Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) BiP

BiP
(PH! addikt)

Eza dupla tuner tetszik. Az ára meg több, mint jó. Már csak valami komolyabb antennát kéne szerezni. Legutoljára, amikor próbáltam, sima botantennával semmi adást nem tudott fogni egy usb-s tuner, az ablakban sem.

Nagyon drágák ezek a tápok. Mondjuk biztos rohadt jók, de nekem akkor is sok.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#2) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sokan talán fenntartásokkal viseltetnek a márka iránt, melynek vannak kifejezetten olcsó modelljei is, de tudni kell, hogy a drágább darabok semmivel sem rosszabbak az FSP, Cooler Master, Chieftec vagy Corsair megoldásainál.

Na persze, és ki fog kiadni egy elcépowa tápért ennyi pénzt? :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#3) 14adam válasza kelzsoca (#2) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1050w-hez képest és a 80plus gold-ra való tekintettel igencsak olcsó ha ebbe is a minőségi cwt bél került mert a sima 80plus-os Corsair hx 1000-ret dobálják 60k körül(régen még 45-50 között lehetett kapni régen)

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#4) kelzsoca válasza 14adam (#3) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát ez az hogy nem is lehet tudni milyen béllel szerelt :)

De őszintén Te vennél ilyen tápot, ennyi pénzért?

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#5) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Első oldal alján:
"Asus Aspire One 751"

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#6) 14adam válasza kelzsoca (#4) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha tudnám,hogy minőségi bél van benne akkor persze.Lc-nek vannak minőségi tápjai 750-től felfele,azokba cwt belső van

(#7) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt az Enermaxos talpas ventilátort lehet valahol kapni? :D

Érdekes ez az új CM venti, nagyon felkeltette a figyelmemet, de a tesztekben nem nagyon emelkedett ki, bár még nem sok teszt van róla..

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#8) eszterencs válasza adalbert1 (#5) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

LOL! :D

Köszi, javítva.

(#9) kelzsoca válasza 14adam (#6) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Érdekes, az alsó-középkategória hulladék, a felsőkategória meg nem :)

(#10) proci985 válasza 14adam (#3) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 36os ágankénti maxot én még nem láttam másik tápnál. bár lehet, hogy megváltoztatták az OCP beállításait. ami dícséretes, 36A bőven elég, viszont egy esetleges rövidzárnál ~85A előtt is leáll már a táp. szerintem nagyobb tápoknál ennek és az Antec 1200nak a megoldása jobb, 1000Wot nem kéne egyben hagyni szvsz.

v2es tesztje, ez alapján minimum érdekes lehet az új v3mas

a hx széria meg szerintem lassan már kifutó lesz, mintha computexen már az utódmodelleket mutogatták volna.

más: Enermaxok meg jók és drágák. ilyen drága utoljára talán az Antec Signature széria volt.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#11) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A tápok tényleg drágák. A notebook hűtő viszont egész hatásosnak tűnik...

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#12) lapa

lapa
(PH! kedvence)

a 80+ -nak már van platinum minősítése is, nem? lehet is találni pár szép példányt 90% felett kicsivel.

www.lapanet.hu

(#13) 14adam válasza proci985 (#10) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Régi x-es,és ahogy nézem ebbe cwt bél van,és a kondik is jók benne,tehát elég valószínű,hogy a második széria is erre fog épülni
persze,már kifutó,itt van a Corsair AX család amibe flextronics és a saját belsejük van

Lapa: akadnak,de azok általába nem normál atx méretüek

[ Szerkesztve ]

(#14) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

Ez a JCP Galaxy nagyon szép és kifejezetten olcsó. Tetszetős :K

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#15) D1Rect válasza ZCoyote (#14) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Olcsó?
Ennyiért van sokkal jobb vétel.

Milyennapvan?

(#16) Szirti válasza ZCoyote (#14) üzenetére

Szirti
(tag)

Nekem is bejön, csak lehetne mondjuk alsó tápos. Így marad tervben a Sharkoon Aliminium :)

"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb

(#17) Zotya84

Zotya84
(tag)

Az a Galaxy ház méretleírása valahogy nem stimmel... Ha 55 centi magas lenne, akkor az alaplap és a táp között kéne lennie 12centinek... Meg valahogy a linkelt oldal sem stimmel: ott (és mindenhol máshol más méreteket adnak meg)

Akkor ez most hogy is van? :F

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#18) zazahoho

zazahoho
(őstag)

enermax jónak tűnik,az ára soha nem volt kedvező :N
a leszedhető ventis cm jó őtlet,de ha bekerül a por akkor hamarabb megy tönkre,mint egy zárt csapágyas modell

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#19) pmheros

pmheros
(senior tag)

nekem a Aerocool Vs-9 ház fogta meg a fantáziámat,
már annyira szellős hogy inkább egy ketrec mint ház
de tényleg 13? ezerért egy alsó tápos megfelelően "lukgatott" nagyobb midinek ajándék

ha nem szinte ugyanilyen elrendezésű lenne a CM 534 -em, már rohannék is érte a boltba

[ Szerkesztve ]

hideg pizza, meleg sör

(#20) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az rendben van, hogy az LC-Power a felső kategóriában megbízható táppal rendelkezik, de az alsó kategóriát miért nem erőlteti?
ha készítene 400-450W-os olcsó, de megbízható és hatékony tápegységeket is, akkor megszorongathatná a "nagy" gyártókat is, és talán árakat is csökkenthetnének ők is. Mert azért ami itt a tápegységek körül van (és itt az árakra gondolok) nagyon el van szállva a piac.

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#21) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Aerocool házikó eléggé barátságosnak tűnik.. :B

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#22) kelzsoca válasza tzsolesz (#20) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezt mondom én is, hogy akkor az alsó-közép kategóriát miért nem lehet normálisra csinálni :)

(#23) varsam válasza Sicilian (#21) üzenetére

varsam
(őstag)

Nekem is bejön, az RS-9 is elég jóféle sztem.

(#8) eszterencs
A link rossz a hírben, pont az RS-9 jön be. Ez kellene helyette

Egyébként ezen az oldalon hol vannak az árak? vagy csak én vagyok hülye ?:)

[ Szerkesztve ]

(#24) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Nagyon sexy az Enermax táp. :B

(#25) PCrevRM

PCrevRM
(kvázi-tag)

Látom a CM ventik nem nagyon izgatnak itt senkit. Nem is csoda. A Hyper 212 ventije 2600-ért pofátlanság. Megint a Coolink 120p nyert...

We are Outcast Consensus 1

(#26) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lc-t nem biztos hogy vennék,akármilyen minősítése van

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#27) wobe válasza D1Rect (#15) üzenetére

wobe
(újonc)
LOGOUT blog

Mutass ennyiért ilyen szép letisztult házat.
Akarok venni egyet, de nem találtam 25 alatt egyet se, annyiért pedig a 690 II van csak.

(#28) Recon

Recon
(őstag)

A 4. oldalon az első sorban a link nem a VS-9-re, hanem az RS-9-re mutat.

(#29) rolkaDb

rolkaDb
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem rosszak a tápok és a ventik sem. :D

(#30) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Az acer monitor pc-je kissé túlzás ennyi pénzért. Fele ennyiért már lehetne iMac verőnek nevezni. :U

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#31) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az Enermax még mindig nagyon ott van a szeren :) Az LC-Power-től engem is óva intettek, mégis beruháztam egy külső 5,25"-os külső sata-s boxukba. Eddig nem csalódtam. De lehet, hogy fogok :D

Én sem értem egyébként, hogy az alsó kategóriában miért gyárt sz@rt, ha a felső szegmensben minőségi tápjaik vannak...

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#32) boeing

boeing
(senior tag)

Acer 751,jó kis noti lett. :C

(#33) McKane

McKane
(őstag)
LOGOUT blog

de azért még mekkora már hogy az óccsó acer notihoz (cca.90 .000 ft ) még mindig Windows XP-t adnak..
" Operációs rendszer: Windows® XP Home Edition"
forrás: [link]

[ Szerkesztve ]

(#34) Cucuska2

Cucuska2
(senior tag)
LOGOUT blog

Notebookok terén az Ace
Netbook?

Jelöljétek be magatokat a TérkéPH!-en: http://ph.hangya.net/terkeph/

(#35) andras888

andras888
(tag)

Az Aerocool Vs-9 et összekeverték az Rs-9 el, a linkre kattintva is az utóbbi jön be.
Szerintem jobb az Rs-9 1000 hufal drágább, de abba tényleg benne van a venti vezérlő meg a ventik. :K

"Soha nem akartam olyan klubhoz tartozni, amelyik elfogadott volna tagjának."

(#36) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mikor lesz már olyan hír, amiben 200W körüli 80+ gold tápok lesznek? :U

New world...old thinking...IBM T60;)

(#37) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

vannak igazán jó cuccok a tápok is frankók mag ez egyik JCP ház is :K

Chaser na igen, egy 2-300wattos 80+ gold tápnak jobban örülnék mint egy 1000 wattosnak :K

[ Szerkesztve ]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#38) harry

harry
(PH! kedvence)

Szerintetek az az Alcor vevő menne Linux alatt is? Nem lenne egy hátrány. Jó árban van, alig drágább, mint a kisebb testvére, lehet rendelek egyet, bár nem tudom, nálunk elég lenne-e a beltéri botantenna.

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#39) Predator666

Predator666
(fanatikus tag)

Első oldal, utolsó előtti bekezdés:

"Az Asipre 5942G széria ezen izmos tagja Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel és egy év garanciával[...] "

Nem kritika, csupán az esztétikum kedvéért. :))

Kivettem, mert volt, kit zavart.

(#40) harry válasza Chaser (#36) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

No igen, amúgy egy ilyenem van, FSP 250W, 80+, 4-5e, bár nem tudom, újat lehet-e kapni.

(#41) Chaser válasza harry (#40) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem is van, sok is lett, kb 2 hete árultam is 3k-ért, újak voltak, de boltban sztem nincs. 200 körüli goldot viszont nem találok, FSP-nek van ilyenje is.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#42) Z10N válasza harry (#38) üzenetére

Z10N
(fanatikus tag)

Pont nemreg neztem az uj Alcor DUO-t [link] es HS-t [link]. Hivatalos Linux support nincs, de lehet hozza hekkelni [link]. Egy PH! teszt jo lenne az uj tunerekrol, a regirol itt van [link]. Biztos vagyok benne, hogy az infopatika is tamogatna az otletet. Foci VB-t pazar latvany igy nezni, mivel nem upconverted.

DTV DUO: AFA9015 chipset
DTV HS: DiBCom7770 chipset

ui: SCH-ba schiman eleg.. :DDD

[ Szerkesztve ]

EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..

(#43) Z10N válasza Z10N (#42) üzenetére

Z10N
(fanatikus tag)

Itt is van: [link] [link] [link] [link] [link]

EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..

(#44) harry válasza Z10N (#42) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Igen, néztem a HUP-os topicot, csak nem tudom, az újakon is ugyanaz a chip van-e, illetve, hogy ezekhez van-e támogatás, majd rákeresek.
Az a baj, hogy egyelőre az sem biztos, hogy nálunk volna vétel, közvetlen rálátás nincs adótoronyra (igaz, a háztömb túloldala dunaparti, ami rálát a két hegyre, illetve két oldalt két park is van, tehát elvileg nincs nagyon körül véve házakkal). Szóval lehet az lesz, hogy veszek egyet, és ha nem megy, visszaküldöm, csak hát nem szívesen.

(#45) ZCoyote válasza D1Rect (#15) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Nekem az.

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#46) lorenzen

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

"Speciális, barometrikus csapágyazása van, amibe egy kis mágnes is besegít.."

Erről a csapágyazásról több információt tud valaki?

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#47) Quan-Chi válasza lorenzen (#46) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

ezek a spéci cuccok mindig gyengébbek lesznek vhogy mint a régi jól beváltak

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.