Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van itt minden, csak pénze legyen majd az embernek, az új alaplapok, és procik megvételére.

Válság van kérem, válság. :(((

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#2) srph25

srph25
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

inkább árcsökkentéseken kéne gondolkodni! nem ilyen zotac nitro kínai játékszereken :DDD

(#3) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Ezen a héten sem volt Phenom II-teszt. :(((

[ Szerkesztve ]

(#4) syC

syC
(PH! addikt)

Annak a zotac nitrónak iggen sok értelme van :D

• De hova temetik a túlélőket? •

(#5) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A gyenge forint hatott ennyire az Eee cuccok árára? Csak mert az az Eee Top kicsit drága szerintem 180k-ért, és az Eee Box is meglepett a 120k-s árával. Ha bemegyek a MM-ba,még ott is olcsóbban kapok erősebb gépet. :F

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#6) csibor válasza marcias (#3) üzenetére

csibor
(őstag)

Dehogynem a loguton :)

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#7) srph25 válasza leviske (#5) üzenetére

srph25
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Asus taktika: beharangozzák kb fél évvel előre, h ilyen meg olyan olcsó lesz a kis kütyüjük, aztán 4x annyiért kerül végül a boltok polcaira :W :((( és mégis olcsónak érzi az ember, a jó marketing miatt.....

(#8) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez mind szép és jó... De Phenom II teszttel mi van??? :O

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#9) eszterencs válasza marcias (#3) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hétvégén nem szoktunk teszteket megjelentetni, csak a Hazai Pályát... de ígérem, már nem kell sokat várnotok a Phenom II tesztre... ;)

(#10) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

zotac nitro-hoz hasonlót már gyártott valaki nem?

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#11) Szondar

Szondar
(újonc)

Azt hittem legalább hétvégére elkészül a Phenom II teszt, de sajnos csak remény maradt :(( :W

(#12) Sandormaster válasza eszterencs (#9) üzenetére

Sandormaster
(fanatikus tag)

Végre valaki legalább mond valami biztatót :R
Már azt hittem nem is lesz teszt...

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

(#13) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

"Megszületett tehát az optimális, szerelésmentes mini HTPC!"

125 ezerért, egymagos Atommal, az ósdi 945-ös chipsettel amihez kiegészítő kártyát kellett belerakni, és optikai meghajtó (DVD, Blu-ray) nélkül.. Ennél azért optimálisabbat is el tudok képzelni ;)

(#14) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

124 ezres eee box b206 ettől féltem :O

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#15) Mad Max válasza Szondar (#11) üzenetére

Mad Max
(újonc)

Ez hihetetlen. A neten millió egy phenom ii teszt van. Keress rájuk a guglin. Ha nem érted angolul, ott a gugli translate lefordítja magyarra. Szerintem a ph-sok se tudnak ezeken túl nagyon újat mondani.

(#16) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az SSD árak zuhanhatnának szépen...mondom én ezt Gazdasági válság kellős közepén. :W :O

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#17) tlac válasza Tom5 (#16) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

20k-ért már lehet venni 30 gigásat rendes boltban, vagy 40-ért 60-asat
ez szerintem már elfogadható ár

[ Szerkesztve ]

(#18) Tom5 válasza tlac (#17) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen tudom, de én még várok egy fél évet ezekkel az SSD-kel.

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#19) tlac válasza Tom5 (#18) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

akkor nem tudom minek vered a fejed a falba, ha még ráér :)

(#20) Tom5 válasza tlac (#19) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

unatkozom, így vezetem le a feszkót... :DDD

(#21) vottokar

vottokar
(fanatikus tag)

Ilyen árak mellett azt hiszem nem lesz új gépem mostanában. :(

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#22) bazsade válasza vottokar (#21) üzenetére

bazsade
(kvázi-tag)

éppen így látom én is. nyár végén kellett volna bevásárolnom :(((

(#23) Quiksilver

Quiksilver
(senior tag)
LOGOUT blog

h is van ez a AM3-al? milyen procik fognak bele menni és mik nem?

Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#24) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Asus Triton 120 centiméteres ventivel? :U
Mekkora ház kell ehhez? :))

Az Intel legkisebb 4magos szériájáról, a Q7xxx-ről van vmi info?

[ Szerkesztve ]

(#25) almaspece válasza zoo8800 (#24) üzenetére

almaspece
(kvázi-tag)

legalább egy 121 centiméteres :DDD

[ Szerkesztve ]

(#26) Sandormaster válasza Quiksilver (#23) üzenetére

Sandormaster
(fanatikus tag)

Am3-as lapokba Am3-as cpu-k mennek bele, a régi Am2+ -ba meg belemegy minden Am2-es és AM3-as cpu.
Kvázi AMD-nél előrefele kompatibilisek az alaplapok...na ezt add össze intel :D

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

(#27) littlelion21 válasza mmdms (#10) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Asus XG Station...?

(#28) Ijk válasza Tom5 (#16) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Én pedig elérhető árú 2T wd green-re és egy legalább 80GB-os SSD-re várok, amit már nem ezekkel a jmicron vezérlőkkel szerelnek. Mondjuk intel x-25m $550-ről $360-ra esett, szóval megy ez még lejjebb is, már csak egy 150ft-os dollár árfolyam kellene:) Viszont állítólag a forint most egy jódarabig nem mászik ki a sz@rból.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#29) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Jajj de jó hogy mindig akad egy gyártó aki előrukkoljon valami felesleges kacattal...

:)

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#30) Findzs válasza tzsolesz (#1) üzenetére

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

jaja igazad van
itt van midjárt egy felesleges kacat:
Régi notebookunk lecserélésénél könnyen beleszaladhatunk abba a problémába, hogy korábbi PC Card bővítőkártyánkat már nem tudjuk használni az új géppel, mert az csak ExpressCardot fogad. Ilyenkor átalakítót kell beszereznünk. A Manhattan márkájú 23 600 forintos példány érdekessége, hogy a gyártó összes többi termékéhez hasonlóan élettartam-garanciát vállal rá.

milyen kártyát nem lehet 23600.- ért megvenni ?
értelmetlen egy dolog ezaz átalakito

[ Szerkesztve ]

(#31) bambano válasza Sandormaster (#12) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hajrá, Sándormaster! :C

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#32) Sandormaster válasza bambano (#31) üzenetére

Sandormaster
(fanatikus tag)

:F

(#33) naot válasza bazsade (#22) üzenetére

naot
(kvázi-tag)

Én pont ezt tettem. Hihetetlen, de ha most venném meg ugyanazt a konfigot, amit akkor vettem, többet kéne fizetnem. Ritkán van ilyen a számtech iparban.

(#34) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

Az Intel E5400-nak remélhetőleg az lesz a haszna, hogy az E5200 árát lenyomja. Merrt azt mindenki tudja, hogy az E5200-at jó szívvel lehet húzni 3 GHz-ig, szóval tök felesleges lenne az E5400, de így legalább nyomja lefelé.

Az a ciki, hogy ma ha akarok egy kiegyensúlyozott gépet összerakni, akkor:
Proci: E5200 = 20 000 Ft
Alaplap = 20 000 Ft

Tehát repül ki simán 40 000 Ft az ablakon, mikor régebben volt E5200 már 15 000-ért is, meg P35-ös alaplap szintén 15 000-ért. Vagyis most a válság kedvéért kell kidobni 10 000 Ft-ot plusszban...

(#35) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A zotac küzyüje megalol ennyiért :)) 3k-ért még talán mehetne kirakatba, de ennyiért? :F Főleg, hogy semmi haszna nincs.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#36) TomLion

TomLion
(tag)
LOGOUT blog

Gigabyte EX58-UD3R: jó kis lap, vegyétek nyugodtan, főleg, ha majd 50k alá esik az ára..

''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''

(#37) julius666 válasza Champipi (#34) üzenetére

julius666
(őstag)

Jaja, teljesen igazad van, most akarok 1 HTPC-szerűséget összerakni, és nekem is leesett az állam az árak láttán. :Y

Pláne hogy ez a legolcsóbb 45nm inteles prockó a piacon, mert régebbi áramzabáló csigát nem nagyon akaródzok venni (nem mintha ez mai lenne :S)

Az + a másik, hogy pölö kinéztem magamnak a q6600-at régebben, mert csak jót hallottam róla (a hardkórabb gépembe akartam 1 négymagosat ;) ), aztán mire jó árba kerülne, a k*cs*g Intel hát nem kivonja a forgalomból? Inkább vegye a nép az "újabbat" (q8000-es széria), ami kb. ugyanazt tudja, mint az elődje, csak persze jóval drágábban... :W

Habár én megrögzött Inteles vagyok, de könnyen lehet, hogy a már említett HTPC-m AMD-s procival fog zümmögni, sokkal jobban kijövök vele pénzügyileg. És ha ugyanezt az árpolitikát folytatják a kékek, lehet h ott is maradok...

Az igazi mintapéldája ez annak, hogy egy hatalmas piaci előnyt hogyan lehet elb@szni...

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza

(#38) zoo8800 válasza Champipi (#34) üzenetére

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:(

Proci 20K
Alaplap 12K :K

(#39) rgranc

rgranc
(kvázi-tag)

A legolcsóbb, 58 000 forintos 2333SW dinamikus kontrasztaránya 20 000:1, és analóg, illetve DVI kimenettel is ellátták.

Bemenettel, nem?

(#40) nobela válasza Champipi (#34) üzenetére

nobela
(tag)

"Vagyis most a válság kedvéért kell kidobni 10 000 Ft-ot plusszban..."

Hej, ha tudnád hogy eddig mennyit dobtam ki a válság kedvéért plusszban... :(

[ Szerkesztve ]

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#41) nobela

nobela
(tag)

Nagyon úgy tűnik, hogy a jövő az 1920x1080-as felbontásé a PC monitorok terén is...
Ez nekem nem nagyon tetszik, mert tervben van egy 1920x1200-as moncsi, csak nehogy kivonják az összeset a forgalomból, mire oda jutnék hogy veszek egyet.

Ilyen felbontás mellett PC-n 1080 sor egy vicc, lényegében a mostani 1280x1024-nél alig több.

[ Szerkesztve ]

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#42) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látom Zotacnál sem unatkoztak. Ennyi fölösleges kacatot gyártani...

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#43) Chaser válasza zoo8800 (#38) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

P35-ösről beszélt, olyat nagyon nem kapsz 12k-ért, feltéve ha új termékről és kisker árról beszélünk, amit tavaly vettem 10k-ért g31-es lapot, most 14-15k :(

(#44) kariad

kariad
(senior tag)

Zotac Nitró :C Garatulálok nekik hozzá!!! :K Mehet a Fábry show-ba a kacatok közé!!! :D

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#45) eszterencs válasza rgranc (#39) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De... :B Köszi. :)

(#46) O_L_I

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem ez az ALC1200 szúrt szemet az ASUS lapban.
Még a Realtek oldalán sincs róla semmi.

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#47) xuldar

xuldar
(őstag)

"Zotac-színekben, vagyis narancssárga-fehér színben pompázó kiegészítő európai szemmel nézve kissé távol-keleti hatást kelt" :C :C :C

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#48) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

A Samsung SES084B biztos tudja a Lightscribe-ot?

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#49) Chaser válasza O_L_I (#46) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha jól tudom az alc889 "asus néven".

(#50) bambano válasza Sandormaster (#32) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy írtad, hogy "végre valaki mond valami biztatót", mintha biztatásra lenne szükséged. Megkaptad :)

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.