Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) rootka

rootka
(lelkes újonc)

Korrekt kis darab, főleg ennyi pénzért... :R

(#2) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Tetszetős ez a kis merevlemez ház. Egy fehérre minden bizonnyal hamarosan benevezek. :)

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#3) pubwart

pubwart
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon brutál ez a óriási monitor... :DD

100k-ért meg már szinte ajándék :DDD

Van valakinek foglma, hogy ez a monitor mennyire gagyi lehet? Mert szeretnék egy ilyen óriás venni, csak nem 300k-ért. És nem grafikus munkára kell... Csak HD-zás, filmezés, TV-zés nagyon ritkán game

Where you go how is up to you

(#4) gábbor válasza pubwart (#3) üzenetére

gábbor
(tag)

Pontosan arra van kitalálva!

(#5) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

50k+ kategóriás monitorok azért még mindig csak viszonylag olcsóak, például a 3 évvel ezelőtti árakhoz képest. Emlékszem mikor sok-sok évvel ezelőtt 30k-ért vettem a samsung 765mb monitoromat, és akkoriban az egy drágább monitornak számított.

Szerintem ahogy feljebb csúsznak az emberek vágyai/álmai úgy tűnik egyre elfogadhatóbbaknak a drágább cuccok.

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#6) Hakudoshi válasza JoeYi (#5) üzenetére

Hakudoshi
(kvázi-tag)

Vagy inkább, ha évi 8% körüli inflációval számolunk, úgy tűnnek az árak egyre elfogadhatóbbnak- ahogy a pénzünk egyre kevesebbet ér... :U

- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -

(#7) drankenhal válasza Hakudoshi (#6) üzenetére

drankenhal
(lelkes újonc)

te biztos, hogy tisztaban vagy az inflacio fogalmaval?

(#8) Taky válasza JoeYi (#5) üzenetére

Taky
(senior tag)

"Emlékszem mikor sok-sok évvel ezelőtt 30k-ért vettem a samsung 765mb monitoromat, és akkoriban az egy drágább monitornak számított."

Én meg 5 éve a Samsung 757DFX-et 90K-ért, bár még mindig azt használom, imádom...
Viszont legközelebb biztos nem adok ennyit egy moncsiért...

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#9) Noel Ryyka

Noel Ryyka
(újonc)

Az én Fujitsu-Siemen 17"-es LCD monitorom 2004-ben 100k körül volt...
Amúgy van egy kis hiba az írásban: "8 GB-os, 2,5 hüvely" hüvelyk nem?

(#10) dudika10

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mostanában az ASUS lapokon mindíg a lap közepére rakják a tápcsatit, nem veszik észre hogy hülyeséget csinálnak :F Így a vastag kábelköteget a procihűtőn kell áthúzni...
Szvsz sokkal jobb megoldás a ramfoglalatok mellé rakni...

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#11) Vidori válasza dudika10 (#10) üzenetére

Vidori
(fanatikus tag)

Az Asrock is szinte mind ilyen.
( ezek Asrock klónok lennének? :F )

(#12) menpee

menpee
(kvázi-tag)

Nincs valami hasonló USB-s ház 1,8" merevlemezeknek?

Mióta végigjátszottam a Call of Cthulhu-t, azóta bezárok magam mögött minden ajtót...reteszre.

(#13) k3l3r0n válasza Vidori (#11) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Az asrock is asus termék, csak kevesebb hozzáadott értékkel. Mostanában szerintem a giga lapok jobbak. Asus az utóbbi 1 évben nálam erősen a háttérbe szorult. 2éve vettem egy asrock lapot, most gigabyte van. Nem bántam meg kicsit sem a márkaváltást... Bár most tetszene egy P43 lap, de majd meglátom mi lesz még...

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#14) petyus_

petyus_
(fanatikus tag)

Én tavaly 100K-ért vettem a Samsung 971P-met, ma sem sokkal olcsóbb, és nem is bántam meg...

(#15) atuci válasza menpee (#12) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

de itt:
[link]

[ Szerkesztve ]

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#16) adalbert1 válasza Taky (#8) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is van egy 757 dfx-em :) , igaz kb. pont 6 éve volt 100k...
Igaz most is használatban van szüleim netezős konfigjában.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#17) csellosi

csellosi
(tag)

Szerintetek erdemes azt a HannsG monitort megvenni?
Film nezesre, netezesre, neha jatekra lenne hasznalva, csak olyan remiszto hogy csak 100 ropi. (mintha vmi olcso gagyi lenne)

- Miota dolgozol a cegnel? - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.

(#18) predakon válasza csellosi (#17) üzenetére

predakon
(tag)
LOGOUT blog

Szerintem nyugodtan megveheted, én 22"es hanssg-t használok már 1 éve. Sosem volt vele gond, nem volt pixel hibás stb.... a tv-m 82cm-es hannspree azzal sincs semmi hiba (360 rákötve stb).
Muterék gépén 19"es hannsg, azzal sincs semmi gond.

Szerintem tök jó márka, és a képe is jó. Amúgy érdekes hogy superbike fő szponzora a hannspree, mégis kevesen ismerik a márkát.

(#19) csellosi válasza predakon (#18) üzenetére

csellosi
(tag)

Hmm, en sem hallottam meg rola :)

Akkor azt mondod ez sem olyan rossz? Ara is kellemes (csak sajna nem pivot-os). Igy meg jut egy jobb vga-ra is :)

Az ilyen nagy monitoroknal - ami a hirben van 28"-es - tartok attol, hogy mar lathato a tn+film panel hatranya (felhosodes, betekintesi szog miatti szinhibak, stb...)

[ Szerkesztve ]

- Miota dolgozol a cegnel? - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.

(#20) anulu válasza csellosi (#19) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

24"-nél még jó a TN, de szvsz 28" már túl sok. középről nézve (és honnan máshonnan néznéd) is már túl széles ahhoz, h a TN panel gondjai ne lennének láthatóak. szerintem csak úgy érdemes megvenni, ha előtte meg tudod nézni, hogy tulképp mennyire is jelent problémát ez.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#21) predakon válasza csellosi (#19) üzenetére

predakon
(tag)
LOGOUT blog

Szerintem az is teljesen jó, haverom is olyat vett mint amit te nézel.
Nekem a régebbi 22"es van, az ezüst színű.

(#22) pubwart válasza anulu (#20) üzenetére

pubwart
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem gondolnám, hogy ennyire probléma lenne a TN+... Bár lehet én tudom rosszul

by the way Lesz ebből szerintetek tuneres verzió? :)

Where you go how is up to you

(#23) atuci válasza pubwart (#22) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

igen, hannspree néven :)

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#24) Hakudoshi válasza drankenhal (#7) üzenetére

Hakudoshi
(kvázi-tag)

[Infláció] ;)

- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -

(#25) Loretto válasza pubwart (#3) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Ajándék lehet ilyenen játszani, kb mint első sorból mozizni. Vagy sarkítok?

Soirée...

(#26) Dassler válasza drankenhal (#7) üzenetére

Dassler
(őstag)

Egy szóval árszínvonal növekedésnek nevezhető, szóval nem írt akkora hülyeséget :) x pénzért mit tudsz megvenni egy adott időszak elején és végén. Szóval ha a monitor árából indulunk ki, akkor akár defláció is kijöhetne :DDD

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#27) menpee válasza atuci (#15) üzenetére

menpee
(kvázi-tag)

Köszi!

Mióta végigjátszottam a Call of Cthulhu-t, azóta bezárok magam mögött minden ajtót...reteszre.

(#28) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

LoL a bőrrel borított Databye "ház" kőkemény Prestigio koppintás :U

(#29) Chaser válasza Noel Ryyka (#9) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Biztos egy cicababa masszírozta a vállát cikkírás közben :DD

New world...old thinking...IBM T60;)

(#30) Cs_Laci válasza Chaser (#29) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Rudi esete a hüvellyel ;]

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#31) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

A bőr jól szigetelheti a hangot, igaz a hőt is.

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#32) arty válasza Loretto (#25) üzenetére

arty
(senior tag)

26"-oson játszok, nagy kép = nagy élvezet (progémernek persze nem való, neki más okoz örömet...)

szivesen cserélném bármikor nagyobbra :)

(#33) Márton

Márton
(PH! addikt)

Hmm, ez a 8gigás, SLC Samsung SSD már egész jó lenne rendszernek, alapvető progiknak, netezésre, dvd-ről való hd filmnézésre, stb.
Aztán ha komolyabb munka indul, akkor esata-s rackben lévő 500-as vinyó bekapcs :)

27ezerért már meggondolandó! Jöhetne a ph! teszt ssd-kről.

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#34) mzh

mzh
(újonc)

Egy jo monitor mondig is 100k-ba kerult... Mostanaban mondjuk egy monitor vagy azert jo, mert szimplan nagy, vagy azert, mert "sokat tud". Szerintem ez meg ma is igaz.

Egyebkent hol lehet 100k-ert megvenni? Korbeneztem, es mindenhol csak a 130k-s arakat lattam...

"I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?"

(#35) dudika10 válasza mzh (#34) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi partnereink listái alapján képeztük kiskereskedői haszon és 20% áfa hozzászámításával."

Ezt minden "hazai pálya" tesztnél meg kell valakinek kérdezni? :D

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#36) gábbor válasza Loretto (#25) üzenetére

gábbor
(tag)

"Ajándék lehet ilyenen játszani, kb mint első sorból mozizni. Vagy sarkítok"

Pár hete egy ismerősömnél volt szerencsém játszani HL2-vel valamilyen iszonyat nagy felbontáson, mindenféle szürővel egy 30" monitoron... azóta eléggé szar érzésem van az otthoni 22"-esen, közepes felbontással kisebb szürőkkel. :( Ég és föld.

(#37) mzh válasza dudika10 (#35) üzenetére

mzh
(újonc)

Ertem en, hogy gozgep... ;)

Azert batorkodtam csak kerdezni, mert a cikk tetejen belinkelt hat ceg kozul egyiknel sem talaltam meg a cuccost. Bar valoszinuleg en vagyok csak vak... :/ Esetleg valaki egy linket tudna tolni? Koszike.

"I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?"

(#38) Godefroy válasza mzh (#37) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

itt
Én ma érdeklödtem. 100 alatt is kijön brutto.

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#39) rudi válasza predakon (#18) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nálam a 37"-os Hannspree TV-vel csak az a gond hogy lassú a menüje, a 19"-es olcsó TFT meg gond nélkül teker fél éve.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#40) The Silenc3r válasza mzh (#37) üzenetére

The Silenc3r
(újonc)

Tessék [itt] 100 alatt van és 3 év garival.

(#41) mzh

mzh
(újonc)

Koszonom a linkeket.

(#42) juhi07

juhi07
(senior tag)
LOGOUT blog

Hy
tudtok ajánlani egy olyan boltot ahol egeret és fülest lehet rendelni (Nagy választékban )
És ahol nem futár hanem postai házhozszálitás van.

Válaszotokat elöre is köszönöm

AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.