Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Kicsit sokáig tart a gyártás felfutása, sajnos.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#2) bartucc válasza Jim Tonic (#1) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, az még majd 2 év... De gondolom itt nagyobb számű megrendelésre kell felkészülni azonnal, pár darabbal nem is nyitnak piacot. (egyéni meggondolás)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#3) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet láma kérdés, de ezeket hol használják jelenleg?

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#4) Tyberius válasza ViZion (#3) üzenetére

Tyberius
(fanatikus tag)

Az LRDRAM késleltetése, ára, kapacitása kb. félúton van az SRAM-ok (ez van pl. a processzorban cache memóriaként) és a DRAM-ok (ezt használják "normál" memóriaként a számítógépben) között. A cikk is írja, hogy erre nagysebességű hálózatoknál van piac - gerinchálózatok, optikai hálózatok -, ahol minden egyes csomópontban (routerek, switch-ek) pufferelni kell az adatokat, mielőtt továbbküldenék őket, így a szolgáltatást mérhetően javítja ("pingidőt" csökkenti) a gyorsabb memóriák alkalmazása.

(#5) Jim Tonic válasza ViZion (#3) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Megdobhatja az internet és egyéb hálózatok sebességét, ha elterjed. Nem megoldás az elfogyó sávszélre, de pozitív hatással lehet.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#6) ViZion válasza Tyberius (#4) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönom a felhomályosítást! :R
Sejtettem, h nem az otthoni gépbe kell, de így világos teljesen.
Optikai hálózatot említed, én úgy tudom van már optikai router is, amiben nem kell a jelet konvertálni, tehát nincs időveszteség (az átalakított-irányított-visszaalakított jelhez képest), ezekkel mi van? csak elméletben lesz, vagy megérjük még h jó lesz a ping mindenhová?

[ Szerkesztve ]

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#7) Tyberius válasza ViZion (#6) üzenetére

Tyberius
(fanatikus tag)

Amennyire tudom, a full optikai routerek még mindig kutatási stádiumban vannak. Ráadásul ha megjelennek is kereskedelmi forgalomban, eleinte orbitális áraik lesznek a fejlesztés magas költségei miatt. Ezért jó pár évig még mindenképp a hagyományos routerek fognak uralkodni a piacon, ill. utána is biztos sokáig lesznek olyan területek, ahol megéri ezeket használni. A gyorsabb RLDRAM-mal készült eszközökkel addig is javulni fog a ping :)

Egyébként az ázsiai, dél-amerikai, ausztrál területekkel való kapcsolatot sztem nem annyira a sok hálózati eszköz lassítja, hanem a kis sávszélesség. Ez egy közismert probléma, az internetszolgáltatóknak egyszerűen nem éri meg a csillagászati költségekkel járó fejlesztés. Európa és Észak-Amerika között is csak azért jó a kapcsolat, mert jóval több üzleti érdek fűződik hozzá.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.