Van valakinek valami infója, hogy ezt a baromságot ki találta ki elsőként?
Dupla Del-t a Microsoft kovette el 2002-ben kiadott MultiMedia Keyboard-on, illetve a Natural MMK-n. (de azokon legalabb az F-Lock-kal lehetett valtani, hogy a PrtScr helyett Insert legyen.)
Logitech csak 5 eve kezdte majmolni, 2004 masodik feleben valtotta le a hagyomanyos kiosztasu (Black) Internet Keyboard-jukat az Insert nelkuli Internet Pro.
Elforgatott hatos viszont nagyon regi tortenet, en a 2001-ben kiadott L Cordless Desktop Pro-n lattam eloszor, de ahogy elnezem a 98-ban megjelent MS Natural Keyboard Elite-en is el van forgatva. (azon raadasul a 4 kurzorgomb sem all jol
)
Szerencsere a 2005-ben kiadott 5. generacios Natural billzetnel semmi extremet nem huzott a Microsoft, visszatertek az oldschool, Insert-tel ellatott hatoshoz, sot az F-Lock ON lett az alapertelmezes, igy az F1-F12 gombok alapbol ismet az eredeti funkcioikat latjak el. (Ruhelltem emiatt az MMK-t, Total Commander billparancsai addig nem elnek, amig gep bekapcs utan meg nem nyomtam az F-Lock-ot)
Logitech persze megint nem birta ki ihlet merites nelkul: lasd 2 evvel kesobb megjelent Wave Keyboard ivelt gombfelszinet, vagy a parnazott mubor csuklotamaszt, persze az idiota dupladeles, elforgatott hatosrol azota sem birtak leszokni 
BTW, mikor jon mar a 6. Natural generacio?
Lassan ideje lenne uj billzetet venni, mostani Ergo4000 mar 4 eves, messze nem olyan puha&halk, mint uj koraban, meg a kabele megint megtort a toresgatlonal 
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?