hir,sokan irják,hogy megvan a régi hűtő utodja,kiváncsi lennék,hogy megveszik -e tényleg vagy csak lereagálják ezzel. :)
Egy biztos én nem váltok kétpercenkét,hisz egy jol bevált hütő késöbb is jo szolgálatot tesz,főleg ugy,hogy mindegyik tokozásra illeszkedik legtöbb

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#16) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az első 2 900grammos, az nem sok kicsit? Kb letépi a cpu-val együtt önmagát a lapról...

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#17) gabesz199 válasza KaiotEch (#16) üzenetére

gabesz199
(újonc)

Felrakod felállítod a gépházat... kicsit recs-rop nem számííít a garancia azért van... :))

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_25235-25235.html ide kérnék pozitívokat mert márt elegemvan hogy elviszik és semmit nem kapok érte....

(#18) vanye válasza redmonk' (#7) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

Túl szigorú vagy. ;] Minden attól függ, milyen okból vásárol CPU-hűtőt az ember. Egy TX3 a stockhűtő leváltására nem rossz megoldás, nagyobb igénybevétel (komolyabb tuning) esetén viszont már erősen megfontolandó. A hozzá járó hűtőventilátort azonban ildomos rögtön cserélni (pl. Arctic F9 PWM-re), ugyanis maximális fordulaton az ember mást sem hall a gépből kiszűrődni, mint a légkavaró állandó üvöltését. Gondolom nálad is ez verte ki a biztosítékot. (Mint említettem, venticserével ez orvosolható, de azért kösz Cooler Master... :((( )

Stern des Südens!

(#19) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam a 612 PWM a befutó, de nem hinném, hogy ilyen lesz a gépemben. 45Euro környékén lehet venni Thermalright vagy Prolimatech hűtőt is - inkább azokért nyúlnék. A CM újdonságoknál viszont nem láttam még a felfogatást, azaz vajon AM foglalatnál a ház eleje felől vagy a VGA nyákja felől szívja a levegőt?

[ Szerkesztve ]

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#20) L-e-f-i-e válasza KaiotEch (#16) üzenetére

L-e-f-i-e
(fanatikus tag)

Nem sok, vannak több mint másfél kilós cpu hűtők is, azokat is el kell bírni a lapoknak.

Origin: L-e-f-i-e-1

(#21) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Cooler Master Hyper 612 PWM,szerintem kellemes áron van :K .

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#22) capulet75 válasza KaiotEch (#16) üzenetére

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem egy 1900 grammos hűtő van a lapomon. Ha az nem szakad le, ezek sem fognak. ;]

Kíváncsi vagyok milyen súlyú hűtőt bir el max egy lap.

Sami Koivikko - Sapphire

(#23) redmonk' válasza vanye (#18) üzenetére

redmonk'
(tag)

TX3 most 4300 körül van Corsair A50 6300 körül. (argepen néztem) és sokkal jobb IDLE és LOAD állapotban is. Valamint lehet rá akár fainabb 120-as ventit rakni ami még ennél is jobban megdobhatja a teljesítményét, mellesleg szerintem a CM AM lefogatók kalap sz**rok!

!be hard, be ruthless!

(#24) vanye válasza redmonk' (#23) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

Valóban, az A50-re rámegy a 12-es venti is, ám jóval nagyobb is a CM TX3-nál:

Még a TX3 mellett sem egyszerű, ha az ember az első kettő memóriafoglalatot is használni szeretné. Képzelem, akkor egy A50 mellett mennyi esély lenne rá.. :(

Stern des Südens!

(#25) gergo0328

gergo0328
(senior tag)
LOGOUT blog

de nem tetszik a GeminII S524. Olyan buta kinézete van nem az az erős "lehűtöm a CPU-d" kinézet:D

Origin: Aegis-Tobi

(#26) total90 válasza redmonk' (#7) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért annyira nem rosszak... meg a TX3 és az A50 messze nem egy kategória szerintem :U

(#27) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

kéretik javítani:"A GeminII S524 már más kialakítást használ.....a terméken található 14 cm-es ventilátor pedig"

A termék 12cm-es ventivel érkezik, csak opcionálisan fogadja a 14cm-est.spec.

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#28) zapok

zapok
(tag)

kis ööö izé bazi nagy hűtők ezek, igaz nem is olcsók és vannak jobbak is ennyiért.

Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.

(#29) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem elég Scythe érzéseim vannak :)

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#30) Abu85 válasza Duracellm... (#27) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi, javítva. :R

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.