Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) CsiguszMaxim

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

"Legyen bárki az élen, a vásárlókra nézve nem jó, ha a konkurensek nagyon lemaradnak." :K

Ezt kéne megérteni a fanboyoknak is egyszer s mindenkorra.

Mod: Találó cím. Mostmár abszolut nem vicces, hogy állandó jeleggel 600 fok van

[ Szerkesztve ]

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#2) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

eddig semmibe vettem a notihűtőket, de mostmár ilyen folyamatos melegben szinte süt a gép egy-egy része. :S

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#3) Sicilian

Sicilian
(őstag)

notik jól néznek ki..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#4) LurkerSheik

LurkerSheik
(lelkes újonc)

Á elsőre azt hittem a TDK vmi fain diszkós fülest dob piacra (külsőre), de természetesen közel távol sem az....

Nekem a Samu F1 alapból nem lenne meleg, de most a 30fokos szobában (a nap is ide tűz) azért használat után - házhűtés nélkül - cseppkét melegszik,
Az asztali ventilátort már kisajátítottam :B

Ilyen melegbe ideje lenne a klímákról is beszámolni a rovatban :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5) zazahoho válasza CsiguszMaxim (#1) üzenetére

zazahoho
(őstag)

igazad van ,ez a gtx 460 invázió az ati rajongóknak is jól jöhet :K

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#6) EarL 007 válasza zazahoho (#5) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A GTX460 / 5830 kategóriája alatt sem ártana, ha lenne NV konkurens, mert így az 5700-as ATI-k ára még mindig borzalmas... De minden kategóriába kéne egy jó kis árverseny, de jó is lenne, ha a ATI 4800-as idők megismétlődnének. :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#7) MittuDomain_

MittuDomain_
(tag)

A HP lapos nagyon szép, kéne.
Kár a HDMI-ért.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#8) DemonDani válasza LurkerSheik (#4) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem a samu f1em mindig szobahőn van :DDD van előtte egy low venti mert a másikomnak kell a hűtés, és az f1 így mindig szobahőn van ha 19fok van ha 30. ;]

asd fgh jkl éáű

(#9) DemonDani válasza EarL 007 (#6) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

reméljük igéretükhöz hűen nyár végéig kielégítik a piacot, bár sajnos ebben nem vagyok biztos. akkor már bejelentéseknek ideje lenne...

asd fgh jkl éáű

(#10) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Bluechipnek van köze a Bluefishez? Vagy csak szerencsés névhasonlóság?

Milyennapvan?

(#11) flimo

flimo
(őstag)

"a jobb zenelejátszókon (az Apple termékei nem ilyenek)"

Hehe :)

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#12) nyunyu válasza DemonDani (#8) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

nekem a samu f1em mindig szobahőn van :DDD

Milyen jo, hogy a samu f1 homeroje mindig 6C-vel kevesebbet mutat, mint amennyi tenylegesen :DDD

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#13) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyon tetszenek ezek a TDK fülesek. a vezetéknélküliség mindig is bejött. az in ear-nek meg a vezetéke nagyon komoly.

Aurea mediocritas

(#14) CsiguszMaxim válasza EarL 007 (#6) üzenetére

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

Pont ma olvasgattam a 4830-as topikjának elejét. Ment a találgatás nagyban, hogy milyen kártya is lesz. Bitang jó vétel volt a maga idejében :)

[ Szerkesztve ]

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#15) Taranti

Taranti
(tag)

"És ha az egyik fél szenved, akkor a másik minek csökkentene az árain?"

Tisztára Intel/AMD a CPU fronton. Ott is kéne már egy kis verseny...

Meg még ha a Forint is erősödne kicsit... :Y

Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.

(#16) 04ahgy válasza D1Rect (#10) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Bluechip a Computer Emporium kiskere.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#17) D1Rect válasza 04ahgy (#16) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi! :R

Milyennapvan?

(#18) JanR válasza hemaka (#2) üzenetére

JanR
(őstag)

Igen, en is a minap gondolkodtam el egy noti huton :U

www.oaziscomputer.hu

(#19) 04ahgy válasza D1Rect (#17) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincsmit.

Azért reklámozzák a PH-sok ennyire a Bluechipet is, mert az Emporiummal is nagy a barátság... :D

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#20) MasterDeeJay

MasterDeeJay
(senior tag)

Ebben a szép időben nem igazán látni olyan laptopot a környezetemben amelyik ne 60 fok fölött működne folyamatosan (cpu hőfok). Amin éppen dolgozok az 80-90 fok között működik. Volt hogy az aksi melegedett fel annyira hogy lekapcsolt a gép, legalábbis olyan forró volt az aksi hogy nem bírtam hozzáérni sem és töltőről tudom csak használni. Hozzáteszem irodában 33-34 fok van, szerencsére a rekord 36 fok még nem dőlt meg. (tetőtér, ráadásnak a gépek is fűtenek) :W
Vincsikből ami most a legmagasabb az 58 fok folyamatosan egy asztali gépben, átlag inkább 40-45 fok körüli.
Egyre inkább kellene egy notihűtő de leginkább azért hogy ha nem asztalon használom ne égessen szét bizonyos testrészeimet. :)

Minecraft szerver: http://mcph.dyndns.info/

(#21) LurkerSheik válasza MasterDeeJay (#20) üzenetére

LurkerSheik
(lelkes újonc)

A notihűtőgyártók a globális felmelegedés mellett állnak. ;]
:(

[ Szerkesztve ]

(#22) rebugra válasza JanR (#18) üzenetére

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kell is, nélküle átlagba 50°C noti hűtővel 44°C

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#23) McKane válasza MasterDeeJay (#20) üzenetére

McKane
(őstag)
LOGOUT blog

alapjárati hőfok mostanság:

(#24) MittuDomain_ válasza MasterDeeJay (#20) üzenetére

MittuDomain_
(tag)

T7250; most 49 fokos, de nem láttam még 56 felett, pedig renderelek/CAD-ezek is vele.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#25) MasterDeeJay válasza MittuDomain_ (#24) üzenetére

MasterDeeJay
(senior tag)

Én az új notikból mindig kifogom a legmelegebbeket. A régiekkel ilyen gond nincs. Dell d500-as, Compaq 620c, ezek terhelve se mennek 60 fölé. Az újak meg igen (HP 6715b, toshiba L300).
De hozzáteszem ez nem légkondis iroda és pl csütörtök reggel 7:15 kor már 32 fok volt.
Asztali gép jelenleg terheletlenül 50 fokos, de ez agyon van feszelve. (34 fokos szoba)

[ Szerkesztve ]

Minecraft szerver: http://mcph.dyndns.info/

(#26) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kánikula?
Nem probléma.

A notim az ágyban használom, meg az ölemben. Nagyon ritkán az asztalon.
Amikor megvettem a lapost, vettem mellé hűtőpadot. Ezt ni:
Zalman Notebook Cooler ZM-NC 1500 W(hite)

Télen, illetve kánikulamentes időben passzív hűtőkét - azaz csak folyamatos szellőzéssel - nyáron, a hőségben aktív hűtőként használom. Két venti dolgozik benne, a felső rács alumínium, a hűtőn van egy plusz USB foglalat, így ami helyet elrabol a laptoptól azt visszaadja.

A hűtőpaddal kellemes hőmérsékleten tudom tartani a hardverem, így óvom meg a hőgutától.

mrlujoak

szerk, lecseréltem a képet egy kisebbre...

[ Szerkesztve ]

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#27) DasH_001

DasH_001
(tag)

Létezik olyan laptophűtő, ami egyetlen egy nagyméretű ventilátorral rendelkezik, és mondjuk alu?

BT4-es füleseknél elképzelhető lesz a kisebb adó? Vagy már van ilyen?

(#28) mrlujoak válasza DasH_001 (#27) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze.
Keress rá a neten, és képeket találsz bőven:
pl:[link]

mrlujoak

(#29) EarL 007 válasza DasH_001 (#27) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De a legjobb megoldás, ha te csinálsz egyet (pl fából) és a ventit oda tudod rakni, ahova akarod.

(#30) mrlujoak válasza EarL 007 (#29) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...azéé ez sem rossz:
[link]

Túl nagy a kép, ezért linkelem csak.
Állóventire a lapost... :))

mrlujoak

(#31) EarL 007 válasza mrlujoak (#30) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gányolás powa, hatalmas megoldás! :DDD

(#32) McKane válasza mrlujoak (#30) üzenetére

McKane
(őstag)
LOGOUT blog

már azthittem tesco-s ventillátor :D

(#33) aleister

aleister
(őstag)
LOGOUT blog

Azért ez az 50k körülire drágult 5770 enyhén túlzás, mivel kapni 33-34k-ért is. Egy árban van már a 4870-nel Kicsit tán gyengébb teljesítménnyel, jobb fogyasztással, fícsörökkel.
Kicsit esik még a dollár és jó vétel lesz.

Eladó 2db bontatlan Samsung 3D-s szemüveg, Cooler Master Wavemaster full alu ház

(#34) zazahoho válasza EarL 007 (#6) üzenetére

zazahoho
(őstag)

Bízzunk benne,hogy jelennek meg új vga-k 460 alatt is,
lásd 480-tól jöttek le teljesítménybe

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#35) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A TDK WR700 nagyon tetszik, de 20K sok érte :(

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#36) rudi válasza D1Rect (#10) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nincs közük egymáshoz.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#37) hunfatal

hunfatal
(PH! nagyúr)

VGAknak borzalmas ára van, így 4850re váltottam a 3870ről szinte ingyen és egy jódarabig így is marad.

(#38) Zso2 válasza aleister (#33) üzenetére

Zso2
(őstag)

az 5770 még soha nem volt jó áron és sztem nem is lesz :( megjelenésekor még a régi vga-k alázták, kifutásáig pedig már az újabban megjelenteket lesz érdemesebb venni :) megjelenésekor gyorsan lecseréltem a 4870-em, 2 napra rá gyorsan visszatértem a még mindig a gépemben dübörgő 4890-re :) ennyi volt az életideje nálam( pár játékban csúnyán elhasalt+ pár rendellenes erre a szériára jellemző akadozás, meg ugye pont a dx11 miatt gyengus..mikor mennyit ígérgettek,hogy a dx11-es vga-k még gyorsabbak lesznek mint dx10módban, ez feledésbe merűlt..)

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#39) rolkaDb

rolkaDb
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó kis cikk. :R A fülesek sem rosszak. :DDD

(#40) shteer válasza aleister (#33) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

újat aligha találsz most annyiért

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#41) aleister válasza shteer (#40) üzenetére

aleister
(őstag)
LOGOUT blog

Árgép
Depó

Mondjuk sajna a dollár megint felfelé megy, pedig szép volt ez a 15 forintos esés. :(

Eladó 2db bontatlan Samsung 3D-s szemüveg, Cooler Master Wavemaster full alu ház

(#42) aleister válasza Zso2 (#38) üzenetére

aleister
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem múlt héten már jónak lehetett nevezni, hogy a legolcsóbb modellek egy árban voltak a 4870 és 5770-ből. Mint írtam innét csak szemlélet kérdése, hogy kinek melyik számít jobb vételnek.
Nekem csak 4890-em volt, de ezt nem hasonlítanám össze, mert árban és teljesítményben is más kategória

(#43) GegeWarrior

GegeWarrior
(senior tag)

Bakker ilyen árfolyamok mellett amik most vannak (és még milyenek lesznek), biztos, hogy nem érdemes vásárolgatni.
dollár 230 Ft???? Euró 290 felett???? Hol?Meg mi??? tavaly még 180 Ft a dollár 230 az euró....
Kissé megváltozott minden....

REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

(#44) aleister válasza GegeWarrior (#43) üzenetére

aleister
(őstag)
LOGOUT blog

Így van. Most hétvégén lement 215-re a dollár, de sajna reggel 224 volt, most 222. Remélem lecsökken szeptemberig 200 alá tartósan!

(#45) shteer válasza GegeWarrior (#43) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ilyenkor mindenki elfelejti 2009 februárt

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#46) Th3Ac3

Th3Ac3
(lelkes újonc)

Csatlakozom a cikkíróhoz, fülbedugós olcsóbb fülesnek tényleg nagyon jó a CX300.

HD 4870 1GB, Q6600 @ 3,5 Ghz, OCZ 2x2 GB 1066 Mhz, Gigabyte X48-DS5, BenQ G2420HDBL, Genius SW-HF5.1 6000, Asus Xonar DX [Nintendo Wii fan]

(#47) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon hasonlít ez az új HP notebook a Mac-book designra :) Nem is rossz..

Üdv: Csabee.

(#48) degooo

degooo
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

nyamiiiiii , valaki megdobhatna egy olyan vezeték nélküli FEJhalgatóval :DDD Belesezerlmesedtem : $

Ügyfélszolgálat: - Myilen számítógépe van? Júzer: - Teccik tudni, ilyen fehér //Facebookozok , tehát vagyok//

(#49) Duree

Duree
(PH! addikt)

TDK fejhallgató?Érdekes vajon ki gyárthatja nekik.Az adatlap szerint nem is olyan rosszak,söt
az áruk is kellemes.Egyszer majd meghallgatok egyet

[ Szerkesztve ]

(#50) freestailo

freestailo
(senior tag)

HP notit dugnám..

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.