Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

A feltüntetett %-ok elég jók.
Végre olyan játékok is vannak benne amiket játszok én is.
Süt a nap, tavasz van, új driver van .... munka meg alig

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#2) Márton

Márton
(PH! addikt)

navégre :C

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#3) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tegnap este feltettem :)

ma du. megateszt a nagymumus GTA4-ben :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#4) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy kicsit nyugodtabb lett volna a pici lelkem, ha látom a gémlistában a BFBC2-t is, de végülis az jól megy már most is 4800-on.

jancsiga

(#5) belanet

belanet
(tag)

Most biztosan örülnek a 200Hz-es plazmaTV tulajok :DDD

http://www.spring-gas.hu

(#6) belanet

belanet
(tag)

Most kellene gyorsan sutter szemüveget árulni radeonokhoz :DDD :DDD

(#7) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért szemét lépés ez a toshibától és a többitől is hogy nem engedélyezik az eredeti ati driver telepíteni. :(
Inkább várjon a user amíg ők összetákolnak egyet. :( :(((

Family Guy Online - Closed Beta

(#8) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor nem érdemes lecserélnem a 10.3a-t erre, hiszen az újabb...

(#9) joi29

joi29
(őstag)

CrossFireX egy kártyával, annak mi haszna? :F

(#10) Abu85
Bocs de e téren még felhomályosításra szorulok. :B

[ Szerkesztve ]

(#10) Abu85 válasza joi29 (#9) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Alkalmazás profilt ad.
Szerk.: Nem csak a multi-GPU profilt cseréli le, hanem a teljes játékhoz tartozó profilt. Ezért érdemes telepíteni.

Enton: Ennek anyagi vonzata van. Csak a saját supportjuk hibájából szeretnének vizsgálódni. A supporthoz beérkező leveleket és hívásokat ki kell vizsgálni, ami természetesen pénzbe kerül. Mivel a Catalyst mobil driver frissítése havi szintű, így mindenki több hívással és levéllel számol. Ezek nagy része sajnos még mindig user error, de a tesztelést lefojtatják. Ha ritkábban van driver, akkor a user error is ritkább, ezért kevesebb pénzt kell a tesztelésre költeni.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Erről a 3D témáról, hol lehet olvasni?
Mennyire fárasztó?
Hány ezer-szalámis monitor kell hozzá?

Az www.iz3d.com nem túl bőbeszédű, valami olyan az oldal, mint amit egy unatkozó középiskolás lapátolt össze....

Milyennapvan?

(#12) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Ezek szerint nem célszerű Toshiba, Panasonic és Sony notebookot venni gamer célra, mert az tuti hogy ők nem fogják frissítgetni a drivereket, főleg nem olyan "hozzáértő" módon, mint ahogy az AMD/Ati tenné.

(#13) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát a 4600-os tulajok azok is már feljtve vannak. :((( :O :DDD
Pedig kíváncsi lennék, hogy 46xx-es kártyákkal van-e gyorsulás, mert a 10.2-es drivert le kellett törölnöm, és a 9.10-est vissza rakni. Kicsit gáz volt a COD4-ben a driver. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#14) Szroncs

Szroncs
(újonc)

Ezt a CrossFireX™ Application Profiles csak fel kell telepíteni és optimalizál vagy valamit állítani is kell vagy lehet rajta...?

(#15) Rossi válasza Sub-ZeRo (#13) üzenetére

Rossi
(őstag)

Nem baj, majd veszünk 5700-ast...

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#16) Hofeher

Hofeher
(lelkes újonc)

csak épp a nyelvi fájlok nincsenek még kész?
pedig avval lenne teljes vajon meddig kell rá várni

(#17) András83

András83
(lelkes újonc)

húha... akár 3%, akár 6%, akár 4%, akár akár :D ez a kedvencem, mindig az alaplapom jut róla eszembe ami meg: up to 85% more energy efficent :D

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

(#18) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

feltolom már én is mert a Win7 alatt csak 6.0 kaptam az 5850re :DDD

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#19) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó is, este felpakoljuk. :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#20) D1Rect válasza András83 (#17) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért, mert minden PC egyedi, és nem lehet biztosra megmondani.

Milyennapvan?

(#21) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Lassan nekem is kéne frissíteni az 1 éves drivereket :DDD
Bár így is jól fut minden... :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#22) Abu85 válasza Szroncs (#14) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Először a drivert kell telepíteni, utána a profilt. Pár next és egy finish, és kész is. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#23) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Erről a 3D-ről nagy a hallgatás, pedig az Nvidia annak idején hatalmas csinnadrattát csinált belőle,talán követni kéne tisztelt AMD.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#24) mephi666 válasza D1Rect (#11) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

her(t)z-ből szerintem 120, a pick-et nem tudom, azt inkább megenném :B biztos fárasztó egy idő után... talán bacsis írta, hogy ő próbálgatta az nvidia megoldását anno és fárasztó volt... igaz, az más elven is ment, ha nem tévedek... ilyen 2színű szemüveget próbáltam én is, de nem szerettem... :( pedig 100%-osan jók a szemeim... 10-20perc után levettem és úgy éreztem magam, mintha hirtelen megittam volna fél liter töményet... totál képzavar... kellett utána kis idő, hogy normálisan lássam a valóságot...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#25) atti_2010 válasza Abu85 (#22) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Abu85 erről a 3D-ről valami bővebbet nem lehet tudni, szó volt a Bit Cauldron-os megoldásról is aminek a honlapján azt írja hogy jobb mint az Nvidia megoldása(én is ezt írnám), valami bővebb infót ha tudnál, karácsonyra szeretném megdobni a fiamat egy 3D monitorral de nem igen szeretnék Nvidiára váltani.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#26) ollie válasza Abu85 (#10) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na de mi előnye van a profil cserének? Gyorsabb, szebb, jobb lesz tőle a játék, vagy csak egyszerűen tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés? :)

(#25) atti_2010: vigyázz, hogy a monitor ne legyen nehezebb 5kg-nál, különben a fiad nagyon meg fogja magát ütni, amikor eltalálod vele :)

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#27) tsii_H válasza mephi666 (#24) üzenetére

tsii_H
(tag)

oooo ez zsir. kukaba az LSD-vel meg a gombaval, eljen a 3D!! :DDD

(#28) mephi666 válasza ollie (#26) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lehet, hogy pont ez a cél: úgy megdobja a monitorral, hogy utána a fél univerzumot 3d-ben látja maga körül... mintha planetáriumban lenne :B ;]

hogy on is legyek: engem is érdekelne, hogy az ati megoldása miért forradalmi... meg miért olyan nagyonjó :U (vagy csak a marketingesek dolgoztak nagyon itt is?)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#29) Ottoka válasza D1Rect (#20) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Vagy inkább mint a régen a "lengyel piacos" magnók, ráírva az 1000W. Akár.

[ Szerkesztve ]

Mezőhegyes

(#30) Vico87 válasza mephi666 (#28) üzenetére

Vico87
(tag)

Szerintem kb ugyanazt tudja, mint az NV-féle 3D Vision, annyi plusszal, hogy egy kártyával lehet 3db monitort hajtani 3D-ben (Eyefinity+3D), amit NV oldalon csak két kártyával lehet (és úgy reklámozzák, mint a Fermi egyik új feature-je). Persze azt kell mondani, hogy ez forradalmi, mert ha ráírják 20centis betűkkel a dobozra a "Revolutionary" szót, akkor a nép azt veszi. Mondjuk az ATI számára tényleg forradalmi, mert eddig 3D-ben nem utaztak, és most végre alkottak valamit. ;]

Mondjuk kíváncsi lennék, hogy Eyefinity+3D esetén milyen gyorsak a játékok, tippre azt mondanám, hogy élvezhetetlenül diavetítés. ;]

(#31) whiz válasza András83 (#17) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ja. az "akár +2%" meg aztán tényleg mindent visz. Tényleg ezzel kell reklámozni egy drivert?

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#32) atti_2010 válasza Ottoka (#29) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ha nem vetted volna észre ez nem a lengyel piac, de annak se sok értelme van hogy egyesek megvesznek méregdrága Intel procikat és aztán ki-be csomagolnak vele, vagy filmet alakítanak át, de mindenki saját maga dönti el mire költi a pénzét (amúgy 2 éve combcsont törésem volt, protézist kell beültetni amire meg 1 évet kell várni, ezért nem sokat nyüzsöghetek. A fiammal számítógépezünk, 3D moziba járunk, ami nagyon megtetszett neki, ezért szeretnek egy használható 3D-t, SZÓLJON AKI MEGIRIGYELTE TŐLEM).

[ Szerkesztve ]

(#33) AXisBOLD válasza Mr.Csizmás (#3) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

miden ok vele? érdemes feltenni? csak mert nekem is 4830-om van.

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#34) bozont

bozont
(PH! addikt)

Alakul a dolog, ez a profil frissítéses dolog tetszik, a 3D meg nem érint annyira. Biztos jó dolog, de egy darabig úgy sem lesz megfelelő megjelenítőm hozzá.
Most a 10.2 hotfixet használom megelégedéssel, de lehet kipróbálom majd a 10.3a drivert is.

Amúgy az AMD féle South Bridge drivert érdemes feltelepíteni, vagy jobb az amit a Win7 használ?

[ Szerkesztve ]

(#35) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha hazaérek már repül is felfele. :K

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#36) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Épp itt volt már az ideje, a 3d-nek. Nem is értem, hogy miért vártak eddig?

Hacsak nem 2 éve írják már ezt a drivert. ;]

(#37) belanet válasza bozont (#34) üzenetére

belanet
(tag)

Vegyél 3k ért egy 120Hz-es CRT, és már van is megjelenítőd hozzá :DDD :DDD :DDD

Csak vigyázz ki ne robbanjon a fejedből a szemgolyód :DDD

(#38) Ottoka

Ottoka
(őstag)

A ccc 10.2-es benne? Vagy csak a magyar?

Mezőhegyes

(#39) ollie válasza bozont (#34) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A win7 is AMD drivert tesz fel, csak valszeg régebbit.

(#40) Sub-ZeRo válasza FRENK1988 (#18) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát akkor dobd ki az ablakon a kártyát, mert 4670-re kaptam 6.8-at. :DDD :DD :D

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#41) a_n_d_r_e_w válasza Pepe78 (#1) üzenetére

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

Foleg ugy hogy a 9.11 ota kb 10%-ot esett minden :D
Amugy BC2 brutalis HD5xxx loading idejevel kezdhetnenek valamit. En se akartam elhinni, de a visszajelzesek alapjan csak ezen ilyen szornyu...

tok jo rush modba ugy belepni, hogy mar rogton a masodik fazisban talalja magat az ember, addig a kis forgo izet bamulja a kepernyo aljan....

Sight. Sound. Speed.

(#42) atti_2010 válasza belanet (#37) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Na ne hülyéskedj, én próbáltam az Nvidiát,és nem robban ki semmi.

(#43) Enton válasza Abu85 (#10) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valahogy sejtettem, hogy nem a user volt szem előtt, mikor ezen lépést megtették.
De úgy kell nekik. Aki nagyon akar az ugyis tud rá tenni ilyet is-olyat is. ;]

Family Guy Online - Closed Beta

(#44) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah kíváncsi leszek a valós gyorsulásokra :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#45) Robi BALBOA válasza Devid_81 (#44) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Dirt2 pl nekem rengeteget gyorsult, 1920*1080 minden max 8xAA, 9.12/10.2-vel 45-65fps, a 10.3a-val 80-110fps! :Y

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#46) belanet válasza atti_2010 (#42) üzenetére

belanet
(tag)

Én is próbáltam! Régen is, és most is :K Bizton állíthatom, hogy még meg van mind a két szemem :DDD :DDD :DDD

(#47) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Most remélem nem jönnek az Nvidiások (mint DX10.1,DX11) hogy tulajdonképpen minek is a 3D mert nagyon jó vicc lenne, azok után hogy a tavaly simán rávágták az ATI-ra hogy még 3D-t se tudnak csinálni.

(#46) belanet Nem tűnt fel hogy a régi és a mostani között van nemi különbség?

[ Szerkesztve ]

(#48) FRENK1988 válasza Sub-ZeRo (#40) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:P Megoldódott mostmár 7,4. A leggyengébb pont pedig 7.1 :DDD (fránya SSD)

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#49) Devid_81 válasza Robi BALBOA (#45) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Huhh, az igen komoly! :Y

.::www.megadanceradio.hu::.

(#50) ollie válasza Enton (#43) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért valahol a user érdeke is, hogy kevesebb a hibalehetőség. Na meg ha több pénzt emészt fel a support, akkor vagy fizetőssé teszik, vagy emelik a termékek felhasználói árait.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.