Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) nakrisz

nakrisz
(kvázi-tag)

Az a CM335-ös ház is nagyon drága. A korábbi Elitek olyan 8000 és 9000 Ft között kaphatóak még ma is... Belül tök egyforma, kívül sem nagy a különbség. Vajon mi indokolja a 30%-os drágulást? :F Talán a gonosz, nagybetűs válság?

Mod: Vagy ebben az árban már táp is lenne? Akkor rendben volna...

[ Szerkesztve ]

(#2) Tomate válasza nakrisz (#1) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ha 2x olyan drága lett a Cooler Master Centurion nem olyat veszek és pont. Máris nincs 15k különbség az árak között...

(#3) Klemice

Klemice
(fanatikus tag)

Az ilyen összesített cuccoknál bírom, hogy billentyűzet egér meg ilyenek is vannak benne..
Sokan akik új gépet vesznek, gyakran nem cserélnek egeret, billentyűzetet, sőt monitort sem, és gyakran a ház is megmarad a régi...
Persze az új gépet az összes alapalkatrész cseréjeként értem.. Na mindegy..

(#4) zoli03

zoli03
(senior tag)

Az első modellbe 45 nm-en készülő, 2,0 GHz-es Core 2 Duo T6400 processzor, 4 GB memória, diszkrét GeForce 9300M és 320 MB-os merevlemez került, így Vista Home Premiummal és egyéves garanciával 231 000 forintba kerül majd.

A merevlemez el van írva.

[ Szerkesztve ]

(#5) eszterencs válasza zoli03 (#4) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valóban, köszi!

(#6) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az Aspire 5535-nél nekem szimpatikusabb az 5530. Egyrészt ez 16:10-es márészt még HDMI is van rajta. Mondjuk nyilván ennek a diszkrét VGA az oka. eSATA viszont csak a TravelMate verzióra került. :F

Esetleg az Aspire 5530 vagy az utóbb említett TM nem lesz tesztelve valamikor?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#7) robyeger

robyeger
(PH! addikt)

Az AMD Athlon 64 X2 5050e AM2 BOX procinak tényleg 7eFt zuhant az ára vagy csak elirás az árlistákon? Gyári hűtőre a 45W és a 2.6Ghz ezen az áron tuti ajánlat.

[ Szerkesztve ]

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#8) vottokar

vottokar
(fanatikus tag)

Mindkét Toughbook nagyon ütős lett. Valószinűleg sohasem fogok ilyenekkel sem itthol találkozni élőben. :(

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#9) .mf

.mf
(PH! addikt)

A Toughbook U1 az Atom után nem sokkal jelent meg, tehát nem valami újdonság :P

1000HE még nincs? Talán érdekesebb lett volna, mint a többi.
"Szép" egyébként, hogy külföldön egyre alacsonyabb árakat jelentenek be netbookoknál, itt viszont bőven az árfolyamváltozást meghaladóan növekednek az árak :U

(#10) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Két apróság:
Egy 200k-es gépbe már nem ártana 4 giga memóriát ajánlani, főleg hogy ezt a laptopoknál már van.
A másik pedig furcsának találom, hogy az egéralátét többe kerül, mint a bill. (ez nem kötekedés, csak számomra furcsa)

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#11) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Jujj a TX2 hogy megdrágult. :Y

(#12) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól ezek a Panasonic hordozható atomos gépek!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#13) gV válasza .mf (#9) üzenetére

gV
(őstag)

1000HE még nincs? Talán érdekesebb lett volna, mint a többi.

miért? csak a N280-van és a külsejében különbözik a jelenlegi EEE-ktől

(#14) szacsee válasza cizoe (#11) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az még elmegy, de a Cooler Master Centurion 590 ház 2x annyiba van :Y , a 4830 pedig olcsóbb lett 5K-val.. :F (gondolom volt rajta akkor is hasznon rendesen és hogy el tudják még adni kicsit faragtak rajta...)

(#15) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

Cooler Master Centurion 590-es ház durván drágult, még jó hogy én még olcsón vehettem, egyébként csak ajánlani tudom :K

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#16) sid.:Rc211v válasza CsendesMark (#15) üzenetére

sid.:Rc211v
(senior tag)

jah..nekem is még csak 13-ba volt :K

-XFX-

(#17) daa-raa válasza robyeger (#7) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Milyen árlistákon? Én mindenhol 17-20k között látom.

Si vis pacem, para bellum.

(#18) grind3r_

grind3r_
(újonc)

Nem értem miért mindig Kingmax memóriát raktok az ajánlott konfigokba legyen akármilyen drága...

(#19) sid.:Rc211v válasza daa-raa (#17) üzenetére

(senior tag)

10k elég jó ár..már ha nem elirás [link]

[ Szerkesztve ]

-XFX-

(#20) Digital válasza vottokar (#8) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Én szoktam ilyen Panasonic géppel dolgozni! Az egy régebbi modell, nem érintőképernyős hanem hagyományos kialakítású. Centrino alapú, marha masszív gépezet!
Az ára bőven 1 milla felett volt!

[ Szerkesztve ]

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#21) daa-raa válasza sid.:Rc211v (#19) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

És ugyan ott a 4850e 17k... Az AMD-nél $60 az 5050e. Gyanús.

Egyébként meg mindegy, hogy elírás-e vagy sem. Ha ennyiért hírdeti, ennyiért kell adnia.

(#22) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

baroomira elszállt az 590es ára. én anno 16ért vettem tavaly ilyenkor 690est, és 500 forinttal olcsóbban apróban 3 nap alatt már el is ment, amikor rájöttem, hogy nekem pici:) 20ért már ott vannak az Antec házai is.

43ért meg az analóg bemenetes monitorral a dellnél el vannak tévelyedve.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#23) csibor válasza daa-raa (#21) üzenetére

csibor
(őstag)

Kiderül hamarosan,mert rendeltem 1db-ot.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#24) sid.:Rc211v válasza daa-raa (#21) üzenetére

(senior tag)

lol 4850e 17e ezt nem is láttam :)
Egyébként meg a minap jártam a GTX 260-as topikban és ott irták hogy iponba MSI GTX 260 25k ..itt a bizonyiték :[link] páran be is dobták a kosárkába lévén, hogy meg is kapják majd ennyiért aztán pedig jött a mail hogy: [link] szóval ennyit erről :W

-XFX-

(#25) buchy válasza sid.:Rc211v (#24) üzenetére

buchy
(lelkes újonc)

25k-ért pedig rászántam volna magam, hogy nv kari kerüljön a gépembe :D

Privát üzenetnél mindig írjátok le mi felől érdeklődtök, kösz

(#26) sid.:Rc211v válasza buchy (#25) üzenetére

(senior tag)

azt hiszem én is :DDD

-XFX-

(#27) .mf válasza gV (#13) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

meg az alacsonyabb fogyasztásában, a sokkal nagyobb, 8700mAh-s akkuban, a sokkal hosszabb (ténylegesen kb 7 óra wifivel) akkus üzemidőben, az új billentyűzetben, a $400 alatti meghirdetett árban, stb. :))

Az 1000HE végre kezd olyan lenni, mint amilyennek az összes netbooknak az elejétől kezdve kellett volna lennie.

(#28) csibor válasza sid.:Rc211v (#24) üzenetére

csibor
(őstag)

Elvileg a válasz imail alapján elfogadták a rendelésem.

(#29) ^Clown válasza proci985 (#22) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaja, azt a monitort nagyon elbaltázták... Egy ici-pici DVI-t "ráforraszthattak" volna.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#30) sid.:Rc211v válasza csibor (#28) üzenetére

(senior tag)

az jó..ennyiért best ár az 5050e

hat ez mar elég furcsa.. nyomj a 19-es hsz-nél lévő linkre.. :U

[ Szerkesztve ]

-XFX-

(#31) Killing válasza ^Clown (#29) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Monitor vásárlásnál én is azt kerestem kétségbeesetten hogy legyen rajta DVI csatlakozó!
Azért már nem csak egy VGA csatlakozó meg egy USB azt kész! :Y

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#32) O_L_I

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Az "optimális" gépbe akkor is Intel proci lesz fene fenét eszik is! :W
Pont erről volt szó egy másik topikban...

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#33) rudi válasza O_L_I (#32) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Idézek Neked a decemberi cikkből:

"Fenti összeállításunkat Intel platformra alapoztunk, de AMD processzorral és alaplappal is hasonló – talán picivel alacsonyabb – árban kapjuk meg ugyanezt a teljesítményt."

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#34) zed1983

zed1983
(őstag)

Az ért akkora drágulás nincs, mármint a monitoroknál, nem vehető észre, annyira, mint más alkatrészeknél...

(#35) O_L_I válasza rudi (#33) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Na azért ;) :R

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#36) Rossi

Rossi
(őstag)

Azért a 4670-esből betenni a GDDR3-as verziót, amikor pár száz Ft-tal drágább a GDDR4-es (aminek a hűtése is sokkal jobb)... Egyébként is, szerintem ez a kártya simán belefér az optimális gamer konfigba is, lévén a Far Cry 2-t 1280x1024-ben high és ultra high beállításokkal 40 fps-el futtatja.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#37) rudi válasza zed1983 (#34) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor idézek Neked is egyet:

Azért összességében nem ennyire jó a helyzet. Korábban az év első két hónapjában enyhe csökkenést szoktunk tapasztalni minden hardveres területen, most ezt nem látjuk, pedig alapvetően már a decemberi árak is kedvezőtlenek voltak (mondjuk a tavaly nyáriakhoz hasonlítva).

(#38) rudi válasza Rossi (#36) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Feltéve hogy nincs füst vagy robbanás a képen... Ha van, akkor jó ha a 40 felét hozza olyan felbontáson, amit írtál.

(#39) VaniliásRönk válasza O_L_I (#35) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Mintha ezt a többség elolvasná. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#40) atesss válasza vottokar (#8) üzenetére

atesss
(őstag)

Ja, max. a Telki Magánkórház vesz majd néhány Toughbook H1-et használtan pár év múlva. :(
Amúgy mennyi lehet ennek az ára, mert arról nagyon találtam semmit ?

Toughbook H1 specsheet : [link]

Panasonic Toughbook H1 Video - YouTube
Elég komoly dolgokat tud a cucc, pl. a fényképező (na persze ha normális minőségű), meg a vonalkódolvasó is tényleg hasznos bele.
A Windows XP viszont talán meggondolandó egy orvosi eszköznél. :U

[ Szerkesztve ]

(#41) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"felbontása pedig a HD videós 720p-nek megfelelő 1366x768 pixel"

Ez így nem igazán stimmel, hiszen a 720p 16:9-ben 1280x720, szélesebb kép esetén (mozifilmek) meg 1280x500-600, ami jóval kevesebb pixel, mint az 1366x768, így az előbbit nagyítani kell hozzá, ami némileg életleníti a képet. Szóval én ezen már inkább full-HD-s anyagokat néznék (persze megfelelő távolságból).

(#42) atesss válasza atesss (#40) üzenetére

atesss
(őstag)

Bocsánat, nem XP, hanem Vista Business (XP Tablet downgrade-el), de ettől még a lényeg ugyanaz...
És a Vistához a 2GB ram is jól jönne szerintem, még talán ilyen programokhoz is. Az árat úgyse nagyon dobná meg már gondolom. :U

Azt viszont nem értem, miért nem SSD-t raktak bele, egy 64GB-os nem lenne drága szerintem az egész gép árához képest.
Vagy ennyire nem bíznak még meg az SSD-ben ?
Ja és a 3 év garancia se valami sok ahhoz képest, 5 év szerintem egy ilyen cuccnál min. lenne.

(#43) .mf válasza dezz (#41) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Ehhez képest a HD-ready felbontású dolgok az utóbbi pár évben mind áttértek az 1366×768 pixeles méretre... nevezzük nevén a gyereket: ez a de facto HD-ready kijelző felbontás-szabvány.

(#44) daa-raa válasza sid.:Rc211v (#19) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Úgylátszik feltünt nekik, mert már 17k...

(#45) Tomate válasza atesss (#40) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó kis cucc ez, csak hát sajnos, nem ingyen osztogatják. Magyar egészségügy is csak a jútubról nézheti meg....

(#46) dezz válasza .mf (#43) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen. De itt nem a HD-Ready-ről volt szó, hanem a 720p-ről. ;)

(#47) NagyVillany

NagyVillany
(kvázi-tag)

"Érdemes egy pillantást vetni az 5735-ös egyszerűbb, Z utótaggal jelzett verziójára"

szerintem is :)

itt most netto 113 körül van 4gb rammal

haver vett a minap, és vigyorog

"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

(#48) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagyon jó össze állítás. Köszi :R

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#49) Integra válasza sid.:Rc211v (#19) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

aztamindenit, micsoda akció..
17.833Ft(14.861Ft) helyett 17.476Ft(14.564Ft)
rohanok mindjárt venni

(#50) csibor válasza Integra (#49) üzenetére

csibor
(őstag)

5050e 10700Ft,és mehetek érte :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.